s2117 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, μας είχαν κλέψει πριν περίπου 1.5 μήνα και τώρα μάθαμε ότι εξαρθρώθηκε η εν λόγω σπείρα και θα μας πάρουν τηλ μετα΄τις γιορτές να πάμε να δούμε τα κλοπιμαία μήπως φανούμε τυχεροί και πάρουμε πίσω τα laptop μας. Από το ένα ΟΚ έχω Serial Number γιατί έχω ακόμα το κουτί.. Από το άλλο δεν το έχω.. Αν έχει παίξει φορμάτ, πώς θα μπορώ να το ταυτοποιήσω για να το πάρω πίσω? Παίζει να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το είχα αγοράσει και να έχουν αυτοί το serial? Αλλιώς, εγώ πχ είχα αλλάξει δίσκο οπότε παίζει να πω στους αστυνομικούς ότι αν το ξεβιδώσω θα δουν ότι ο δίσκος είναι ο τάδε με τον τάδε κωδικό?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι νομίζεις ότι κάνουν εκεί; ή scotland yard , πας εκεί τους λες αυτό είναι δικό μου υπογραφειε το παίρνεις και φεύγεις 2
s2117 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Γέλασα δυνατά με το "scotland yard", γιατί θυμήθηκα και αυτό που έπαιζα μικρός: ΟΚ, ελπίζω να φανώ τυχερός βγάλω άκρη
gokuthelegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι λειτουργικό είχε ο υπολογιστής; Αν δεν είχε αυτοκόλλητο με σειριακό αριθμό ενεργοποίησης τότε υποθέτω ότι έχει windows 8/8.1, σωστά;
s2117 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω το είχα πάρει χωρίς λειτουργικό και είχα βάλει εγώ windows (7).
kraken92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 σοβαρά τώρα πας και λες αυτό είναι δικό μου και το παίρνεις;
ApSiMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 όχι ακριβώς. Όταν σου κλέβουν κάτι δίνεις αναλυτική περιγραφή στην αναφορά της κλοπής. Αν τυχών βρουν παρόμοια με αυτά που σου έκλεψαν σε καλούν & σου λένε "αυτό που σου κέψανε ήταν έτσι και έτσι?έχουμε ένα εδώ που μοιάζει" Τότε πας και λες ναι/οχι υπογράφεις (το παίρνεις) και φεύγεις. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 NikosKallithea, on 20 Dec 2015 - 6:05 PM, said:Τι νομίζεις ότι κάνουν εκεί; ή scotland yard , πας εκεί τους λες αυτό είναι δικό μου υπογραφειε το παίρνεις και φεύγεις Αρκει να το ειχες γραψει στην καταγγελια κλοπης με περιγραφη εστω στο περιπου.Μου ειχε συμβει πριν πολλες δεκαετιες στο σπιτι στο χωριο με μια 14αρα tv Sony που πηγα στο τμημα και την πηρα οταν τους επιασαν. 1
s2117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Thanks παίδες. Θα δείξει, εξάλλου είμαστε σε αναμονή και τελικά μάλλον θα με πάρουν αρκετές μέρες αργότερα να πάω για "αναγνώριση".
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται ότι ειναι στην λίστα με αυτα που εκλάπησαν στην τότε δήλωση σου, πχ ενα λαπτοπ άντε και ή μάρκα δεν θέλει τίποτα αλλο
s2117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται ότι ειναι στην λίστα με αυτα που εκλάπησαν στην τότε δήλωση σου, πχ ενα λαπτοπ άντε και ή μάρκα δεν θέλει τίποτα αλλο Νίκο φαντάζομαι (και ελπίζω) να μην είναι τόσο απλό γιατί μπορεί να έχεις δηλώσει εκλάπη lenovo και να πας εκεί και να έχει 10 Lenovo, επομένως κάποιος μπούφος να πάει πχ κ να καβατζάρει κάποιο ακριβότερο που δεν είναι το δικό του... 1
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Όταν μου είχε συμβεί μου είπαν από την αστυνομία να γράψω μάρκα, μοντέλο και περίπου αξία. Αν και μετά από λίγες μέρες τους πιάσανε το λάπτοπ μου δεν βρέθηκε δυστυχώς. Τυχερός είσαι!
s2117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά δεν είμαι τυχερός αφού βρέθηκε κάποιος γνωστός στο τμήμα και τα είδε τα κλοπιμαία αλλά τελικά το δικό μου δεν ήταν μέσα σε αυτά Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα