Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το 15 ούτε ένα δηλαδή;; το 15 εκανα 3 και το ενα ηταν λιγο μεγαλο (βασικα στο ενα ραντεβου εκανα 2) Στις ρώγες πηγαινε ναι! Ισως την ξανακανω μολις επανλεθει η ρογα!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το 15 εκανα 3 και το ενα ηταν λιγο μεγαλο (βασικα στο ενα ραντεβου εκανα 2) ναι! Ισως την ξανακανω μολις επανλεθει η ρογα! Πρέπει να πόνεσε ε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να πόνεσε ε? τα piercings οχι! Τα τατουαζ πονεσαν σε συγκεκριμενα σημεια!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 τα piercings οχι! Τα τατουαζ πονεσαν σε συγκεκριμενα σημεια! Τατουάζ θελω και εγώ ενα σχετικά διακριτικό μελλοντικά. Τι και που δεν ξέρω. Εσυ τι έχεις και σε ποια σημεία αν επιτρέπεται?
iCyd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς παρεξήγηση τι φύλο είσαι? Αν ρωτας για την φωτογραφια,αντρας ειμαι απλα δεν ηξερα πως ακριβως λενε το σημειο του piercing και ετσι εβαλα μια τυχαια φωτογραφια που βρηκα στο νετ. icyd αυτό για ένα πιάνει;! Ναι,στην ουσια ενα σκουλαρακι περναει και απο τις 2 τρυπες
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν ρωτας για την φωτογραφια,αντρας ειμαι απλα δεν ηξερα πως ακριβως λενε το σημειο του piercing και ετσι εβαλα μια τυχαια φωτογραφια που βρηκα στο νετ. Ναι,στην ουσια ενα σκουλαρακι περναει και απο τις 2 τρυπες Α οκ!
gavros10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φοραγα ποτε τιποτα. Μονο φετος λογω buzz και εορτων στολισα το μουσι μου καπως ετσι Λογω μεγεθους, κλασσικα, το βαζω σε σποιλερ 2
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φοραγα ποτε τιποτα. Μονο φετος λογω buzz και εορτων στολισα το μουσι μου καπως ετσι Λογω μεγεθους, κλασσικα, το βαζω σε σποιλερ Χαχα!
fotaras13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φοραγα ποτε τιποτα. Μονο φετος λογω buzz και εορτων στολισα το μουσι μου καπως ετσι Λογω μεγεθους, κλασσικα, το βαζω σε σποιλερ Τα σκουλαρίκια, τα δακτυλίδια και οι αλυσίδες είναι για τους φλώρους. Ο σωστός άντρας βάζει χρυσόσκονη στο μούσι του.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα σκουλαρίκια, τα δακτυλίδια και οι αλυσίδες είναι για τους φλώρους. Ο σωστός άντρας βάζει χρυσόσκονη στο μούσι του. Και στο στέρνο! 1
Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μαρέσει σε κάποιους που βλέπω ρολόγια βραχιόλια δαχτυλίδια και ιστορίες.. αλλά δε μπορώ να φορέσω τίποτα με ενοχλούν τα πάντα.. ούτε καν γυαλιά μυωπίας, όλο με φακούς είμαι.. και είμαι συνέχεια με κοντομάνικη γιατί ακόμα και το φούτερ με ενοχλεί
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μαρέσει σε κάποιους που βλέπω ρολόγια βραχιόλια δαχτυλίδια και ιστορίες.. αλλά δε μπορώ να φορέσω τίποτα με ενοχλούν τα πάντα.. ούτε καν γυαλιά μυωπίας, όλο με φακούς είμαι.. και είμαι συνέχεια με κοντομάνικη γιατί ακόμα και το φούτερ με ενοχλεί Στο κρύο τι φοράς?
idomeneas7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ψηφίζω κατά των αξεσουάρ στους άντρες. 'Αντε κανένα δερμάτινο βραχιολι στο τσακίρ κέφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα