Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις έφαγα ένα σκάλωμα ανακαλύπτοντας τυχαία πως το Σούνιο βρίσκεται κατά 0.01 της μοίρας νοτιότερα του Πύργου Ηλείας (λολ),κάτι το οποίο δεν γνώριζα.Πόσοι ξέρατε αλήθεια πως το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται νοτιότερα της Πάτρας?Nαι κ όμως θυμάμαι επική μάχη στα 15  με την μάνα μου να επιμένει υστερικά πως η Πάτρα είναι νοτιότερα της Αθήνας κ γω να της την λέω συνεχώς μέχρι που  άνοιξε τον χάρτη κ κατάπιε την γλώσσα της.

Πάμε λοιπόν να αποδομήσουμε και άλλες συνηθισμένες γεωγραφικές ουρμπανιές.

• Like 3
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με την Πάτρα το συνειδητοποίησα και εγώ πολύ πρόσφατα, ως φοιτητής σε αυτή. Ακόμα λέω βέβαια "θα ανέβω Αθήνα"  :P

Δημοσ.

Αυτό με την Πάτρα το συνειδητοποίησα και εγώ πολύ πρόσφατα, ως φοιτητής σε αυτή. Ακόμα λέω βέβαια "θα ανέβω Αθήνα"  :P

Nαι,αυτό με την Πάτρα είναι πολύ συνηθισμένο.Ακόμα κ τώρα σε όποιον το λέω με κοιτάει με δυσπιστία.

Δημοσ.

Το Καστελόριζο ανήκει γεωγραφικά στην Ασία.

Ο Λευκός Πύργος και το Αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.Μάλιστα μερικά σημεία του JFK (διάδρομος προσγείωσης 4) είναι νοτιότερα του Λευκού Πύργου (λολ)

H Λαμία είναι βορειότερα από τα νότια προάστια της Ουάσινγκτον.Πάνω κάτω οι δύο πόλεις είναι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.

• Like 2
Δημοσ.

Το Καστελόριζο ανήκει γεωγραφικά στην Ασία.

Ο Λευκός Πύργος και το Αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.Μάλιστα μερικά σημεία του JFK (διάδρομος προσγείωσης 4) είναι νοτιότερα του Λευκού Πύργου (λολ)

H Λαμία είναι βορειότερα από τα νότια προάστια της Ουάσινγκτον.Πάνω κάτω οι δύο πόλεις είναι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος.

και γιατί η Θεσσαλονίκη έχει πιο ζεστό κλίμα από τη Νέα Υόρκη;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...