Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη των ολοενα μεγαλυτερο αριθμο ανθρωπων και μελων φυσικα που θελει καποια παρεα για να κανει κατι,ανοιγω αυτο το θεμα.Ετσι ωστε να μπορουμε να λεμε τι θελει να κανει ο καθενας και ποτε.Πιστευω  οτι ειναι καλυτερα το η τα ατομα που ενδιαφερονται να στελνουν π.μ και οχι να το ποσταρουν εδω.

π.χ θελω την τριτη να παω στο θεατρο βεμπο,ενδιαφερται κανεις αλλος.θελω σε 1 βδομαδα να παω στην συναυλια της... ψηνεται κανεις αλλος.

Και να αρχισω εγω πρωτος.

Επειδη  βαρεθηκα να ειμαι με την οικογενεια και τους παντρεμενους φιλους μου.Θελω να παω για ποτο σημερα μετα  της 10 καπου στο κεντρο.

• Like 5
Δημοσ.

Θέλει κανείς/καμιά να πάμε για πρωινά ψώνια; Θέλω να κατέβω Σύνταγμα στο Πλαίσιο + στα Public για κάτι δωράκια.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ καλώς! Περίπου τέτοια ώρα υπολογίζω κι εγώ να είμαι κέντρο. Θα ξαναποστάρω εδώ όταν θα τριγυρνώ εκεί πέρα.

Δημοσ.

Αν και χλωμο να δείξει κανεις ενδιαφερον. . . Θα το τολμησω

Εχω παρει ενα χουλα χουπ για γυμναστικη αλλα μεσα στο σπιτι δε βολευει κ σκεφτομαι κανενα παρκο. . . Οποια οποιος αλλος ενδιαφερεται. . .

Ας στειλει πμ

Kαι σκοινακι επισης

• Like 2
Δημοσ.

Μένω επαρχία σε χωριό και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει ζωή. Βασικά μένω κοντά στην Αθήνα, 2 ώρες με το λεωφορείο και είμαι σινεφίλ, οπότε λέω να πάω καμιά φορά να δω καμιά ταινία, μόνος ή με παρέα. Τι προτείνετε από σινεμά που να σου δίνουν "πραγματική εμπειρία" 3D; Εμείς εδώ σε μια γειτονική πόλη έχουμε ένα σινεμά το οποίο έχει φέρει 3D αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα. Έχω ακούσει ότι πρέπει να ψάξω για σινεμά που έχουν μηχανήματα/προτζέκτορες τεχνολογίας IMAX. Έχετε να προτείνετε κάτι; Κατά προτίμηση κοντά σε οποιαδήποτε στάση του μετρό με το οποίο μπορώ και κινούμαι ελεύθερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...