DDevil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλες δασκάλες ειναι και οι ιεροδουλες βεβαια γιατι πέρα απο την θεωρια θες και πρακτική. Θεωρια απο το φιλο πρακτική απο την θεια. ετσι μπορεις να κινηθεις για αρχή.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχαχαχα! Είσαι κακούλης! Είμαι άνθρωπος. Και μπερδεύομαι. Μην ξεχνάς το γνωστό ρητό ''φίλοι φίλοι, σου .... το καριοφίλι''
Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι άνθρωπος. Και μπερδεύομαι. Μην ξεχνάς το γνωστό ρητό ''φίλοι φίλοι σου .... το καριοφίλι'' Εγω ξέρω το "φίλοι φίλοι καριοφίλι "
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγω ξέρω το "φίλοι φίλοι καριοφίλι " Υπεραπλουστευμένη εκδοχή αυτή, υπάρχει κρυφή ατζέντα 2 λέξεων ''σου γ..ώ''
Glikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Υπεραπλουστευμένη εκδοχή αυτή, υπάρχει κρυφή ατζέντα 2 λέξεων ''σου γ..ώ'' I see. Τώρα το αντιλήφθην.
g_alkis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Λαμβάνοντας συμβουλές από τους ειδικούς του ινσόμνια φυσικά. Παρών 4
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα πιστευω οτι με τις καταλληλες φρασεις (για αρχη μεσω fb) θα μπορουσα να την γοητευσω!!! Πιστευω πως οσο χαζος και αν ειναι καποιος ή οτι ενδιαφεροντα και αν εχει (η μερα με την νυχτα να ειστε) αν πεις τα καταλληλα λογια λυγιζει... Ό,τι προλάβεις μέχρι τα 23, απο κει και πέρα αυτή η τεχνική ονομάζεται "τη φλώμωσα στις πίπες μπας και μου κάτσει". 5
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πες του να ρωτήσει τον εισαγγελέα υπηρεσίας
Tenshi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα ξεκινούσα με υγρό πύρ ...και βλέπουμε 9
panos2171 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το στις μέρες μας μου άρεσε Ε όπως και να το κάνεις έχει μια διαφορά. Κάποτε θα γοητευόταν με ένα crypton ενώ τώρα με ένα iphone. 1
iordanis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πες της κάνα κοπλιμάν και ζήτησε της να βγείτε. Βουρ στον πατσά. Προφυλακτικά να έχεις καλού κακού Δεν ειναι παν το κοπλιμαν, λεει το γνωστο ασμα. ...χρειαζεται καιρος, θυσιες κι αλλα πολλα. https://www.youtube.com/watch?v=nkfua7a9OM8 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Nα ανοίξει το ίνσο ειδικό section για τις ''σχέσεις''.10 χρόνια το περιμένουμε 3
SlickNick Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ή της αρέσεις ή δεν της αρέσεις. Άμα δεν της αρέσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σε δει διαφορετικά. Άμα της αρέσεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά πιάστης της την κουβέντα σαν νορμάλ άνθρωπος, και πες της να πάτε για καφέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα