Προς το περιεχόμενο

MLS Diamond Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε δοκιμάσει αρκετά smartphones της MLS, της ελληνικής εταιρείας με έδρα τη Θεσσαλονίκη όπου πριν 3 χρόνια έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη στρατηγική της, αποφασίζοντας να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τα δικά της smartphones.

Τρία χρόνια μετά, η MLS κατέχει ένα αξιοπρόσεκτο μερίδιο 4% σε ότι αφορά την αγορά των smartphones, με την εταιρεία να κυκλοφορεί με αμείωτο ρυθμό νέα μοντέλα. Μέχρι σήμερα, όλα τα μοντέλα της MLS δε μπορούμε να πούμε ότι αποτελούσαν αντικείμενο πόθου σε ότι αφορά την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής τους, με την εταιρεία να δίνει έμφαση σε άλλα στοιχεία και ειδικότερα σ’ αυτά που έχουν σχέση με το ενσωματωμένο λογισμικό.


 

Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος παρουσίασης μιας νέας σειράς smartphone από την εταιρείας, με το μοντέλο Diamond να έρχεται να αποτελέσει την πολυτελή και μοντέρνα πρόταση της εταιρείας με πολλά άλλα μοντέλα να ακολουθούν σύντομα όπως ενημερωνόμαστε.

Για να δούμε κατά πόσο η νέα αυτή πρόταση της MLS έχει τα φόντα να σταθεί σε μια αγορά και ειδικότερα σε μια οικονομική κατηγορία στην οποία ο ανταγωνισμός είναι αρκετά έντονος από όλες σχεδόν τις εταιρείες του χώρου.

Link.png Site: MLS Diamond Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν για ένα λόγο λατρεύω τα review MLS προϊόντων

είναι που σε κάποιο σημείο μπουκάρουν οι 'υποστηρικτές' και μαλώνουν όποιον είπε κακή κουβέντα για τα κατασκευάσματα που φτιάχτηκαν 'από ελληνικά χέρια'.

 

Κάτι είναι και αυτό να βλέπεις ότι τελικά... υπάρχει support!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά με εχει βολεψει η MAIC. Απο hardware δεν λέει αλλά εχει γινει καταπληκτική δουλειά στο λογισμικό. Αν δεν χρειαζεστε την MAIC δεν αξιζει τα χρήματα που ζητάει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα benchmarks είναι τάφος αλλά στην χρήση δεν υπάρχει lag. Η MLS έχει κάνει φοβερή δουλειά στο λογισμικό. Για την κάμερα θα διαφωνησω με το review.. είναι αρκετά κάτω του μετριου και το flash ηια τις selfies στην μπροστινή εντελώς μα εντελώς τζουφιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το όλο βάρος στην τιμή είναι το software πάντα.

Έχω MLS S8, δεν έχω κανένα παράπονο και το ποτιμώ πολύ περισσότερο από LG/SAMSUNG για τον απλούστερο λόγο ότι είναι rock stable, δεν κρεμάει και τρέχει πολύ καλά σε αντίθεση με τα bloatware που βάζουν LG/Samsung που είχα στο παρελθόν και μου βγάλανε τον αδόξαστο με τα κολλήματα τους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...