Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεξικανικο καρτελ εδω και δεκαετιες κανει αισχη που ο isis ειναι δημοκρατικος μπροστα του.Αποκεφαλισμοι 15 χρονων και σφαγιασμοι με τσεκουρια και αλυσοπριονα απο τσιρακια των αφεντικων για το ποιος θα στελνει την κοκα τους να την πινει ο οποιοσδηποτε πρεζακιας.

Επρεπε να τους ειχαν αποτελειωσει με συνοπτικες διαδικασιες,αλλα τι να λεμε τωρα οταν ολοκληρη χωρα και οχι μονο στηριζει εκει την οικονομια της..

Offtopic απλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν θυμαμαι κατι τετοια

Άσε φιλε της που**νας γίνεται στο Μεξικό,εχει ξεφύγει πολύ το πράγμα για να τελειώσει όμως.

Δημοσ.

Τωρα που λετε για ταινιες.human centipede.

Τι εγινε στον στρατιωτη ραιαν;

Η πρώτη σκηνή στην απόβαση του πεζικού. Αίματα, κακό, σαματάς. Πολύ ρεαλισμός πάντως. Φοβερή συγκλονιστική σκηνή.

Δημοσ.

Επέμβαση σε θανατηφόρο τροχαίο, το θύμα είχε μισό κεφάλι, έλειπε το μπροστά ,πρόσωπο, γνάθος.

ΕΚΑΒ ;

Πραγματικά τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Τα ατυχήματα είναι ο λόγος που δεν θα έκανα μια τέτοια δουλειά.

Και έχω φίλους και στο ένα και στο άλλο.

Οι ίδιοι λένε πως είναι θέμα συνήθειας.

Έχω δει διαφορά live (να ανοίγει κεφάλι στα 2 από ρόδα φορτηγού ) αλλά άλλο να το βλέπεις και άλλο να μαζεύεις τα μυαλά του άλλου από την άσφαλτο και να τα βάζεις σε σακουλάκι.

Δημοσ.

Αποπομπή από την ηγεσία του αντιφίτνες και ανάδειξη νέου αντιφιτνεσικού ηγέτη από τη βάση.

Καλά καλά πολύ μιλάς εσύ!!

Κοίτα να έρθεις σε καμιά συνάντηση πρώτα και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου ότι όντως μου αξίζει η ηγεσία του αντιφίτνες :P χοχοχο

Δημοσ.

Αποπομπή από την ηγεσία του αντιφίτνες και ανάδειξη νέου αντιφιτνεσικού ηγέτη από τη βάση.

Καλά καλά πολύ μιλάς εσύ!!

Κοίτα να έρθεις σε καμιά συνάντηση πρώτα και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου ότι όντως μου αξίζει η ηγεσία του αντιφίτνες :P χοχοχο

Οπως διαπιστωσαμε ολοι χθες,για ακομα μια φορα,ειναι αξια ηγετιδα του θεματος αυτου :-D

Ας εισουν εκει να το δεις και εσει μετα ματια σου(ολοι παραγγελλναν καφεδες και σοκολατες και 1 πηρε ενα υπεροχο γλυκο :D )

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...