Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κρύο τι φοράς?

Όταν είμαι στο δρόμο ένα μπουφάν η φούτερ πάνω από το κοντομάνικο και με το που μπω σε κλειστό χώρο το βγάζω.. αν κάνει τόσο κρύο που δε μπορώ όλο σηκώνω κατεβάζω μανίκια 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν είμαι στο δρόμο ένα μπουφάν η φούτερ πάνω από το κοντομάνικο και με το που μπω σε κλειστό χώρο το βγάζω.. αν κάνει τόσο κρύο που δε μπορώ όλο σηκώνω κατεβάζω μανίκια 

Στο ιατρείο με κοντομάνικο είσαι;

Δημοσ.

Εισαι ελεύθερο πνεύμα εσυ! :)

Ψηφίζω κατά των αξεσουάρ στους άντρες. 'Αντε κανένα δερμάτινο βραχιολι στο τσακίρ κέφι.

Πρόσεχε γιατί εισαι μειονότητα σε αυτό το νήμα! Hehe

Δημοσ.

Τα γυαλιά ηλίου μου το αγαπημένο μου αξεσουάρ

Στο χέρι μου έχει ξεμείνει ένα κομποσχοίνι και στη μούρη έχω septum

Στα σχέδια φυσικά έχω την αγορά ρολογιού γιατί ζήλεψα από το παρακάτω thread :P

Δημοσ.

Τα γυαλιά ηλίου μου το αγαπημένο μου αξεσουάρ

Στο χέρι μου έχει ξεμείνει ένα κομποσχοίνι και στη μούρη έχω septum

Στα σχέδια φυσικά έχω την αγορά ρολογιού γιατί ζήλεψα από το παρακάτω thread :P

Ζημιά μας έκανε το νήμα με τα ρολόγια!

• Like 1
Δημοσ.

σκουλαρίκι και θα ήθελα και μια σιδερογροθιά να φοράω μέσα απ το γάντι όταν βγαίνω βράδυ αλλα επειδή είναι παράνομες δεν έχω ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ , ούτε μαχαίρι.

Δημοσ.

σκουλαρίκι και θα ήθελα και μια σιδερογροθιά να φοράω μέσα απ το γάντι όταν βγαίνω βράδυ αλλα επειδή είναι παράνομες δεν έχω ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ , ούτε μαχαίρι.

Σιδερογροθια βρίσκεις ρε συ άνετα. Εχω κάνα δυο. Οχι ότι τις χρησιμοποιώ. Απλά έτυχε να τις βρω. Μαχαίρι του Ραμπο ήθελα ενα για ντεκόρ

Δημοσ.

Σιδερογροθια βρίσκεις ρε συ άνετα. Εχω κάνα δυο. Οχι ότι τις χρησιμοποιώ. Απλά έτυχε να τις βρω. Μαχαίρι του Ραμπο ήθελα ενα για ντεκόρ

δεν ξέρω που να βρω τέτοια πράματα , άσε που ειναι και παράνομα  :shock:  :shock:

Δημοσ.

δεν ξέρω που να βρω τέτοια πράματα , άσε που ειναι και παράνομα :shock: :shock:

Σε πανηγύρι είχα βρει μια. Την άλλη μου την έκανε δώρο ένας φίλος. Ήθελα μια με ντεκόρ νεκροκεφαλές που είχα δει σε ταινία. Πολύ ωραία.

Δημοσ.

Σε πανηγύρι είχα βρει μια. Την άλλη μου την έκανε δώρο ένας φίλος. Ήθελα μια με ντεκόρ νεκροκεφαλές που είχα δει σε ταινία. Πολύ ωραία.

Λες να μην ξέρει που θα βρει; :P Να μην μπλέξει φοβάται!

Δημοσ.

Λες να μην ξέρει που θα βρει; :P Να μην μπλέξει φοβάται!

Ναι το ξέρω απλά θέλω να τον καθησυχάσω να του φυγει ο φόβος. :)

Δημοσ.

Ναι το ξέρω απλά θέλω να τον καθησυχάσω να του φυγει ο φόβος. :)

Να μην του φύγει ο φόβος γιατί δεν είναι και το καλύτερο να σε πιάσουν να κυκλοφορείς με τέτοια...αν τσακωθείς και τη χρησιμοποιήσεις ακόμα χειρότερα!

Δημοσ.

Να μην του φύγει ο φόβος γιατί δεν είναι και το καλύτερο να σε πιάσουν να κυκλοφορείς με τέτοια...αν τσακωθείς και τη χρησιμοποιήσεις ακόμα χειρότερα!

Δεν θα το χρησιμοποιήσει είναι ειρηνιστής!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...