Evilsmile Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν επτιρεπονται τετοιου ειδους μηνυματα, επειδη λιγο πολυ ειναι witch hunting, αλλα θα σας πω τι συνεβη σημερα με εναν εξωτερικο πωλητη της vodafone. Στο πατρικο μου σπιτι εχουμε cyta, σταθερη και internet. Οι γονεις μου γενικα ειναι ευχαριστημενοι και δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν. Σημερα το πρωι , πηρε τηλεφωνο καποιος στην μανα μου με σκοπο να πουλησει ιντερνετ και σταθερο απο τη vodafone. Η μανα μου του ειπε με ευγενικο τροπο οτι ειναι ευχαριστημενη με την εταιρια τους και δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν. Ο πωλητης πιεζε περισσοτερο και συνεχιζε να λεει οτι η αλλαγη θα κοστισει μονο 35 ευρω και στην ουσια θα βγουμε απολυτως κερδισμενοι σε βαθος χρονου. Μερικα ακομα επιχειρηματα του πωλητη ηταν οτι τα ρουτερ της cyta ειναι καρκινογονα και οτι η ακτινοβολια δεν ειναι καλη για την υγεια τους ενω της υπονοωντας οτι της vodafone τα ρουτερ ειναι καλα για την υγεια!!!! Ευγενικα του απαντησε οτι δεν εχει σκοπο να μπει σε αυτη τη διαδικασια για 35 ευρω. Και τι της απανταει ο μεγας καφρος... " προτιμας να τα δωσεις αυτα τα λεφτα στους γιατρους;". Ακομα ενα ωραιο που συγκρατησα απο την κουβεντα τους ηταν "Εμεις σου δινουμε mercedes κι εσυ μενεις με το fiataki" πως θα αντιμετωπιζατε αυτην την κατασταση; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από Evilsmile
Mikeasdf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θα το ειχα κλεισει απο τη στιγμη που του ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι και συνεχιζε να μιλαει. 2
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ^Αυτό που λέει ο φίλος. Δε νομίζω ότι θα έπιανα κουβέντα για να τα άκουγα όλα αυτά, ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι και κλείσιμο.
Evilsmile Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μαλλον δεν εξηγηθηκα σωστα. Εννοω αν υπαρχει κατι που μπορω καταγγελια η οτιδηποτε μιας ο συγκεκριμενος κυριος διαδιδει ψευδεις πληροφοριες με σκοπο να πουλησει.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πολύ τα γουστάρω αυτά πάντως. Μην τον καταγγείλεις, κρίμα είναι...πες του να με πάρει τηλέφωνο. 5
theoritikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα του έλεγα να μην δουλεύει στην Vodafone. Το τηλεφωνικό τους κέντρο προκαλεί καρκίνο στον εγκέφαλο. Όσοι έχουν φτάσει σε κρίσιμο επιπεδο παθαινουν brain fart.
Ison_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις όρεξη, τους τρολάρεις κι εσύ. Αλλιώς, κλείσιμο τηλεφώνου με το "Τηλεφωνώ από τη Vodaf..." . 1
TheAccountant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μου αρεσει που το βαλες και στο reddit.... λιγη ψυχραιμια. Ενα τηλ σου κανανε. Δε σε απειλησαν. Δε σε αρεσει αυτο που πουλαν, δεν το παιρνεις και τελος. Τι νομιζεις οτι θα καταγγειλεις, ενας θεος το ξερει...
Evilsmile Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 συγνωμη ρε φιλε , θεωρεις επαγγελματικο, ηθικο και νομιμο να προσπαθουν να σου πουλησουν ενα προιον με (ανυποστατες) εκφοβιστικες μεθοδους που αφορουν ενα τοσο ευαισθητο θεμα οπως η υγεια; edit: βαλτος εισαι; 1
militarist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το δικός μας ρουτερ θεραπεύει και τον καρκίνο!!! Vodafone !!!!
duende Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 φιλε σε τετοια το κλεινεις μολις ακουσεις το "τηλεφωνω απο τη vod....wind.."κλπ αμα εχεις και συσκευη με blοck list, τον βαζεις εκει και ησυχαζεις
Chris92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Να τους λετε οτι ειστε ανεργοι,και οτι δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για τα βασικα.Σε καταχωρουν στον υπολογιστη και συνηθως δεν σε ξαναενοχλει το συγκεκριμενο τηλεφωνικο κεντρο,προφανως οχι απο την καλη τους την καρδια αλλα επειδη δεν θελουν πελατες που δεν θα πληρωνουν. Δυστυχως εχω δουλεψει τηλεφωνητης αρκετους μηνες και το ξερω απο πρωτο χερι.... Οσον αφορα στο αν μπορεις να τους κυνηγησεις μαλλον.δεν αξιζει τον κοπο ουτε χρηματικα,ουτε απο θεμα χρονου.Επισης καταχωρησε τον αριθμο σου στο μητρωο 11 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις