Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, το σκεπτικό δηλαδή είναι “βάλε μια απ όλα, κάπου θα βοηθάει, δε μπορεί".

Καλύφθηκα, ευχαριστώ.

Εσένα σ' έχω πάρει γραμμή από παλιά. Βγάζεις άχρηστες τις βιταμίνες για να προωθείς το πόσιμο κολλαγόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσένα σ' έχω πάρει γραμμή από παλιά. Βγάζεις άχρηστες τις βιταμίνες για να προωθείς το πόσιμο κολλαγόνο.

Κρυβε λόγια ρε. Κάνω σύντομα εισαγωγή υαλουρονικο από Ταϊβάν και πρέπει να τα δυσφημισω όλα αυτά πριν γεμίσω την αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

Κρυβε λόγια ρε. Κάνω σύντομα εισαγωγή υαλουρονικο από Ταϊβάν και πρέπει να τα δυσφημισω όλα αυτά πριν γεμίσω την αγορά.

Το ταϊβανέζικο υαλοτέτοιο, είναι κορυφαίο σταφ! Ελπίζω να μπορώ να σε υπολογίζω για άκρη μου...

Δημοσ.

Γενικά ο μέσος Έλληνας με την διατροφή που κάνει θα παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, πλην όμως αυτό δεν κάνει σωστή την χρήση κάποιας πολυβιταμίνης. Πρέπει ο λήπτης να είναι γνώστης των ελλείψεων που έχει μετά από εξετάσεις.

Προσωπικά η μόνη βιταμίνη που προτείνω σε όλους μας είναι η D. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να λαμβάνουμε επαρκείς ποσότητες αυτής μέσα από την τροφή, και τα αποτελέσματα από την λήψη της μόνο placebo δεν μπορεί να τα πει κάποιος. Κάνω λόγο όμως για ποσότητες 5000-10000UI ημερησίως.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά της πολυβιταμίνες, είναι κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις που ίσως είναι χρήσιμες, όπως: μετά από διάρροιες λόγω εξάντλησης, για ασθένειες όπου μας τις δίνει κάποιος ιατρός κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά ο μέσος Έλληνας με την διατροφή που κάνει θα παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, πλην όμως αυτό δεν κάνει σωστή την χρήση κάποιας πολυβιταμίνης. Πρέπει ο λήπτης να είναι γνώστης των ελλείψεων που έχει μετά από εξετάσεις.

Προσωπικά η μόνη βιταμίνη που προτείνω σε όλους μας είναι η D. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να λαμβάνουμε επαρκείς ποσότητες αυτής μέσα από την τροφή, και τα αποτελέσματα από την λήψη της μόνο placebo δεν μπορεί να τα πει κάποιος. Κάνω λόγο όμως για ποσότητες 5000-10000UI ημερησίως.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά της πολυβιταμίνες, είναι κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις που ίσως είναι χρήσιμες, όπως: μετά από διάρροιες λόγω εξάντλησης, για ασθένειες όπου μας τις δίνει κάποιος ιατρός κτλ.

Για την D πάντως από την στιγμή που δεν έχει εξακριβωθεί ακριβώς ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της (RDA) βαδίζεις στα τυφλά. Συνεχώς βρίσκουν καινούργια στοιχεία. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει placebo ας πάρει μια Β3 νιασίνη και ας μας πει την εμπειρία του... :P  :D  

Δημοσ.

Για την D πάντως από την στιγμή που δεν έχει εξακριβωθεί ακριβώς ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της (RDA) βαδίζεις στα τυφλά. Συνεχώς βρίσκουν καινούργια στοιχεία. Όποιος νομίζει ότι υπάρχει placebo ας πάρει μια Β3 νιασίνη και ας μας πει την εμπειρία του... :P  :D  

Έχουν βγει αρκετές έρευνες με τον μέσο όρο να συγκλίνει στα 1000-4000ui σαν ελάχιστο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει φερει το Lidl πολυβιταμινες, 20αδα, με 1,5€.

Γιατι να πουμε οτι ειναι χειροτερες απο αυτες του φαρμακειου;

Το μονο αρνητικο που βρισκω, ισως, αλλα δεν εχω ειδικες γνωσεις,

ειναι οτι εχουν sweeteners αλλα δεν το βρισκω μεγαλο κακο.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό παίρνω κατι πολυβιταμινες για συμπλήρωμα διατροφής.

Επειδή στις οδηγίες δεν γράφει, είναι καλύτερα γα την παίρνουμε πριν το φαγητό ή μετά?

Πριν το φαγητό.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει φερει το Lidl πολυβιταμινες, 20αδα, με 1,5€.

Γιατι να πουμε οτι ειναι χειροτερες απο αυτες του φαρμακειου;

Το μονο αρνητικο που βρισκω, ισως, αλλα δεν εχω ειδικες γνωσεις,

ειναι οτι εχουν sweeteners αλλα δεν το βρισκω μεγαλο κακο.

Νομίζω ότι και αυτές του φαρμακείου έχουν γλυκαντικά.

Δημοσ.

Με το φαγητό πίνω μόνο ένα ποτηράκι κρασί ή μπύρα..

Ε όταν λέμε με το φαγητό εννοούμε όταν τελειώσουμε το φαγητό όχι αντί για ποτό. Αλλά επειδή πίνεις αλκοόλ τότε πριν ή μετά κανά τέταρτο της ώρας.

Νομίζω ότι και αυτές του φαρμακείου έχουν γλυκαντικά.

Οι αναβράζουσες ναι.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω σ'αυτο το βίντεο ο συγκεκριμένος λέει ότι είναι απαραίτητη η βιταμίνη c και οι πολυβιταμινες.Τωρα δεν ξέρω αν το κάνει γιατί πουλάει και αυτός απλά το έχω ακούσει από πολλούς γιατρούς τουλάχιστον για την βιταμίνη c

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...