Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 1. Το πιο δυνατό πράγμα στον κόσμο είναι το ανθρώπινο μυαλό κι η προσευχή και να πιστεύεις στον εαυτό σου, να έχεις πίστη και καρτερικότητα. Προσευχή στον εαυτό σου; Το ακούσαμε και αυτό.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προσευχή στον εαυτό σου; Το ακούσαμε και αυτό. Ίσως εννοεί στον Θεό. Σε ποιον απολους δεν ξέρω.
melie Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προσευχή στον εαυτό σου; Το ακούσαμε και αυτό. εεε μπαρδόν δε λέει πουθενά να προσεύχεσαι στον εαυτό σου... μήπως σου χρειάζεται ξεκούραση; Δεν είχε λεύκη per say αλλα τεσπα. Μην αφήνεις τα emotions που έχεις για αυτόν να αποκλείεις κάθε άλλο ενδεχόμενο. Ειναι συνηθισμένο φαινόμενο πολλών μαύρων , ιδίως γυναικών να "ξεθωριάζουν " το χρωμα τους. Είχε πολλά ψυχολογικά θέματα παντως ο Jackson όχι, καλέ μου, είχε λεύκη. Δες εδώ φωτογραφίες: https://mjacksontruth.wordpress.com/2015/09/30/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/ Πέρα απ'αυτό, επειδή οι λευκοί είμαστε χαζοί και καθόμαστε με τις ώρες να μαυρίσουμε με κίνδυνο να πάθουμε καρκίνο, δε σημαίνει πως είναι όλοι. Πολύ περισσότερο που στην περίπτωση του Τζάκσον μιλάνε για μόνιμη αλλαγή χρώματος που, ξαναλέω, για ένα μαύρο το χρώμα είναι μέρος της ταυτότητας της φυλής του. Άρνηση του χρώματος σημαίνει άρνηση της φυλής, της ιστορίας τους. Δεν είναι emotion αυτό, μιλάω με λογικά επιχειρήματα, όπως βλέπεις. Σκέψου τα λίγο Και μην ξεχνάμε, τα μμε που λένε τα ψέματα για τον Τζάκσον είναι τα ίδια που μας πλασάρουν πολιτικούς, ε; Ό,τι βλακεία ξέρουμε για τον Τζάκσον κατασκεύασμα των μμε είναι. Τα εμπιστεύεστε;
dritan90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 κλασικα χιορτινα πραγματα που τα ξεχνανε ολοι μετα τις γιορτες- αμπελοφιλοσοφιες 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως εννοεί στον Θεό. Σε ποιον απολους δεν ξέρω. Μα αυτό είναι το θέμα δεν εννοεί στον θεό αλλά σε κάτι άλλο. εεε μπαρδόν δε λέει πουθενά να προσεύχεσαι στον εαυτό σου... μήπως σου χρειάζεται ξεκούραση; Να πας εσύ να ξεκουραστείς εγώ δεν χρειάζομαι. όχι, καλέ μου, είχε λεύκη. Δες εδώ φωτογραφίες: https://mjacksontruth.wordpress.com/2015/09/30/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/ Πέρα απ'αυτό, επειδή οι λευκοί είμαστε χαζοί και καθόμαστε με τις ώρες να μαυρίσουμε με κίνδυνο να πάθουμε καρκίνο, δε σημαίνει πως είναι όλοι. Πολύ περισσότερο που στην περίπτωση του Τζάκσον μιλάνε για μόνιμη αλλαγή χρώματος που, ξαναλέω, για ένα μαύρο το χρώμα είναι μέρος της ταυτότητας της φυλής του. Άρνηση του χρώματος σημαίνει άρνηση της φυλής, της ιστορίας τους. Δεν είναι emotion αυτό, μιλάω με λογικά επιχειρήματα, όπως βλέπεις. Σκέψου τα λίγο Και μην ξεχνάμε, τα μμε που λένε τα ψέματα για τον Τζάκσον είναι τα ίδια που μας πλασάρουν πολιτικούς, ε; Ό,τι βλακεία ξέρουμε για τον Τζάκσον κατασκεύασμα των μμε είναι. Τα εμπιστεύεστε; Τζάμπα προσπαθείς να προσδώσεις σημασία σε αυτό το πρόσωπο. Την ζωή του την έζησε, οτι τραγούδια έγραψε τα έγραψε, ο κόσμος τον άκουσε και τον αποθέωσε όσο έβγαζε δίσκους. Τώρα τέλος, η ζωή συνεχίζεται. Το τι είπαν τα κανάλια τα ΜΜΕ ή ποιανού κατασκεύασμα είναι το τάδε και το δείνα είναι αδιάφορο στον κόσμο.
defacer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και μην ξεχνάμε, τα μμε που λένε τα ψέματα για τον Τζάκσον είναι τα ίδια που μας πλασάρουν πολιτικούς, ε; Ό,τι βλακεία ξέρουμε για τον Τζάκσον κατασκεύασμα των μμε είναι. Τα εμπιστεύεστε; Ερώτηση, αυτά που ξέρεις εσύ για τον Michael στα είπε ο ίδιος προσωπικά ή τα έμαθες από μμε; Πες μας τουλάχιστον από πού τα έμαθες για να ξέρουμε κι εμείς ποιόν να εμπιστευόμαστε. Μόλις αναπαρήγαγα τη θέση του groot, πάω να κάνω μετάνοιες. 1
groot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση, αυτά που ξέρεις εσύ για τον Michael στα είπε ο ίδιος προσωπικά ή τα έμαθες από ΜΜΕ; Πες μας τουλάχιστον από πού τα έμαθες για να ξέρουμε κι εμείς ποιόν να εμπιστευόμαστε. Και με αυτές τις μικρές διορθώσεις, είναι όπως ακριβώς θα το έγραφα.
michael92 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ΗΘΞΔΒΦΣΚΕΙΦΟΠΠΗΨΩΓΑΚΞΕΗΞΩΝΑΗΡΗΞΚΣΗΑΓΩΝΜΣΚΠΟΦΘΚΒΗΣΚΘΙΛΗΦΘΚΗΓΣΔΙΛΗΣΔΟΘΙΗΣΔΥΘ
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι είσαι fan αλλα μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά. Ούτε εγώ θελω να πιστεύω ότι ηταν ανώμαλος. Αλλά δεν ήταν και νορμάλ ο τύπος. Βλέπε skin color. Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Κσνε ενα update στην ενημερωση σου και μετα κατηγορησε αθωους ανθρωπους. Οχι μονο αθωώθηκε απο το δικαστηριο αλλα κ το παιδι,που πλεον ειναι αντρας, βγηκε κ ειπε οτι τον αναγκασε ο πατερας του να πει κατι τετοιο για να του παρουν χρηματα. Οι καρδουλες ηταν πολυ ωραιες. Ειστε μιζεροι Αγαπω κι εγω michael jackson Και ηταν ο πρώτος στη must meet λιστα μου Ο αλλος ειναι ο Αρκας, αλλα αν κρινω απτα κομικ που κανει τελευταια, μαλλον θα τα κακαρωσει κι αυτος οπου να ναι https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153264428556643&id=667596642 Τραγουδαρα 1
melie Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση, αυτά που ξέρεις εσύ για τον Michael στα είπε ο ίδιος προσωπικά ή τα έμαθες από μμε; Πες μας τουλάχιστον από πού τα έμαθες για να ξέρουμε κι εμείς ποιόν να εμπιστευόμαστε. Μόλις αναπαρήγαγα τη θέση του groot, πάω να κάνω μετάνοιες. Χοχοχο αν δεις τα άρθρα, έχουν πηγές. Δεν το πρόσεξες; Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι τα λένε, ακόμη και το FBI που διάψευσε τους δημοσιογράφους και αναγκάστηκαν να τα μαζέψουν... υπάρχει και βιβλίο, υπάρχει και βίντεο με τις ομολογίες. Παράδειγμα 1 άρθρο: https://mjacksontruth.wordpress.com/2014/06/15/%CF%84%CE%BF-fbi-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BF/ Παράδειγμα 2 (άρθρο και μέσα έχει και βίντεο με ομολογία δημοσιογράφου για τη συντονισμένη επίθεση των μμε): https://mjacksontruth.wordpress.com/2010/10/10/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5/ Παράδειγμα 3 (2 βίντεο με το δημοσιογράφο που προκάλεσε τη δίκη του Τζάκσον και στη συνέχεια ομολόγησε ότι είχε άδικο): και Παράδειγμα 4:η ομολογία του πατέρα-τέρατος που τον κατηγόρησε γιατί είχε σκοπό: Μα αυτό είναι το θέμα δεν εννοεί στον θεό αλλά σε κάτι άλλο. Να πας εσύ να ξεκουραστείς εγώ δεν χρειάζομαι. Τζάμπα προσπαθείς να προσδώσεις σημασία σε αυτό το πρόσωπο. Την ζωή του την έζησε, οτι τραγούδια έγραψε τα έγραψε, ο κόσμος τον άκουσε και τον αποθέωσε όσο έβγαζε δίσκους. Τώρα τέλος, η ζωή συνεχίζεται. Το τι είπαν τα κανάλια τα ΜΜΕ ή ποιανού κατασκεύασμα είναι το τάδε και το δείνα είναι αδιάφορο στον κόσμο. Φυσικά και εννοεί το Θεό. Πίστευε πολύ στο Θεό και μάλιστα, ενώ η οικογένειά του ήταν Ιαχωβάδες, επειδή το έψαχνε, άλλαξε θρησκεία κι έγινε Χριστιανός σε μεγάλη ηλικία (30). Έγραψε και ποίημα για το Θεό. Έλεοθ, λες να καλούσε να προσευχηθούμε στον εαυτό μας; Πολλή φαντασία έχεις, αφού δε σου λείπει ξεκούραση Το αν προσπαθώ άδικα θέλει σκέψη, ίσως να έχεις και δίκιο εδώ. Πάντως οι θαυμαστές που έχουν μπλογκ και παρουσιάζουν την αλήθεια είναι εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο. κλασικα χιορτινα πραγματα που τα ξεχνανε ολοι μετα τις γιορτες- αμπελοφιλοσοφιες Σωστό αλλά, πού ξέρεις, λέγε λέγε ίσως τα τηρήσουμε. Νομίζω μάλιστα πως πρέπει να σκεφτόμαστε συνέχεια τέτοιου είδους συμβουλές ώστε να μην παρασυρόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες που τελικά μας ρίχνουν το ηθικό και δεν προσπαθούμε καν. Γνώμη μου
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δε θα ρωτησω δημοσια την ηλικια σου, αν εισαι πιτσιρικα μου κανει εντυπωση που εισαι φαν Αντε εγω που μεγαλωσα μαζι του
melie Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δε θα ρωτησω δημοσια την ηλικια σου, αν εισαι πιτσιρικα μου κανει εντυπωση που εισαι φαν Αντε εγω που μεγαλωσα μαζι του Χαχα μοιάζω με πιτσιρίκα; Δεν είμαι, δεν είμαι δυστυχώς περνούν τα νιάτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα