φραμπάλα Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Έχω πάρει αρωματικά κεριά και τζελ και δεν κάνουν δουλειά. Τα σπρέι είναι επικίνδυνα.Τι προτείνετε για να μυρίζει ωραία ο χώρος; Τα αμπι πουρ με το υγρό που μπαίνουν στην πρίζα είναι καλά;
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Έχω πάρει αρωματικά κεριά και τζελ και δεν κάνουν δουλειά. Τα σπρέι είναι επικίνδυνα.Τι προτείνετε για να μυρίζει ωραία ο χώρος; Τα αμπι πουρ με το υγρό που μπαίνουν στην πρίζα είναι καλά; Και τα Glade. Για μυρωδιά τσιγάρου και μαγειρέματος αποδίδουν.
φραμπάλα Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Οχι απλα το διαμερισμα εχει μια απαισια μυρωδια που δε φευγει με τιποτα.Και ειναι σε καινουρια πολυκατοικια.Αεριζω συνεχεια αλλα η μυρωδια παραμενει.Να ειναι οι σωληνωσεις;Καθαρο ειναι το σπιτι γενικα.Τα glade που λες σε ποια μορφη ειναι καλα;Αυτα σε υγρη παλι που μπαινουν στην πριζα; 1
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως είναι υγρασία/μούχλα; Αυτή δεν καλύπτεται με τίποτα και μπορεί να τύχει και σε ολοκαίνουρια πολυκατοικία. 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά που είναι φύλλο με υγρή ζελατίνα μέσα και μπαίνουν σε συσκευή στην πρίζα. Αλλά δεν γίνεται να τα έχεις μια ζωή σε χρήση. Πρέπει να βρείς την αιτία της μυρωδιάς.
kraken92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αν το σπίτι μυρίζει άσχημα πρέπει να δεις απο που έρχεται και να προσπαθήσεις να το λύσεις και όχι να τη κουκουλώσεις με αρώματα. * Στο προηγούμενο μου σπίτι στο κέντρο δεκαετίας του 60 αλλά full ανακαινισμένο, ερχόταν μια μυρωδιά σκ@@ίλας απο το νεροχύτη της κουζίνας, και μετά απο ένα μήνα μάζευα κουβάδες από βρομόνερα τα οποία είχαν ξεχυθεί στο σαλόνι. 1
Ison_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Με τί μοιάζει η μυρωδιά που έχεις στο χώρο;
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μπας και μένεις πάνω απ΄τον zoranb και κάτω απ'την ταράτσα του;
φραμπάλα Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν μια μυρωδιά.Υγρασία και μούχλα δε νομίζω.Δεν θα την έβλεπα και στους τοίχους; Είναι σαν κλεισούρα.Αερίζω αλλά επανέρχεται η μυρωδιά. Το πάτωμα και οι τοίχοι δεν είναι.Ούτε τα έπιπλα.Οπότε να συμπεράνω ότι έρχεται από νεροχύτη;Ξέρω γω, δεν μπορώ να καταλάβω. Α και κάτι ακόμη.Από το παράθυρο του μπάνιου, που αερίζω συνέχεια μπαίνουν συνέχεια μύγες.Επειδή έξω έχει ψόφο μπαίνουν στο ζεστό μου σπίτι.Πώς να τις διώξω; Με ζάλισαν.
*nenya* Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Στο παράθυρο του μπάνιου βάλε σίτα βρε. 1
φραμπάλα Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο κοστίζει; Και στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο βάζω στην ανάκληση για να τα αερίσω αλλά για σπίτι που νοικιάζω προσωρινά δε λέει να του βάλω σίτες παντού. Μια προσωρινή φτηνή λύση για τη μυρωδιά και τις μύγες ποια είναι;
kraken92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σίτες υπάρχουν πολύ φθηνές και αν δεν κάνω λάθος πουλιούνται και μ κάτι αυτοκολλητάκια. Για να είσαι σίγουρος βάζεις και λίγη κόλλα και ξεμπέρδεψες. Η λύση αυτή ισχύει για να βολευτείς με το παράθυρο του μπάνιου που είναι μικρό. Αν έχεις τεράστιο θέμα με έντομα και στους υπολοιπους χώρους πρέπει να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και αν συμφωνεί να πληρώσει ο ίδιος να μπουν. Οι σίτες μολις φύγεις θα μείνουν στο σπίτι δεν συμφέρει να επενδύσεις ολόκληρη εγκατάσταση για μπαλκονόπορτες.
idomeneas7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τις ψεύτικες θα πάρεις με το αυτοκόλλητο και τα 5 ευρώ. Για τη μπόχα, εσύ δεν είχες πρόβλημα με τα υδραυλικά? Πάντως δεν είναι φυσιολογικό ένα καινούργιο και καθαρό σπίτι να μυρίζει... Πάντα έτσι ήταν?
φραμπάλα Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μύριζε αλλά τώρα έφυγε εκείνη η μυρωδιά.Τώρα ίσως να είναι η μούχλα που βγαίνει από νεροχύτες, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Τι παίζει με αυτό το θέμα. Εγώ έχει λίγους μήνες που μπήκα σε αυτό το σπίτι και από την αρχή είχε την σπαστική αυτή μυρωδιά.Δεν είναι μπόχα.Είναι σαν μυρωδιά κλεισούρας.Αλλά και να αερίζω όλη μέρα, μόλις κλείσω μπαλκονόπορτες επανέρχεται.Για αυτό είπα να δοκιμάσω αρωματικά χώρου.Μήπως μειωθεί. Όσο για την σίτα, σκέφτομαι να πάρω την έξυπνη σίτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα