StylerGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τα παντα αλλα τα καλυτερα μου ειναι βοτκα και τεκιλα.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τεκιλα κυριως και προτιμω τη λευκη. Οι μπυρες μου φαινονται ολες ιδιες πανω κατω (ναι, το ξαναγραψα) οποτε δεν εχω αποψη, θα πιω μιακειπερα αν ειμαι σε μπυραρια.
Unabomber Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν τυχει να πιω..... και σε special occasions Αppleton 50αρι.....
Vaggos02 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Gin και μόνο. Μάιο-Οκτώβριο Μπύρα, συνήθως Ζέος απαστερίωτη. Εναλλακτικά, διάφορες weiss, όπως Weihenstephaner, Paulaner ή Βεργίνα. Τις ημέρες που δε δουλεύω, δεν πίνω σχεδόν καθόλου νερό, μόνο μπύρα. Οκτώβριο-Μάιο Ουίσκυ, συνήθως Teacher's, Jack Daniel's (απλό και Single Barrel), Glenfiddich 12, Lagavulin. Επίσης τσίπουρο του πατέρα, σχετικά βαρύ (>40%). Μόνο σκέτα. Όταν είμαι πολύ τυχερός, μούρο (για λίγους). Μπύρα, Abbey Tripel (Tripel Karmeliet), Trappist (La trappe Quadrupel, Rochefort 10). Και άλλα είδη βέβαια. Ενδιάμεσα, θα παίξει κανά ούζο (Πιτσιλαδή, Βαρβαγιάννη Πράσινο/Μπλε), και κρασί (συνήθως χύμα αν βρω κάτι καλό). Γενικά το γουστάρω το αλκοόλ, αλλά πολύ δύσκολα θα πιω κάτι που δεν μου πολυαρέσει ή που θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα/εποχή να το πιω, απλά για να πιω κάτι. Δε νομιζω να υπάρχει καλύτερο ουζο στον πλανήτη απο το Πιτσιλαδή. Αλλά όσο καλό, άλλο τόσο δυσεύρετο μακριά απο τη Λεσβο.. 2
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν τυχει να πιω..... και σε special occasions Αppleton 50αρι..... Με τόσο που έχει αυτό πίνω τσίπουρα για ένα χρόνο!
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπυρα..χειμωνα-καλοκαιρι . Ουζακι μονο καλοκαιρι και με συνοδεια θαλασσινων. Κρασακι μονο κοκκινο ,κυριως τον χειμωνα Τσιπουρακι οταν εχει πολυ κρυουλακι οπως και σημερα που ηπια 5-6 Αυτα..!Ειμαι λαικατζου εγω !
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το παρόν topic μπορεί να λειτουργεί εννοειται και real-time. 2
aris2025 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν τυχει να πιω..... και σε special occasions Αppleton 50αρι..... Χωρίς παρεξήγηση αλλά πρέπει να ειναι απ τα χειρότερα ρούμια που έχει βγάλει ποτέ η ανθρωπότητα. Έχεις δοκιμάσει κάτι σε Brugal?
vsl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το παρόν topic μπορεί να λειτουργεί εννοειται και real-time. Ό,τι πεις boss. Πίνω την Banana Bread Μπύρα με μπανάνα όπως καταλάβατε. Αν και στην αρχή με εντυπωσίασε ευχάριστα η διαφορετικότητα της, την βαρέθηκα γρήγορα. 2,5 /5
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπυρα..χειμωνα-καλοκαιρι . Ουζακι μονο καλοκαιρι και με συνοδεια θαλασσινων. Κρασακι μονο κοκκινο ,κυριως τον χειμωνα Τσιπουρακι οταν εχει πολυ κρυουλακι οπως και σημερα που ηπια 5-6 Αυτα..!Ειμαι λαικατζου εγω ! Είναι μέχρι να πιάσεις το τζόκερ... 1
michael92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Baileys με παγο Heretic, απλά βάζε το baileys στο ψυγείο!
vsl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις άνοιξα την Βέλγικη μπύρα La Chouffe. Μπύρα Ale με έντονη πικάντικη γεύση, φρουτώδης επίγευση και αφρός που μένει. Περιέχει και κόλιανδρο τον οποίον καταλαβαίνεις. 8% alc. οπότε την λες και "δυνατή". 4/5
Sarandis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Jack και μπύρες ανεξαρτήτου εποχής. Και τσίπουρο που φτιάχνει ένας φίλος, καταστροφή κάθε φορά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα