mgs4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος από κοντά σε τράπεζα... Γίνεται; Εαν ναι σε ποιες τράπεζες; Το έκανα παλιότερα στην ΠΕιραιώς σε ταμείο απλά δεν θυμάμαι αν μου ζητούσαν ταυτότητα... Νομίζω πώς όχι...
0verc0me Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πειραιως στα μηχανηματα που εχουν (easypay νομιζω λεγονται). Εκει δεν ζηταει ταυτοτητα (τουλαχ. περυσι που ειχα δοκιμασει) απλα βαζεις το ονοματεπωνυμο σου (για ανωνυμια που θες, απλα βαλε ενα αναγνωριστικο, πχ αν ειναι για παραγγελια βαλε #id παραγγελιας κλπ).
mgs4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το easypay πρέπει να έχεις λογαριασμό στην πειραιώς για να το χρησιμοποιήσεις; Επίσης μπορείς να στείλεις προς όποια τράπεζα θες δλδ από εκεί στο δικαιούχο του λογαριασμού; πχ προς εθνική, alfa κλπ...
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θέλεις να ξέρει η τράπεζα ποιος είσαι ή αυτός που θα πάρει τα λεφτά; Αν είναι δεύτερο, απλά δεν βάζεις το όνομά σου όταν κάνεις την κατάθεση. 1
0verc0me Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το easypay πρέπει να έχεις λογαριασμό στην πειραιώς για να το χρησιμοποιήσεις; Επίσης μπορείς να στείλεις προς όποια τράπεζα θες δλδ από εκεί στο δικαιούχο του λογαριασμού; πχ προς εθνική, alfa κλπ... Για το 1ο: Οχι, πας στο μηχανημα, επιλεγεις να κανεις καταθεση σε λογαριασμο, εισαγεις τον αριθμο λογαριασμου, το ποσο που θα κανεις καταθεση, και το ονομ/νο σου, βαζεις τα λεφτα στο μηχανημα, σου εκτυπωνει την αποδειξη και εισαι οκ. Για το 2ο: Δεν ξερω, αλλα αν μπορεις λογικα θα εχει προμηθεια φανταζομαι. Εγω σε λογ/σμο πειραιως ειχα βαλει οποτε γιαυτο ειχα παει και εκει. Ψαχτο ομως μηπως μπορεις με τα αντιστοιχα μηχανηματα των αλλων τραπεζων. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος από κοντά σε τράπεζα... Γίνεται; Εαν ναι σε ποιες τράπεζες; Το έκανα παλιότερα στην ΠΕιραιώς σε ταμείο απλά δεν θυμάμαι αν μου ζητούσαν ταυτότητα... Νομίζω πώς όχι... Γίνεται, σε όλες. Η αναγραφή του ονόματος καταθέτη είναι προαιρετική. 2
funbreaker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γίνεται, σε όλες. Η αναγραφή του ονόματος καταθέτη είναι προαιρετική. Είσαι σίγουρος?
iCyd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γίνεται, σε όλες. Η αναγραφή του ονόματος καταθέτη είναι προαιρετική. Αυτο ισχυει κανονικα. Απλα αμα θες βαζεις κατι ετσι ωστε αν κανεις μια πληρωμη να ξερεις πχ οτι "τοτε πληρωσα αυτο" 1
funbreaker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παράξενο πάντως να μην είναι υποχρεωτικό στις εποχές που ζούμε.
iCyd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα στην τραπεζα ισχυει ενας αγραφος νομος,που οταν δινεις λεφτα δεν σε ρωτανε τιποτα ενω οταν πρεπει να σου δωσουν λεφτα θελουν απειρο πραγματα (αχρηστα) πραγματα! 2
patriot21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οπως ειπαν και παραπανω,μπορεις να κανεις καταθεση απο τα μηχανηματα μεσα σε καταστηματα τραπεζων,χωρις ταυτοποιηση. Αν ομως περιμενεις στο κισε,σου ζητανε ταυτοτητα.Γινεται να κανεις καταθεση και σε διαφορετικες τραπεζες,απλα παιρνουν καποια προμηθεια(γυρω στα 3-4 ευρω)...
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αν ομως περιμενεις στο κισε,σου ζητανε ταυτοτητα. Μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν, όταν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό ΔΕΝ ζητάνε ταυτότητα. Σε ρωτάνε μόνο αν θέλεις να γράψουν όνομα καταθέτη ή και κάποια άλλη παρατήρηση(πχ ενοίκιο Ιανουαρίου 2016). 2
patriot21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν, όταν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό ΔΕΝ ζητάνε ταυτότητα. Σε ρωτάνε μόνο αν θέλεις να γράψουν όνομα καταθέτη ή και κάποια άλλη παρατήρηση(πχ ενοίκιο Ιανουαρίου 2016). Αν δε γνωριζω κατι,δεν απανταω..Οσες φορες εκανα καταθεση,ζητησαν ταυτοτητα.. Τα παραπονα σου στο δντ...
Miracle Worker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως αυτό που βλέπει ο κάτοχος του λογαριασμού είναι μόνο η αιτιολογία, η μάλλον η αρχή της αιτιολογίας. Ακόμα και αν ζητήσει extrait από την τράπεζα, πάνω κάτω βλέπει ότι και στην κίνηση λογαριασμού του ΑΤΜ. Παλιότερα που δούλευα σε μία ταμιακή υπηρεσία δημοσίου φορέα, πολλές φορές δε μπορούσαμε να βρούμε ποιος έκανε την κατάθεση από την αιτιολογία και χιλιοπαρακαλούσαμε το διευθυντή της τράπεζας να μας δώσουν κάποιο επιπλέον στοιχείο, όπως όνομα καταθέτη ή τηλέφωνο.
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή μπορείς να βάλεις ανώνυμα όσα λεφτά θέλεις στον λογαριασμό κάποιου; Ή η ανωνυμία ισχύει μέχρι ενός ορίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα