Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για τους μαυριδερούς που κάνουνε παρέλαση στις παραλίες,εκεί γιατί δεν γίνονται καταγγελίες; Αποκλείεται να μην κάνανε.... Δεν μας τα λες καλά... Αφού είσαι σίγουρος πως έγιναν καταγγελίες και για αυτούς, γιατί ρωτάς το λόγο που ΔΕΝ έγιναν? 2
παπι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατι το πλατιάζεις. Εσυ παιρνεις το 100 και μου κάνεις εμενα καταγγελια επειδη ειμαι παρανομος και σου τρωω το ψωμί σου. Θα ησουν ευχαριστημένος αμα το 100 σε εγραφε στα παπακια του και σου ελεγε "ελα μωρε αδερφε, το ψωμι του βγάζει" Μετα εσύ δε θα φωναζες πως δεν υπάρχει κράτος να σε προστατέψει? Για αυτό ανοιξα το θέμα. Πόσοι πραγματικά κατάλαβαν το ποιος πραγματικά είναι υπεύθυνος για αυτό που είδαμε; Κακά τα ψέματα, η αστυνομία έκανε την δουλειά της. Ο μίζερος είναι αυτός που έκανε την καταγγελία και ο άτυχος είναι ο καστανάς που δεν έχει λεφτά για!δικηγόρο. Αποκλείεται να μην κάνανε.... Λέω κάνε εσύ.
Expertr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:Εαν δεχτουν καταγγελια πως αλλιως θα γινει? Οπως γινεται και με τις καταγγελιες των καρχαριων που περνανε στο ντουκου για παρτυ εκατομμυριων που χρωστανε και σε πολλες χιλιαδες υπαλληλων που με την σειρα τους αναγκαζονται και χρωστανε τους ηλιθιους φορους που ζηταει το κρατος επειδη δεν πληρωνονται. Αρα το κρατος απο οτι εχουμε καταλαβει ΔΕΝ θελει να παταξει την φοροδιαφυγη. Δεν καταλαβαίνω γιατι το πλατιάζεις. Εσυ παιρνεις το 100 και μου κάνεις εμενα καταγγελια επειδη ειμαι παρανομος και σου τρωω το ψωμί σου. Θα ησουν ευχαριστημένος αμα το 100 σε εγραφε στα παπακια του και σου ελεγε "ελα μωρε αδερφε, το ψωμι του βγάζει" Μετα εσύ δε θα φωναζες πως δεν υπάρχει κράτος να σε προστατέψει? Δεν πλατιαζω τιποτα.Ισα δικαιωματα εχουμε ολοι και ΑΠΑΙΤΩ σαν πολιτης να συλληφθουν οι μεγαλοκαρχαριες αλλα το κρατος αυτην την φορα με γραφει στα παπακια του....ΗΔΗ το κρατος δεν με προστατευει.Δεν περιμενα να πιασουν τον καστανα για να νιωσω ασφαλης
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω να καταργήσουμε τα πάντα και να γίνουμε μια κοινωνία mad max... Ας τα καταργήσουν όλα, έτσι κι' αλλιώς διαλυμένο κράτος είμαστε. Το πόσο με προστατεύει και αν με προστατεύει η αστυνομία το έχω δει από χίλια δύο άλλα πράγματα, αν ήμουν καταστηματάρχης και ήταν απ' έξω άλλοι πλανόδιοι πωλητές δεν θα έκανα τίποτα, δεν περιμένω ούτε να επιβιώσω ούτε να εξασφαλίσω τίποτα από την εξόντωση του πλανόδιου νόμιμου ή παράνομου έξω από το μαγαζί μου, Ο μαγαζάτορας που έκανε την καταγγελία δεν θα κερδίσει τίποτα.
mphxths Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η αστυνομια αφου δεχτηκε καταγγελια επρεπε να πραξει τα δεοντα.. Και δεν νομιζω οτι μαζευτηκαν τοσοι αστυνομικοι χωρις λογο..δεν ηταν δα και ο σουγλακος και φοβηθηκαν να στειλουν μονο εναν. Απο οτι ακουσα , εγινε ενα μικροσκηνικο με τους περαστικους..που ο κλασικος νεοελληνας νιωθει επαναστατης σε κατι τετοιες στιγμες και για να αποφευχθουν τα χειροτερα..μαζευτηκαν οι αστυνομικοι. Στην τελικη σε τετοιες περιπτωσεις δεν ριχνω ευθυνες στους αστυνομικους..ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης ...εντολες δεχονται και πρεπει να εκτελεσουν (ευθυνες φερουν στον τροπο που εκτελουν κατα καιρους τις εντολες αυτες). Το θεμα μας δεν θα πρεπε να ειναι ολο αυτο το σκηνικο , αλλα οτι καποιος/καποιοι κανανε καταγγελια για τον καστανα. Αν ειναι δυναμον που λεει και ο Γεωργιου...τον καστανα?!?! τους χαλαγε την εικονα στην προσοψη του μαγαζιου τους φαινεται...δεν εξηγειται αλλιως... Το ανθρωπινο ειδος δεν σωζεται ...εχει γινει τελειως σκατενιο. 1
star12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 WHATS the poind? ο τυπος κερδισε το τζοκερ και τους σας χεζει ολους .και συν θα το σκεφτεται για παντα αν δεν ηταν οι μπατσοι δε θα βαζα αυτα τα νουμερα.αρα εκανε κατι καλο και ο ΔΙΑΣ
TheAccountant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ας τα καταργήσουν όλα, έτσι κι' αλλιώς διαλυμένο κράτος είμαστε. Το πόσο με προστατεύει και αν με προστατεύει η αστυνομία το έχω δει από χίλια δύο άλλα πράγματα, αν ήμουν καταστηματάρχης και ήταν απ' έξω άλλοι πλανόδιοι πωλητές δεν θα έκανα τίποτα, δεν περιμένω ούτε να επιβιώσω ούτε να εξασφαλίσω τίποτα από την εξόντωση του πλανόδιου νόμιμου ή παράνομου έξω από το μαγαζί μου, Ο μαγαζάτορας που έκανε την καταγγελία δεν θα κερδίσει τίποτα. ερρρμμμ αλλος νόμιμος πλανόδιος καστανας τον κατηγγειλε! Καταλαβαίνεις πιστεύω ποσο σημαντικό ηταν γι αυτόν. 2
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κάνει η αστυνομία τη δουλειά της? Γκρίνια... Κάνει η αστυνομία τη δουλειά της? Πάλι γκρίνια... 5
cb_papi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 WHATS the poind? ο τυπος κερδισε το τζοκερ και τους σας χεζει ολους .και συν θα το σκεφτεται για παντα αν δεν ηταν οι μπατσοι δε θα βαζα αυτα τα νουμερα.αρα εκανε κατι καλο και ο ΔΙΑΣ Σοβαρά το γράφεις αυτό; Ελπίζω όχι.
michael92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κάνει η αστυνομία τη δουλειά της? Γκρίνια... Κάνει η αστυνομία τη δουλειά της? Πάλι γκρίνια... Δεκατρείς; Μα δεκατρείς; Ένας δεν έφτανε; Αν δεν φτάνει ένας να συλλάβει έναν γεράκο, να απολυθούν όλοι και να προσλάβουν αστυνομικούς που να μπορούν.
Joshua21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεκατρείς; Μα δεκατρείς; Ένας δεν έφτανε; Αν δεν φτάνει ένας να συλλάβει έναν γεράκο, να απολυθούν όλοι και να προσλάβουν αστυνομικούς που να μπορούν. Για άλλο έγραψα εγώ, και για άλλο απαντάς εσύ. Άλλο θέμα το εάν έπρεπε όντως να συλληφθεί και να κατασχεθούν εμπόρευμα+εξοπλισμός, και άλλο το αν χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι αστυνομικοί από όσοι χρειαζόταν. Μια και το ανέφερες όμως, όχι, δεν έφτανε ένας. Ούτε για τη σύλληψη, ούτε για τη μεταγωγή, ούτε για την κατάσχεση. Επίσης από ότι διάβασα αρχικά ήταν 6-7, όχι 13 ή 15.
ADHD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ασχετο λιγο με το θεμα αλλα ηθελα να το πω, κανα καθηγητή/δασκαλο με μαυρα ιδιαίτερα θα τσιμπήσουν ποτε ετσι για το γαμωτο?? Επάγγελμα "καθηγητής Μ.Ε", συνήθης καταθέτης τραπεζών εξωτερικού http://www.capital.gr/story/3087491 Οι κακοπληρωμένοι και με χαμηλές απολαβές εκπαιδευτικοί, πρωτοβάθμιας αλλά κυρίως δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι ίσως οι μεγαλύτεροι καταθέτες τραπεζών του εξωτερικού. Το ποσοστό αυτών μάλιστα, μεταξύ των 5.260 δημοσίων υπαλλήλων που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό από το 2010, αγγίζει το 50% με μέσο όρο καταθέσεων (γενικά και με συζύγους) σχεδόν 300.000 ευρώ! Το γεγονός των καταθέσεων στο εξωτερικό, από μόνο του, δεν συνιστά ποινικό αδίκημα φοροδιαφυγής κλπ, αλλά ο αριθμός των προσώπων σε σχέση με τις γνωστές -μικρές- αποδοχές τους, γεννά ερωτήματα για την παραοικονομία της εκπαίδευσης (π.χ ιδιαίτερα με μαύρα χρήματα) 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ερρρμμμ αλλος νόμιμος πλανόδιος καστανας τον κατηγγειλε! Καταλαβαίνεις πιστεύω ποσο σημαντικό ηταν γι αυτόν. Μπορεί και αυτό, δεν γνωρίζουμε πάντως.
mylo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 συγνωμη ρε παιδιά αλλά πως ένας καστανάς φτάνει να χρωστάει τόσα λεφτα? ακόμα και αν τα μισα είναι τόκοι προσαυξήσεις πρόστιμα και δε ξέρω γω τη άλλο. μήπως τό είπε μπας και τον λυπηθεί ο κόσμος? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις