Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα φάω σφαλιάρα αν κάνω κάτι από αυτά εκτός από αυτό που είπε ο vsl μέχρι στιγμής είναι το πιο έξυπνο

Ε καλα νταξει αυτο εννοειται :P

Εγω θα ελεγα να δεις με τι της αρεσει να ασχολειται και να της παρεις κατι αντιστοιχο που θα της φανει χρησιμο

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλα νταξει αυτο εννοειται :P

Εγω θα ελεγα να δεις με τι της αρεσει να ασχολειται και να της παρεις κατι αντιστοιχο που θα της φανει χρησιμο

Κοίταξε από όσο ξέρω χορεύει λατιν

Δημοσ.

Θα είμαι πολύ freak αν πω βιβλίο; :P

Θα μπορούσες να της δωρίσεις ένα αγαπημένο σου βιβλίο, που θα της μείνει κιόλας. Με μιαν ωραία αφιέρωση. Χώρια δε που σου δίνει πάτημα για περαιτέρω επαφή μαζί της (βλ ανάλυση θέματος, γνώμη κλπ).

Εμένα θα μου άρεσε σαν κίνηση, πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Το βλέπω να της χαρίζει κάνα playboy τότε

Κάνα dvd με λάτιν/σάλσα κλπ;

Δημοσ.

Το λάτιν δεν βοηθάει γιατί δεν μπορείς να της πάρεις τίποτα σχετικό (μουσικές και χορογραφίες βρίσκει τζάμπα). Βιβλίο θα έλεγα όχι, εκτός και αν ξέρεις ότι διαβάζει πολύ και της αρέσει. Αν δεν ξέρεις τα γούστα της, η μόνη σίγουρη επιλογή είναι κάτι σε ρούχο ή αξεσουάρ γιατί αυτά τα βλέπεις πάνω της συνέχεια και ξέρεις τι της αρέσει. Προτίμησε μεγάλα καταστήματα ώστε να μπορεί εύκολα να το αλλάξει με κάτι άλλο αν δεν της αρέσει.

'Αλλη επιλογή είναι κάτι σε χαζοχαρούμενο τύπου Octopus.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να της δωρίσεις ένα αγαπημένο σου βιβλίο, που θα της μείνει κιόλας. Με μιαν ωραία αφιέρωση. Χώρια δε που σου δίνει πάτημα για περαιτέρω επαφή μαζί της (βλ ανάλυση θέματος, γνώμη κλπ).

.THANK GOD !!!!! AWNSER FROM A WOMAN!!!!!Αυτό σκεφτόμουν σε πρώτη φάση  αλλά δεν νομίζω να θέλει κάτι από αυτά που διαβάζω , γιατί εμένα μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ, επιστήμη , ιστορία , πολιτική κτλ.

Εισητηρια για σινεμα? Επι τη ευκαιρια θα βγειτε και ενα "ραντεβουδακι"

Είπαμε πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα σιγά σιγά όχ βουρ στο παψά

Το λάτιν δεν βοηθάει γιατί δεν μπορείς να της πάρεις τίποτα σχετικό (μουσικές και χορογραφίες βρίσκει τζάμπα). Βιβλίο θα έλεγα όχι, εκτός και αν ξέρεις ότι διαβάζει πολύ και της αρέσει. Αν δεν ξέρεις τα γούστα της, η μόνη σίγουρη επιλογή είναι κάτι σε ρούχο ή αξεσουάρ γιατί αυτά τα βλέπεις πάνω της συνέχεια και ξέρεις τι της αρέσει. Προτίμησε μεγάλα καταστήματα ώστε να μπορεί εύκολα να το αλλάξει με κάτι άλλο αν δεν της αρέσει.

'Αλλη επιλογή είναι κάτι σε χαζοχαρούμενο τύπου Octopus.

Εσύ έχεις κάνει κανα τέτοιο δώρο ? Να ξέρω ότι είναι δοκιμασμένο. Και τι είναι αυτό το Octopus που λες

Δημοσ.

Α, όλα κι όλα, δε θέλω μαλακίες! Όχι και να μού προλαβαίνεις τις απαντήσεις...

Έχω να πω πως εσύ και άλλα άτομα είστε ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ είστε οι τρολάδες του insomnia

• Like 1
Δημοσ.
Είπαμε πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα σιγά σιγά όχ βουρ στο παψά

Ε δωστης τοτε να παει με το αγορι της.

Δημοσ.

Έχω να πω πως εσύ και άλλα άτομα είστε ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ είστε οι τρολάδες του insomnia

Για τα «άλλα άτομα» δε γνωρίζω, αλλά εγώ είμαι πανέμορφος...

• Like 2
Δημοσ.

Ειπες θελεις να κανεις κονε μαζι της.Αμα της παρεις ενα βιβλιο ας πουμε θα το παρει θα σου πει ευχαριστω και γεια.Ωραιο κονε.

Δημοσ.

...

Ahem: Σε μισούν όλα σου τα ανιψάκια!

Και δεν μιλάω για μια απλή δυσαρέσκιά ε, αλλά για ένα βαθύ και σκοτεινό μίσος.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TS, παζλ σκέφτηκες; Και, για σαν κάτι το πιο ιδιαίτερο, θα μπορούσες να το φτιάξεις και να γράψεις κάτι από πίσω. Να το διαλύσεις και να της το δώσεις, λέγοντας πως "αν το φτιάξεις, θα δεις και τι σου έχω γράψει". Βέβαια, θέλει χρόνο κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει.

Ειπες θελεις να κανεις κονε μαζι της.Αμα της παρεις ενα βιβλιο ας πουμε θα το παρει θα σου πει ευχαριστω και γεια.Ωραιο κονε.

Μα το ίδιο δεν θα γίνει και με σκουλαρίκια, μπλούζα ή το οτιδήποτε; Το θέμα είναι να γίνει μία προσέγγιση, να δείξει το ενδιαφέρον του και να συνεχίσει να το δείχνει. Με ένα δώρο δεν κάνεις τίποτα, έτσι κι αλλιώς. Όταν θες να κατακτήσεις, ασχολείσαι με τον στόχο σου!

Ahem: Σε μισούν όλα σου τα ανιψάκια!

Και δεν μιλάω για μια απλή δυσαρέσκιά ε, αλλά για ένα βαθύ και σκοτεινό μίσος.

Τέτοια είναι; Θα πάρω κι εγώ σοκολάτες και θα τις τρώω μπροστά τους, να θρηνήσουν όλους τους προγόνους τους. :devil:

Επεξ/σία από astrosunnefo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...