gdriver Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 έχουν ξεμείνει από ιδέες πλέον και είναι φανερό. θυμάστε κάποτε το αστείο που λέγαμε "καφέ ψήνει ;" , κάτι τέτοιο είναι και αυτό. 1
sv398 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ψυγείο για πραγματικά τεμπέληδες ανθρώπους... Οχι θα το ανοιγουμε να το κραταμε κανα μισαωρο ανοιχτο για να φτιαχνουμε λιστα για το τι χρειαζομαστε απο super market. ΥΓ: Οταν εχτιζα το σπιτι μου το 2002 εβαλα τον ηλεκτρολογο και μου εβγαλε θυρες LAN πισω απο την κουζινα, το ψυγειο και αλλες δυο στον παγκο της κουζινας και με κοιταγε σαν μαλακας. Ειμαι ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα! 2
Panoslastinellis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θα δούμε την τιμή και θα παγωσουμε!!!!
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οχι θα το ανοιγουμε να το κραταμε κανα μισαωρο ανοιχτο για να φτιαχνουμε λιστα για το τι χρειαζομαστε απο super market. ΥΓ: Οταν εχτιζα το σπιτι μου το 2002 εβαλα τον ηλεκτρολογο και μου εβγαλε θυρες LAN πισω απο την κουζινα, το ψυγειο και αλλες δυο στον παγκο της κουζινας και με κοιταγε σαν μαλακας. Ειμαι ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα! Δεν προέβλεψες το wifi όμως!
Atropos28 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 -Αγάπη μου κάνε πιο εκεί να πάρω ένα γάλα -Όχι τώρα ρε λατρεία κάνω χαι σκορ στο καντι κρας. 1
sv398 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν προέβλεψες το wifi όμως! Το WiFi δεν χρειαζεται καναλια στους τοιχους. Αν και έτσι όπως πάμε παίζει και να μου μείνουν οι θύρες ενθύμιο! 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το WiFi δεν χρειαζεται καναλια στους τοιχους. Αν και έτσι όπως πάμε παίζει και να μου μείνουν οι θύρες ενθύμιο! Ναι αυτό λέω, θα μπορούσες να παραλείψεις τις θύρες λαν αφού όλα θα συνδέονται ασύρματα!
Desmotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε. Θα κάνω cyber και θα μαγειρεύω φακές, ταυτόχρονα.
redfox1944 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έξυπνη χεστρα ποτέ θα βγάλει η Samsung θα έχει και κάμερες για να βλέπω το ιμαμ μπαιλντι στους σωλήνες
Eyedentify Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα δούμε την τιμή και θα παγωσουμε!!!! Όντως! Suggested Price:$3,599.00. (3.340 € )
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η οθόνη των 21'' θα είναι touch ή όχι;;; Επειδή λεει ότι τα κανει όλα από το κινητό. Οι περισσότεροι εχουν και μια τηλεοραση στην κουζίνα δεν είναι τόσο κακή ιδέα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν θα εχει τηλεοραση και φανταζομαι ότι δεν θα εχει και πλήρεις επιλογές android για κανενα Nova go. Το κακό είναι ότι αν σου χαλασει η οθόνη...... θα σου στοιχήσει ακριβά. Όντως! Suggested Price:$3,599.00. (3.340 € ) Για ψυγείο ντουλάπα και εφόσον εχει και ότι πιο τελευταιο από θεμα ψυγείοκαταψύκτη δεν είναι και τόσο τραγική η τιμή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όντως! Suggested Price:$3,599.00. (3.340 € ) Σιγά, τα GE κάνουν τόσο (και πιο πάνω) χωρίς να έχουν οθόνη
ramarg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Aν σου χαλάσει το ψυγείο φωνάζεις ψυκτικό ή ειδικό στους υπολογιστές για να βρει τι φταίει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα