Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα αρχίσω σκοποβολή και θα ήθελα να πάρω αυτό εδώ το αεροβόλο

Αεροβόλο πιστόλι CO2 ASG Bersa BP9CC 4.5mm

το συγκεκριμένο παίρνει βλήματα 4.5 ββ'ς ατσάλινα........

αλλά ένα τέτοιο αεροβόλο είναι καλό για σκοποβολή η είναι καλύτερα τα πελετ guns

επίσης ποιος είναι ο κίνδυνος ενός τέτοιου όπλου ?

εκτός από το ίδιο το όπλο.....

υπάρχει κίνδυνος με τα C02 cartridge ?

Δημοσ.

Οποίο αεροβόλο και να πάρεις, είτε χειρός είτε σε μέγεθος " καραμπίνας" θα κανεις μια χαρά σκοποβολή. Αρκεί να μην πάρεις καμια κινεζια και σου μείνει στο χέρι η σκανδάλη. Οι αμπούλες co2 κρατανε για κάμποσες σφαίρες. Μετα αλλαγή οποτε αδειάσει. Εγω έχω ενα σε στυλ sniper σε μέγεθος. Παίρνει σφαίρες των 5mm. Μια χαρά μου είναι. Ο κίνδυνος ειναι να μην γίνει κανα ατύχημα όπως και με ολα τα όπλα. Αν και το αεροβόλο ειναι πιο soft ειναι επικίνδυνο αν δεν προσέξεις. Πάντα σκοποβολή σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Δημοσ.

Οποίο αεροβόλο και να πάρεις, είτε χειρός είτε σε μέγεθος " καραμπίνας" θα κανεις μια χαρά σκοποβολή. Αρκεί να μην πάρεις καμια κινεζια και σου μείνει στο χέρι η σκανδάλη. Οι αμπούλες co2 κρατανε για κάμποσες σφαίρες. Μετα αλλαγή οποτε αδειάσει. Εγω έχω ενα σε στυλ sniper σε μέγεθος. Παίρνει σφαίρες των 5mm. Μια χαρά μου είναι. Ο κίνδυνος ειναι να μην γίνει κανα ατύχημα όπως και με ολα τα όπλα. Αν και το αεροβόλο ειναι πιο soft ειναι επικίνδυνο αν δεν προσέξεις. Πάντα σκοποβολή σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

α οκ κομπλε thanks ;) από ότι έχω δει κρατάνε για 120 σφαίρες.......

μπορεί να ακουστεί λίγο βλακεία αλλα....σίγουρα δεν υπάρχει κανα θέμα π.χ έκρηξης του C02 η να τραυματιστείς με αυτό ? 

θέλω γενικά να είμαι προσεκτικός με το όλο θέμα

Δημοσ.

Για 120 δεν ξέρω. Ανάλογα το όπλο. Ίσως. Αποτι ξέρω ειναι ασφαλές. Με σωστή χρήση δεν θα έχεις θέμα. Αρκεί και το αεροβόλο να ειναι κάπως αξιόπιστο

Δημοσ.

Να προσέξεις και τα βλήματα να μην έχουν μόλυβδο. Στο Walther CP88 δεν κρατάει με τίποτα για 120 βολές το φυσίγγιο, δεν ξέρω σε αυτό που λες τι γίνεται. Τα φυσίγγια δεν θα τα αφήνεις στον ήλιο ή σε πηγές θερμότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Να προσέξεις και τα βλήματα να μην έχουν μόλυβδο. Στο Walther CP88 δεν κρατάει με τίποτα για 120 βολές το φυσίγγιο, δεν ξέρω σε αυτό που λες τι γίνεται. Τα φυσίγγια δεν θα τα αφήνεις στον ήλιο ή σε πηγές θερμότητας.

βασικά είμαι ανάμεσα στο cp99 κ αυτό το bersa BP9cc

https://www.youtube.com/watch?v=vrE5DQYB1dE​

Δημοσ.

α οκ κομπλε thanks ;) από ότι έχω δει κρατάνε για 120 σφαίρες.......

μπορεί να ακουστεί λίγο βλακεία αλλα....σίγουρα δεν υπάρχει κανα θέμα π.χ έκρηξης του C02 η να τραυματιστείς με αυτό ? 

θέλω γενικά να είμαι προσεκτικός με το όλο θέμα

Θεμα εκρηξης με την εννοια που την εχεις στο μυαλλο σου δεν υπαρχει κανενα. Αν για οποιοδηποτε λογο αρχισει να χανει απο καπου απλα λειτουργει σα ψυκτικο. Γενικα το αεροβολο δεν εχει να κανει με φωτιες

Δημοσ.

Πες μας καμιά φορά για τα παιδικά σου χρόνια.

Μεγάλωσες με 8 αδέρφια;

:P

Δημοσ.

Με 110m/sec και σφαιρικά βλήματα θα κάνεις "σκοποβολή" ρε άνθρωπε; Αυτά τα πιστόλια είναι για τίποτα ούγκανα που θέλουν να ποζάρουν και για κωλοπαιδάκια που ταλαιπωρούν γάτες.

Αν θέλεις να κάνεις σκοποβολή με αεροβόλο κοίτα τουλάχιστον για κανένα Diana 52 (έστω used) imo...

Δημοσ.

Με 110m/sec και σφαιρικά βλήματα θα κάνεις "σκοποβολή" ρε άνθρωπε; Αυτά τα πιστόλια είναι για τίποτα ούγκανα που θέλουν να ποζάρουν και για κωλοπαιδάκια που ταλαιπωρούν γάτες.

Αν θέλεις να κάνεις σκοποβολή με αεροβόλο κοίτα τουλάχιστον για κανένα Diana 52 (έστω used) imo...

Μην είσαι απόλυτος.

Εμένα στο γυμνάσιο μου έκαναν μπούλινγκ κάτι μαλάκες...

Πήρα ένα τέτοιο, και το βγαλα στη τάξη στην ώρα του διαλλείματος, και έριξα 1-2 στο τοίχο.

Έφυγε ένα κομμάτι σοβά.

Από τότε ησύχασα και δε με πείραξε ξανά κανείς.  :)

Δημοσ.

Με 110m/sec και σφαιρικά βλήματα θα κάνεις "σκοποβολή" ρε άνθρωπε;

δε θέλω τουφέκι......

pellet guns είναι καλύτερα για σκοποβολή?

Δημοσ.

δε θέλω τουφέκι......

pellet guns είναι καλύτερα για σκοποβολή?

ναι για διαφορους λογους. καταρχην ειναι ραβδωτα οπως και τα πυροβολα. επισης στα pellets η κρουση ειναι πλαστικη ενω στα αλλα ελατστικη (λιγοτερο bounce back)

Δημοσ.

Σαφώς ναι.

ποιο θα μου πρότεινες? αλλά πιστόλι.

ναι για διαφορους λογους. καταρχην ειναι ραβδωτα οπως και τα πυροβολα. επισης στα pellets η κρουση ειναι πλαστικη ενω στα αλλα ελατστικη (λιγοτερο bounce back)

για το θέμα του bounce back δεν θα είχα πρόβλημα γτ θα έφτιαχνα παγίδα για βλήματα

Δημοσ.

https://www.hobbi.gr/aerovolo-umarex-baby-desert-eagle-p-2006.html

Με αυτό ρίχνω συχνά στο κτήμα σε στόχους, (όχι σε ζωντανά πλάσματα φυσικά).

Υπάρχει και το μεγαλύτερο

https://www.hobbi.gr/aerovolo-umarex-desert-eagle-p-2011.html

και αυτό 

https://www.hobbi.gr/aerovolo-umarex-colt-special-combat-p-8719.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...