xristos97 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κατσε να βγαλω τον ομπαμακο πρωτα απο τη μεση 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κατσε να βγαλω τον ομπαμακο πρωτα απο τη μεση Κάνε με σύμβουλο σου αν θες. 1
idomeneas7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θα απαντήσω σοβαρά γιατί έπεσε πολύ βίλα και καταντάει βαρετό. Τι ιδανικό σπίτι είναι: 120-150 τμ διαμέρισμα ψηλού ορόφου με καλή μόνωση ή υπερυψωμένη μονοκατοικία με ψηλό φράχτη, σε ησυχη περιοχή αλλά εντός πολιτισμού, με minimal αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη, μεγάλα μπαλκόνια και με αγωγούς ψύξης - θέρμανσης ωστε να μην υπάρχει πουθενά καλοριφερ/κλιματιστικό. Πισίνα με τίποτα. 4
kaliakman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι τέτοιο... Αυτό απλά με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τζαμαρία να βλέπει μόνο βουνό με καναπέδες,χοντρές κουβέρτες και θέση για την σοκολάτα.. ή επίσης αντικατέστησε τους καναπέδες με εσωτερική πισίνα και τις κουβέρτες με χοντρά μπουρνούζια. Αυτό + Χιόνι+ έτερον ήμισυ και πάρε μου την ψυχή
V for Vagelis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι σε Brooklyn-Brownstone για κατοικία αλλά και ως ευρύτερη γειτονιά... 3
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό. Σοβαρά. Gothic-Wallpapers-11.jpg Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που ονειρεύεται κάτι χειρότερο από αυτό που έχει... Τέτοια παρατημένα έχει ένα σωρό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Θα απαντήσω σοβαρά γιατί έπεσε πολύ βίλα και καταντάει βαρετό. Τι ιδανικό σπίτι είναι: 120-150 τμ διαμέρισμα ψηλού ορόφου με καλή μόνωση ή υπερυψωμένη μονοκατοικία με ψηλό φράχτη, σε ησυχη περιοχή αλλά εντός πολιτισμού, με minimal αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη, μεγάλα μπαλκόνια και με αγωγούς ψύξης - θέρμανσης ωστε να μην υπάρχει πουθενά καλοριφερ/κλιματιστικό. Πισίνα με τίποτα. Ιδανικό και διαμέρισμα για μένα δεν πάνε μαζί. Το να είναι μονοκατοικία είναι η βασικότερη προϋπόθεση!
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μια μονοκατοικια στα νοτια με κηπο να παιζουν τα σκυλια μου, πισινα ν αραζω, υπογειο παρκινγκ και γυμναστηριο
παπι Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ιδανικό και διαμέρισμα για μένα δεν πάνε μαζί. Το να είναι μονοκατοικία είναι η βασικότερη προϋπόθεση! Αν έχεις μαλακες γείτονες, δεν σε σώζει τίποτα. 4
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις μαλακες γείτονες, δεν σε σώζει τίποτα. Γι'αυτό μονοκατοικία σε μεγάλο οικόπεδο ή απομονωμένο...αλλά διαμέρισμα για ονειρικό σπίτι με τίποτα...
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 http://s.nbst.gr/files/1/2013/02/08/fmt/pagos_treno1.medium.jpg σε ενα σταθμο στην ανταρκτικη
nikos-thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θα απαντήσω σοβαρά γιατί έπεσε πολύ βίλα και καταντάει βαρετό. Τι ιδανικό σπίτι είναι: 120-150 τμ διαμέρισμα ψηλού ορόφου με καλή μόνωση ή υπερυψωμένη μονοκατοικία με ψηλό φράχτη, σε ησυχη περιοχή αλλά εντός πολιτισμού, με minimal αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη, μεγάλα μπαλκόνια και με αγωγούς ψύξης - θέρμανσης ωστε να μην υπάρχει πουθενά καλοριφερ/κλιματιστικό. Πισίνα με τίποτα. Κάτι τέτοιο θα έλεγα και εγώ. Ένα διαμερισμα 150 τετραγωνικά με θέα σε ήσυχη περιοχή όχι απόμακρη όμως, καλή μόνωση, μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, σωστή διακόσμηση, μεγάλα μπαλκόνια, κλειστό παρκινγκ μια χαρά θα μου έπεφτε... Πισίνα θα ήθελα στο εξοχικό μου! Το οποιο το φαντάζομαι όχι μεγάλο μια μικρή μονοκατοικία με 2-3 υπνοδωμάτια μου αρκεί με γκαζόν μπροστά και πισίνα στο πίσω μέρος. Και φυσικά παραθαλάσσιο! Πιο γήινα πράγματα από τις επαύλεις που μπήκανε... 1
φραμπάλα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα πιο τέλεια σπίτια τα έχω δει στην Κηφισιά και τα πιο τέλεια-μοντέρνα στην Γλυφάδα-Βούλα. Αλλά έτσι όπως φαντάζομαι το ιδανικό σπίτι είναι ένα cottage house σε ένα αγγλικό χωριό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις