giannis193 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Εγκατέστησα το Nvidia geforce experience στον υπολογιστή μου με Windows 10 64bit και παρατήρησα ότι δεν εμφανίζεται το εικονίδιο της εφαρμογής στη γραμμή ειδοποιήσεων όπως εμφανιζόταν στα Windows 8.1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανιστεί πάλι;
babisflou7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 κατω δεξια πατα στο κουτακι οπου βγαζει τα notifications ,all setting , notifications and actions --> select which icons appears on taskbar.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το έχω παρατηρήσει και γω μερικές φορές δεν εμφανίζεται. Για μένα στρώνει μετά απο επανεκκίνηση.
Alex-V Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα, ποτε δεν συμπαθησα τετοιου ειδους utilities. Οταν ειναι να περασω τον driver, το game exprerience δεν το βαζω καθολου. Αχρηστο το θεωρω και βαραινει λιγο. Καλη χρονια!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα, ποτε δεν συμπαθησα τετοιου ειδους utilities. Οταν ειναι να περασω τον driver, το game exprerience δεν το βαζω καθολου. Αχρηστο το θεωρω και βαραινει λιγο. Καλη χρονια! προσωπικά θεωρώ το shadowplay απο τα καλύτερα προγράμματα εγγραφής gameplay, εχοντας δοκιμάσει fraps και DXtory. τρομερά ελαφρύ.
Alex-V Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το fraps δεν μου αρεσει καθολου. Τωρα, αν καποιος θελει να κανει gameplay recording, οκ παω πασσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα