paoad Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 α) Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει μία ελάχιστη ηλικία για να γίνει κάποιος μέλος του φόρουμ. β) Κόψε το "ρε" γ) Ο Santa φέρνει δώρα τα Χριστούγεννα και όχι την Πρωτοχρονιά. Σε συμπονώ ρε απολ. Του χρόνου θα είναι καλύτερα. Αγάπη μόνο! 1
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 βασικα ακουσα οτι δεν τον συμφερε να ερθει ελλαδα και κατεθεσε της πινακιδες απο το ελκήθρο χαχα ή το δεύτερο σενάριο είναι αυτό Εγώ φέτος πήρα αρκετά δώρα και καλά/χρήσιμα δώρα. 1
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ενα προφυλακτικο ειδατε ο αγιος με προσεχει και τα χριστουγεννα
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ενα προφυλακτικο ειδατε ο αγιος με προσεχει και τα χριστουγεννα Και θα βγάλεις όλη τη χρονιά μ' αυτό; 2
Apoll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε συμπονώ ρε απολ. Του χρόνου θα είναι καλύτερα. Αγάπη μόνο! Του χρόνου λες να μπορώ να είμαι Χριστούγεννα Αγγλία να πάραλάβω δώρα από τον Santa, και Ελλάδα Πρωτοχρονιά για δώρα από τον Άη Βασίλη. Δεν είμαι άπλιστος.
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Φανταζομαι πως ο Αη Βασιλης με το που πατησε το ποδι του απο τα μερη μας τσουπ μεταβολη τοσο ξενερωτα Χριστουγεννα απο πολλες αποψεις να πουμε
zeniath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 1 SSD και 2 τασάκια για το καινούριο σπίτι μου
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Θα στα φέρει ο οπαπ μαζεμένα εσένα O Άγιος Οπάπιος 2
vsl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) το σβησα γιατί θα το μενανιώνω αύριο αύριο=σήμερα για να βλέπεις stavi πως κάνεις εσύ κουμάντο στο ποτό και όχι αυτό σε σένα. (19/12 δεν ξεχνώ) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από vsl 2
alsakari Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εμενα μου έφερε ενα μπαλλόνι,το έσπασα, και μέσα είχε ενα χαρτάκι που έγραφε:Αλεκάκι,εσύ πότε θα γίνεις μάνα; Και ερωτώ:ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ,ΕΕΕΕ;
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 προσφορές από δεύτερα εκπτώσεις στις 11 ανάλογα μ το μαγαζί βέβαια συμφέρει διάφορετικα.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ο 'Αι-Βήτα φέτος μου έφερε μια συνεδρία σε σπα, με μασάζ στο κεφάλι και στο σώμα, ποδόλουτρο, απολέπιση και περιτύλιξη με ζεστές πετσέτες. 'Ηταν από τα καλύτερα δώρα που έχω λάβει. 2
Ψιτ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 φαντάσου πόσο πολύ το χρειαζόσουν για να στα πάρει όλα αυτά.
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Βιβλία <3 , μπουφάν, ζακέτες, πουλόβερ, κοσμήματα, δωροεπιταγή ... αλλά το καλύτερο απ'όλα ήταν μια κάρτα με ευχές που μου έγραψε η πιο μικρή μου ξαδελφούλα και με συγκίνησε πολύ.
Alithinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μια σοκοφρέτα με επικάλυψη σοκολάτα υγείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα