Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 ναι, μου εβαλες ιδέες να κρατησω και κανα βρακι της και να το εμφανισω μετα απο 20-30 χρόνια και να της πώ ''θυμάσαι τοτε που στο ειχα βγάλει?'' αχαχαχαχαχ και να εχω το βρακι στολισμενο πάνω στο τζάκι αχαχαχαχα Χαχααχχα
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 ναι, μου εβαλες ιδέες να κρατησω και κανα βρακι της και να το εμφανισω μετα απο 20-30 χρόνια και να της πώ ''θυμάσαι τοτε που στο ειχα βγάλει?'' αχαχαχαχαχ και να εχω το βρακι στολισμενο πάνω στο τζάκι αχαχαχαχα Θα είσαι ευτυχισμένος αν το βρακι της μετά από 20-30 χρόνια είναι το ίδιο νούμερο ή στην καλύτερη λίγο μικρότερο. Edit: Δεν τρολαρω
xpapias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 φανταζομαι έχεις τους λόγους σου να σε κανουν να νιώθεις καλύτερα τρολάροντας με. Ειμαι καψουρης ρε φίλε προβλημά μου, Προφανός και δέν εχειςκάποιοα σχέση και δέν μπορείς να μπείσ στο mode μου η ποτε σου δέν είχες ξερω γω. τι να κανουμε ετσι ειμαστε εμεις οι ερωτευμενοι. ευχαριστω για την βοηθεια (οσους με βοηθησαν) και οσοι με τρολάρατε δεν με πηραξε οκ τρολαρετε κιαλο ελευθερα και εγω τα εκανα παλια Παω πασο. Πρέπει να είσαι πολυ ρομαντικος. Δεν εξηγείται αλλιως - το σημαντικοτερο που σου έμεινε απο τη σχεση σου να είναι ενα γαρύφαλλο απο μπουζουκια.
garen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Παω πασο. Πρέπει να είσαι πολυ ρομαντικος. Δεν εξηγείται αλλιως - το σημαντικοτερο που σου έμεινε απο τη σχεση σου να είναι ενα γαρύφαλλο απο μπουζουκια. συνεχιζεις το τρολάρισμα οκ. Θα είσαι ευτυχισμένος αν το βρακι της μετά από 20-30 χρόνια είναι το ίδιο νούμερο ή στην καλύτερη λίγο μικρότερο. Edit: Δεν τρολαρω πόσο δίκιο εχεις... αχαχαχαχαχα
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το τι μπορεί να έχει σημασία για τον καθένα και να φέρνει αναμνήσεις είναι κάτι πολύ προσωπικό ρε παιδιά. Ας φαίνεται το πιο άχρηστο πράγμα του κόσμου για τους άλλους!
haris_216 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν σπρέϊ πλαστικοποίησης. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα ένα που έπαιρνα από τον Κατουμά (κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην Αθήνα). Σε κάτι ηλεκτρονικές κατασκευές που έκανα τότε, τις έβαζα σε μεταλλικό κουτί και αφού έγραφα πάνω στην πρόσοψη ότι ήθελα ("on", "off", κλπ) με "λετρασέτ", το περνούσα με αυτό το πλαστικοποιητικό σπρέϊ και δεν χαλούσε. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο ενδεχομένως να σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα