Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουν ξεμείνει από ιδέες πλέον και είναι φανερό. θυμάστε κάποτε το αστείο που λέγαμε "καφέ ψήνει ;" , κάτι τέτοιο είναι και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυγείο για πραγματικά τεμπέληδες ανθρώπους...

Οχι θα το ανοιγουμε να το κραταμε κανα μισαωρο ανοιχτο για να φτιαχνουμε λιστα για το τι χρειαζομαστε απο super market.

ΥΓ: Οταν εχτιζα το σπιτι μου το 2002 εβαλα τον ηλεκτρολογο και μου εβγαλε θυρες LAN πισω απο την κουζινα, το ψυγειο και αλλες δυο στον παγκο της κουζινας και με κοιταγε σαν μαλακας.

Ειμαι ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα!

• Like 2
Δημοσ.

Οχι θα το ανοιγουμε να το κραταμε κανα μισαωρο ανοιχτο για να φτιαχνουμε λιστα για το τι χρειαζομαστε απο super market.

ΥΓ: Οταν εχτιζα το σπιτι μου το 2002 εβαλα τον ηλεκτρολογο και μου εβγαλε θυρες LAN πισω απο την κουζινα, το ψυγειο και αλλες δυο στον παγκο της κουζινας και με κοιταγε σαν μαλακας.

Ειμαι ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα!

Δεν προέβλεψες το wifi όμως! :D

Δημοσ.

Δεν προέβλεψες το wifi όμως! :D

Το WiFi δεν χρειαζεται καναλια στους τοιχους. Αν και έτσι όπως πάμε παίζει και να μου μείνουν οι θύρες ενθύμιο!

• Like 1
Δημοσ.

Το WiFi δεν χρειαζεται καναλια στους τοιχους. Αν και έτσι όπως πάμε παίζει και να μου μείνουν οι θύρες ενθύμιο!

Ναι αυτό λέω, θα μπορούσες να παραλείψεις τις θύρες λαν αφού όλα θα συνδέονται ασύρματα! :)

Δημοσ.

Η οθόνη των 21'' θα είναι touch ή όχι;;; Επειδή λεει ότι τα κανει όλα από το κινητό.

Οι περισσότεροι εχουν και μια τηλεοραση στην κουζίνα δεν είναι τόσο κακή ιδέα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν θα εχει τηλεοραση και φανταζομαι ότι δεν θα εχει και πλήρεις επιλογές android για κανενα Nova go.

Το κακό είναι ότι αν σου χαλασει η οθόνη...... θα σου στοιχήσει ακριβά.

Όντως! Suggested Price:$3,599.00. (3.340 € ) :shock:

Για ψυγείο ντουλάπα και εφόσον εχει και ότι πιο τελευταιο από θεμα ψυγείοκαταψύκτη δεν είναι και τόσο τραγική η τιμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όντως! Suggested Price:$3,599.00. (3.340 € ) :shock:

Σιγά, τα GE κάνουν τόσο (και πιο πάνω) χωρίς να έχουν οθόνη :P

Δημοσ.

Aν σου χαλάσει το ψυγείο φωνάζεις ψυκτικό ή ειδικό στους υπολογιστές για να βρει τι φταίει ? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...