Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο κρύο τι φοράς? Όταν είμαι στο δρόμο ένα μπουφάν η φούτερ πάνω από το κοντομάνικο και με το που μπω σε κλειστό χώρο το βγάζω.. αν κάνει τόσο κρύο που δε μπορώ όλο σηκώνω κατεβάζω μανίκια
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Όταν είμαι στο δρόμο ένα μπουφάν η φούτερ πάνω από το κοντομάνικο και με το που μπω σε κλειστό χώρο το βγάζω.. αν κάνει τόσο κρύο που δε μπορώ όλο σηκώνω κατεβάζω μανίκια Στο ιατρείο με κοντομάνικο είσαι;
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Όταν είμαι στο δρόμο ένα μπουφάν η φούτερ πάνω από το κοντομάνικο και με το που μπω σε κλειστό χώρο το βγάζω.. αν κάνει τόσο κρύο που δε μπορώ όλο σηκώνω κατεβάζω μανίκια Εισαι ελεύθερο πνεύμα εσυ! Ψηφίζω κατά των αξεσουάρ στους άντρες. 'Αντε κανένα δερμάτινο βραχιολι στο τσακίρ κέφι. Πρόσεχε γιατί εισαι μειονότητα σε αυτό το νήμα! Hehe
Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο ιατρείο αναγκαστικά φοράω την ποδιά, αλλά αν τύχει να χω μισή ώρα κενό θα τη βγάλω
Pa0ki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα γυαλιά ηλίου μου το αγαπημένο μου αξεσουάρ Στο χέρι μου έχει ξεμείνει ένα κομποσχοίνι και στη μούρη έχω septum Στα σχέδια φυσικά έχω την αγορά ρολογιού γιατί ζήλεψα από το παρακάτω thread
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τα γυαλιά ηλίου μου το αγαπημένο μου αξεσουάρ Στο χέρι μου έχει ξεμείνει ένα κομποσχοίνι και στη μούρη έχω septum Στα σχέδια φυσικά έχω την αγορά ρολογιού γιατί ζήλεψα από το παρακάτω thread Ζημιά μας έκανε το νήμα με τα ρολόγια! 1
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 σκουλαρίκι και θα ήθελα και μια σιδερογροθιά να φοράω μέσα απ το γάντι όταν βγαίνω βράδυ αλλα επειδή είναι παράνομες δεν έχω ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ , ούτε μαχαίρι.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 σκουλαρίκι και θα ήθελα και μια σιδερογροθιά να φοράω μέσα απ το γάντι όταν βγαίνω βράδυ αλλα επειδή είναι παράνομες δεν έχω ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ , ούτε μαχαίρι. Σιδερογροθια βρίσκεις ρε συ άνετα. Εχω κάνα δυο. Οχι ότι τις χρησιμοποιώ. Απλά έτυχε να τις βρω. Μαχαίρι του Ραμπο ήθελα ενα για ντεκόρ
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σιδερογροθια βρίσκεις ρε συ άνετα. Εχω κάνα δυο. Οχι ότι τις χρησιμοποιώ. Απλά έτυχε να τις βρω. Μαχαίρι του Ραμπο ήθελα ενα για ντεκόρ δεν ξέρω που να βρω τέτοια πράματα , άσε που ειναι και παράνομα
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω που να βρω τέτοια πράματα , άσε που ειναι και παράνομα Σε πανηγύρι είχα βρει μια. Την άλλη μου την έκανε δώρο ένας φίλος. Ήθελα μια με ντεκόρ νεκροκεφαλές που είχα δει σε ταινία. Πολύ ωραία.
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σε πανηγύρι είχα βρει μια. Την άλλη μου την έκανε δώρο ένας φίλος. Ήθελα μια με ντεκόρ νεκροκεφαλές που είχα δει σε ταινία. Πολύ ωραία. Λες να μην ξέρει που θα βρει; Να μην μπλέξει φοβάται!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Λες να μην ξέρει που θα βρει; Να μην μπλέξει φοβάται! Ναι το ξέρω απλά θέλω να τον καθησυχάσω να του φυγει ο φόβος.
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω απλά θέλω να τον καθησυχάσω να του φυγει ο φόβος. Να μην του φύγει ο φόβος γιατί δεν είναι και το καλύτερο να σε πιάσουν να κυκλοφορείς με τέτοια...αν τσακωθείς και τη χρησιμοποιήσεις ακόμα χειρότερα!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Να μην του φύγει ο φόβος γιατί δεν είναι και το καλύτερο να σε πιάσουν να κυκλοφορείς με τέτοια...αν τσακωθείς και τη χρησιμοποιήσεις ακόμα χειρότερα! Δεν θα το χρησιμοποιήσει είναι ειρηνιστής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα