vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έχω παρατηρήσει όταν οδηγώ με το αμάξι βλέπω τους ανθρώπους και δεν προσέχουν καθόλου και πρέπει να τους προσέχω εγω. Είναι σαν να είναι χαμένοι στο διάστημα περπατάνε στο δρόμο και το μυαλό είναι αλλού και ξεχνάνε ότι περπατάνε στο δρόμο. 12
Alithinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς που οδηγάν αμάξια. οι δυκυκλιστές είναι που προσέχουν πιο πολύ. 2
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς που οδηγάν αμάξια. οι δυκυκλιστές είναι που προσέχουν πιο πολύ. Πιστεύω ότι όποιος δεν έχει οδηγήσει μηχανή δεν θα προσέξει τους μηχανοβιους. 9
iCyd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα αυτο το φαινομενο αρχισε να υπαρχει απο τοτε με την κριση στην Ελλαδα,οσο περιεργο και αν ακουγεται. Πολλες φορες εχω παρατηρησει ατομα (μεσης και μεγαλης ηλικιας) να διασχιζουν το δρομο παραμιλωντας. Γενικα πρεπει να εχουμε να ματια μας 14! 2
D4rkshadow Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γενικα αυτο το φαινομενο αρχισε να υπαρχει απο τοτε με την κριση στην Ελλαδα,οσο περιεργο και αν ακουγεται. Πολλες φορες εχω παρατηρησει ατομα (μεσης και μεγαλης ηλικιας) να διασχιζουν το δρομο παραμιλωντας. Γενικα πρεπει να εχουμε να ματια μας 14! Εχεις απολυτο δικιο,μας εχουν τρελλανει με αυτα τα μνημονεια
anwnymh29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ....και πεζοι και οδηγοι τα εχουν χαμενα..
bluesattack Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στην καρακοσμαρα τους ειναι.Ειδα εναν που περασε το δρομο σημερα με ακουστικα στο κεφαλι και το αυτοκινητο να σταματαει στην τσιλια.Ουτε που γυρισε το κεφαλι.
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω ότι όποιος δεν έχει οδηγήσει μηχανή δεν θα προσέξει τους μηχανοβιους. Εδώ δεν προσέχουν οι ίδιοι τον εαυτό τους... ....και πεζοι και οδηγοι τα εχουν χαμενα.. https://www.youtube.com/watch?v=oqXd4wNmHpQ 1
vsl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έχω παρατηρήσει όταν οδηγώ με το αμάξι βλέπω τους ανθρώπους και δεν προσέχουν καθόλου και πρέπει να τους προσέχω εγω. Είναι σαν να είναι χαμένοι στο διάστημα περπατάνε στο δρόμο και το μυαλό είναι αλλού και ξεχνάνε ότι περπατάνε στο δρόμο. Μερικοί -ονόματα δε λέμε- ξεχνάνε ότι περπατάνε και σε ράγες 5
anwnymh29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παντως στην Αθηνα οπου δεν υπαρχει φαναρι δεν περνας απεναντι ουτε με προσευχες!!Μονο αν εισαι ανωνυμη και σηκωνεις το χερι και μονολογεις "ασε με να περασω ρε ανθρωπε του Θεου" με λιγα νευρα.. 1
gdriver Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ναι οι πεζοί , οι ποδηλατιστές και οι μηχανοκίνητοι μεταφερόμενοι (αυτο, ποδήλατα, μοτο) νομίζουν πως όλοι πρέπει να υπακούν στις ορέξεις τους. δεν ξέρω αν πρόκειται για αφηρημάδα ή απλώς άκρατος εγωισμός . με αυτά που βλέπω δυστυχώς ρέπω προς το 2ο. διαβάσεις πεζών, πλατείες, μονόδρομοι , φανάρια, πεζοδρόμια εννοείται δεν υπάρχουν αν είσαι δικυκλιστής κάθε 2τροχου μέσου, αντιστοίχως για οδηγούς όλοι οι δρόμοι εννοείται πως είναι νίρμπουνγκριν , διαβάσεις πεζών με οριακώς κόκκινο φανάρι (πορτοκαλί) εννοείται δε σταματάμε ποτέ αλλά επιταχύνουμε να προλάβουμε και οι πεζοί εννοείται πως οπουδήποτε και παντού έχουν δικαίωμα να περνούν από όπου και όπως βρουν, ακόμη και σε μεγάλες λεωφόρους, συγγρού, κηφισό, κατεχάκη στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων. δυστυχώς το θέμα είναι πολύ λεπτό και επειδή τα επίπεδα ευθιξίας έχουν περάσει τα όρια χρόνια τώρα , το μόνο που μπορείς να κάνεις είτε είσαι οδηγός, είτε αναβάτης, είτε πεζός και εννοείται πως έχεις σώας τα φρένας και σε ενδιαφέρει περισσότερο να φτάσεις στον προορισμό σου παρά να αποδείξεις το πόσο ξύπνιος είσαι εις βάρος κάποιου άλλου καλλίτερα να υπαναχωρείς ,και να κινείσαι αμυντικώς. ποτέ επιθετικές κινήσεις γιατί ο εγωισμός στο δρόμο μόνο κακό θα φέρει. τώρα αν είσαι πιτσιρικάς είναι δυσκολότερο να αυτοσυγκρατηθείς , αφού γενικώς βράζει το αίμα αλλά είναι εφικτό. anwnymh 29 βέβαια όταν έχεις μεγάλες λεωφόρους και δεν υπάρχει πρόβλεψη και φυσικά καμία μα καμία ευαισθησία από τους αρμοδίους για μία πεζογέφυρα , ούτε τούνελ , αλλά επίσης αν υπάρχουν τα τούνελ και οι πεζογέφυρες αλλά είναι αραιές με αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων μεταξύ τους βλέπε μεσογείων, βεϊκου , παπανικολή, κηφισίας τότε ναι δεν περνάς ούτε με προσευχές και μία διαδρομή λίγο πολύ του χιλιομέτρου διαρκεί και 20 λεπτο. 1
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 μου έχει τύχει κ εμένα , όταν έχω προβλήματα και είμαι αγχωμένος σκέφτομαι τόσο έντονα που χάνομαι , συνήθως όμως συμβαίνει στο λεωφορείο ή αν είμαι στο pc κ ακούω μουσική , πολύ σπάνια στο δρόμο όταν περπατάω αλλα ποτέ αν οδηγώ , όχι οτι οδηγώ συχνά αλλα όταν πιάσω τιμόνι δεν ακούω ούτε κινητά στην τσέπη ούτε τίποτα , τα μάτια κ το μυαλό στο δρόμο κ περιμετρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα