Stef_25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους. Στις αρχες του Δεκεμβρη εκανα μια παραγγελια απο το ebay και συγκεκριμενα ενα τετοιο http://www.ebay.ca/itm/Wireless-Bluetooth-Stereo-Headset-Earphone-Handsfree-For-iPhone-Samsung-HTC-C-/311486259404?ssPageName=ADME:X:RTQ:CA:1123 απο τον συγκεκριμενο πωλητη. Μπηκα σημερα στο ιστορικο μου στο ebay και η παραγγελια που βγαινει ως εξης Ειναι λογικο απο τις 8 που εγινε η παραγγελια, να εχει μεινει ακομα στο Shipping info received? Στελνω μνμ στον πωλητη στις 14/12 για το τι εχει γινει και μου απανταει '''Hi friend, thanks for your message and sorry to know that you have not receive your order. We shipped it out on Dec 6th as we list by regular airmail, the number on the package is just the post office internal number and it can’t be traced. Sorry for any inconvenience caused you. Generally it takes 5-7 weeks to arrive, could you please kindly wait for more days please? It’s not easy for us to run this business. Please do not leave a neutral / negative feedback with low DSR scores or open a dispute as that is really harmful to the good business relationship between us. Your understanding and patience will be highly appreciated! Best regards!''' Προτεινετε να ανοιξω dispute στο paypal? Kαι αν ναι,πως το κανω (δεν εχω ξανακανει) ? Πρεπει να γραψω και κατι στο paypal?
gregdel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πάντως λόγω Χριστουγέννων οι παραγγελίες από την Απω Ανατολή γενικά αργούν... Νομίζω ότι dispute μπορείς να ανοίξεις όταν περάσει η πιθανή ημερομηνία παραλαβής... Εγώ θα περίμενα τουλάχιστον για 2 εβδομάδες ακόμα . 2
Stef_25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το track number ειναι φυσιολογικο να εχει κολλησει στο ιδιο σημειο απο τις 8 του μηνα? Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καθυστερηση λογω ημερων,αλλα θα ηταν κολλημενο στο πρωτο πρωτο σταδιο ακομα?
gregdel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το track number ειναι φυσιολογικο να εχει κολλησει στο ιδιο σημειο απο τις 8 του μηνα? Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καθυστερηση λογω ημερων,αλλα θα ηταν κολλημενο στο πρωτο πρωτο σταδιο ακομα? the number on the package is just the post office internal number and it can’t be traced. Από αυτό που έγραψαν υποθέτω ότι δεν έχει tracking number. EDIT: Αν και αυτό με το CN στο τέλος υποδηλώνει τέτοιον αριθμό!... Δες και αυτό https://www.17track.net/en/track?nums=YE014989939CN
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ περίμενα ένα δεματακι μέχρι τις 16/12 και ήρθε μέσα στα Χριστούγεννα, περίμενε λίγο ακόμα.
ntinarasellas21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα πριν κανεις τιποτα συνηθως θελουν 1-2 εβδομαδες μετα το estimated time of delivery για να ερθουν, αλλιως καλυτερα να πας στο ebay και να βαλεις item not received και ετσι ανοιγεις dispute μεσω ebay που ειναι πιο γρηγορο
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όταν έχουμε γιορτές εμείς ή αυτοί πάντα αργούνε λίγο παραπάνω!
Stef_25 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,το θεμα μου δεν ειναι γιατι δεν εχει ερθει ακομα,αλλα γιατι εχει κολλησει στις 8 του μηνα για τοσο καιρο. Δεν φαινεται οτι εχει γινει καμια ενεργεια περαιτερω. Γιαυτο αναρρωτιεμαι το τι γινεται. Το ξερω οτι ειναι γιορτες και οτι καθυστερουν αρκετα περισσοτερο,αλλα το περιεργο ειναι που φαινεται ακομα κολλημενο στις 8 του μηνα και δεν εχει προχωρησει καθολου
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Παιδια,το θεμα μου δεν ειναι γιατι δεν εχει ερθει ακομα,αλλα γιατι εχει κολλησει στις 8 του μηνα για τοσο καιρο. Δεν φαινεται οτι εχει γινει καμια ενεργεια περαιτερω. Γιαυτο αναρρωτιεμαι το τι γινεται. Το ξερω οτι ειναι γιορτες και οτι καθυστερουν αρκετα περισσοτερο,αλλα το περιεργο ειναι που φαινεται ακομα κολλημενο στις 8 του μηνα και δεν εχει προχωρησει καθολου Μπορεί απλά να μην έχει ανανεωθεί (δεν ξέρω με ποιου ευθύνη). Μου έχει τύχει 1-2 φορές να νομίζω ότι δεν το έχει στείλει καν και να μου έρχεται κανονικά.
ntinarasellas21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ο tracking αριθμος αυτος ισχυει μεχρι το κινεζικο ταχυδρομειο γιαυτο δειχνει μεχρι τισ 8 dispatched from shenzen ... και μετα τιποτα, οποτε αυτο ταξιδευει κανονικα τωρα, δεν ειναι κανονικος αριθμος tracking να σου δειχνει παγκοσμιως π βρισκεται
Stef_25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το δεμα τιποτα ακομα. Εστειλα παλι μηνυμα στον αγοραστη και μου στελνει το ιδιο μνμ,να περιμενω 2 εβδομαδες ακομα. Του απαντησα πως δεν θελω και θελω να γινει επιστροφη χρηματων. Εστειλα mail και στο ebay για να επιληφθει του θεματος αλλα δεν βλεπω να απανταει ουτε μετα απο αυτο ο πωλητης. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ανοιξω dispute στο paypal ωστε να παρω τα χρηματα μου πισω?
ntinarasellas21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλυτερα να λυσεις το θεμα μεσω ebay πρωτα και μετα αν δεν βγαλεις ακρη το κανεις μεσω paypal, στην αρχικη σελιδα του ebay πανω πανω εχει Help & Contact πατα το και εκει σου εχει τα παντα, στην περιπτωση σου επιλεγεις : "Didn't receive an item"->open request
Stef_25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εχω ανοιξει εδω και μια βδομαδα σχεδον στο ebay,αλλα και παλι τιποτα. Μιλησε το ebay με τον πωλητη και παλι μου εστειλε το ιδιο μηνυμα,να περιμενω 2 εβδομαδες ακομα ενω εχω ζητησει refund. Τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα