warlock9_0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οτιδήποτε εκτός από βοτκα, είμαι εύκολος άνθρωπος 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Dalmore 62 NA κερασεις καποια στιγμη,σιγα τι ειναι 200.000$;;; 1
JimasGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπύρα, Gin, chivas σκέτο μόνο, βότκα λεμόνι κυρίως και κρασί κόκκινο μόνο. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης τελευταία πολύ ρακόμελο και ρακί. Μαζί με ναργιλέ
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπύρες κατά κύριο λόγο και από κοκτέιλς Blue hawaiian ή άλλα που να έχουν βάση το ρούμι και να περιέχουν καρύδα ή/και χυμό ανανά. 1
michael92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Προσοχή, τα παρακάτω είναι κόλαση θερμίδων αλλά και απόλαυσης: 1
iordanis77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μα 1ο post;;; Mεταφραση? Έξω όταν πας τι παίρνεις;! Καφε ή φυσικο χυμο. Επεσες θυμα τρολ απο τα 1 ποστ.... Οι καποιοι δεν ζουνε,η εχουμε γεμισει στα ανηλικα εδω μεσα...... χαχαχα, οποιος δε πινει τα ανθυγεινα ποτα σημαινει οτι ειναι τρολ, δε ζει ή ειναι ανηλικος? Φιλε μου, εχω περασει απο αυτο το σταδιο, οταν ημουν στην ηλικια σου 1
HALF EVIL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Jack Daniels, Canadian Club και Drambuie. Μπύρα Fischer κατά προτίμηση. Ούζο με λεμονάδα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πινω-πινουμε (η παρέα) απο ποτα σχεδον τα παντα (ποτά εννοώ αυτα που δεν περιέχουν ζάχαρη) ρακη, τσίπουρο, μπίρες(εξαιρώ τις μαύρες δεν μου αρέσουν), ουίσκι, βότκα, ρούμι(εξαιρούνται τα κοκτέιλ), κρασί ....και τελος οταν ξημερώσει και είμαστε πίτα πίνουμε και μια σούπα 2
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μάιο-Οκτώβριο Μπύρα, συνήθως Ζέος απαστερίωτη. Εναλλακτικά, διάφορες weiss, όπως Weihenstephaner, Paulaner ή Βεργίνα. Τις ημέρες που δε δουλεύω, δεν πίνω σχεδόν καθόλου νερό, μόνο μπύρα. Οκτώβριο-Μάιο Ουίσκυ, συνήθως Teacher's, Jack Daniel's (απλό και Single Barrel), Glenfiddich 12, Lagavulin. Επίσης τσίπουρο του πατέρα, σχετικά βαρύ (>40%). Μόνο σκέτα. Όταν είμαι πολύ τυχερός, μούρο (για λίγους). Μπύρα, Abbey Tripel (Tripel Karmeliet), Trappist (La trappe Quadrupel, Rochefort 10). Και άλλα είδη βέβαια. Ενδιάμεσα, θα παίξει κανά ούζο (Πιτσιλαδή, Βαρβαγιάννη Πράσινο/Μπλε), και κρασί (συνήθως χύμα αν βρω κάτι καλό). Γενικά το γουστάρω το αλκοόλ, αλλά πολύ δύσκολα θα πιω κάτι που δεν μου πολυαρέσει ή που θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα/εποχή να το πιω, απλά για να πιω κάτι.
Pa0ki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπήρχε παρόμοιο θέμα? Υποτίθεται είχα "κόψει" τα πολλά ξίδια(κράτησα μόνο μπύρα/κρασί/ούζο) αλλά πήγα σε μια ορκωμοσία την προηγούμενη βδομάδα και έγινα κουρούμπελο Tanqueray+tonic αν πιω ποτό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα