ALESTOS2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αλοιφή η γενικά οτιδήποτε που βοηθάει την αύξηση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο
ALESTOS2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 χααχχααχχααχχααχχα ναι απο τι κατάλαβα μάλλον δεν υπάρχει ετσι ;;;; πηγαίνει ανάλογα με τα γονίδια ;;;;;
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Γενετικό. Τωρα βέβαια όλοι βγάζουμε αργά η γρήγορα. Υπομονή.
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ξύρισμα κάθε δεύτερη μέρα, αν έχεις χνούδι θα δυναμώσει με το χρόνο μέχρι να αναπολείς τις μέρες που δεν χρειαζόσουν ξύρισμα Αν είσαι σπανός δεν θα βγάλεις
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι να μην βγάλει τοτε έχει κάποιο θέμα. Γενετικό επίσης. Με το ξύρισμα δεν γίνεται πολύ δουλειά. Ίσα ίσα που θα ερεθίζει πολύ το δέρμα. Υπομονή θέλει και θα βγούνε κάποια στιγμή
ALESTOS2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οχι έχω αλλα οχι σε όλα τα σημεία βγάζω στο πηγούνι πάνω απο τα χείλη και στις φαβορίτες μέχρι αρκετά κάτω. Τέλος πάντων θα αρχήσω ξύρισμα κάθε δεύτερη μέρα που λές και υπόμονη
Mikeasdf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αμαν με αυτα τα μουσια.Μπορει να μη σου πηγαινουν κιολας. 1
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο ετών είσαι? Άδικα θα ξυρίζεσαι. Με το ζόρι δεν βγαίνουν οι τρίχες. 1
gokuthelegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τον χειμώνα που κάνει κρύο αφήνω επίτηδες γένια για να ζεσταίνεται πρόσωπο και λαιμός. Το καλοκαίρι δεν παλεύεται με τίποτα γιατί ιδρώνω. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να έχεις ή να μην έχεις γένια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα