Rotisakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας, ειδα κατι στο βιβλιο της πληροφορικης του γυμνασιου που επεσε τυχαια στα χερια μου. Κατι που μου φανηκε πολυ εξυπνο και απλο για τους πιθανους συνδιασμους. Δηλαδη πχ. εχουμε εναν κωδικο ο οποιος αποτελειται απο 20 ψιφια. Γνωριζουμε οτι ειναι με λατινικους χαρακτηρεσ και περιεχονται και αριθμοι.Αρα για να βρουμε ολους τους πιθανους συνδιασμους κανουμε προσθεση ολους τους αριθμους απο το 0 εως το εννια και ολα τα γραμματα της λατινικης αλφαβιτου. ΤΟ αποτελεσμα ειναι 10+26=36 τωρα, αφου ξερω πως εχω 20 ψιφια κανω 36 στην 20 ( δυναμη) το αποτελεσμα ειναι οοοντωσ εξωπραγματικο αλλα δεν υπαρχει καπιο προγραματακι που να μπορει να τα πσαξει ολα ενα ενα; Εαν μπορει να με βοηθησει καποιος , να με συμβουλεψει ή θελει να πει την γνωμη του σχετικα με το θεμα μην δυστασει ειμαι καινουργιος στο φορουμ και δεν εχω καταλαβει ακομα ακριβως πως λειτουργει.
lion2486 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 η τεχνική που περιγράφεις είναι το brute-force. Ψάξε για αυτό..
Rotisakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 χμ....... πολυ χρησιμο thnx μεγαλε καπιο προγραμμα ξερεις;
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει προγραμματακι, το θέμα είναι να ζεις μέχρι να σου δώσει αποτέλεσμα. 2
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω καποιο συγκεκριμενο στο μυαλο μου, αυτο κανουν πχ ολα τα προγραμματακια που προσπαθουν να σπασουν τα wi-fi.Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις;Επίσης, αν εχεις βασικες γνωσεις προγραμματισμύ, μπορεις να φτιάξεις ένα μόνος σου, όπου θα πετάει πχ στην οθόνη καθε διαφορετικό συνδιασμό, και κάποιος απογονος σου κάποια στιγμή, αν δε πάει τίποτα στραβά θα το δει να τελειώνει. αν σε ενδιαφέρει η κρυπτογραφία και τα σχετικά, κατέβασε το crypto-tools και παίξε λίγο να δεις τι γίνεται. Απο εκεί και πέρα θέλει διάβασμα για να καταλάνεις περισσότερα.
Rotisakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ειμαι δευτερα γυμν. δυστηχως στα σχολεια ουτε την c δεν κανουμε που ειναι πανευκολη . τι να κανοουμε αυτα ειναι τα σχολεια κι αμα δεν σ΄αρεσουν αλλαξε κρατος Ευχχαριστω παντως. 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 στα σχολεια ουτε την c δεν κανουμε που ειναι πανευκολη . Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight 10
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζεις η c.για μένα, μια ξεπερασμένη αλλά πολύ καλή για διδακτικούς σκοπούς γλώσσα και εισαγωγική είναι η pascal.
M2000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Για να μην το κουράζει το μυαλό ο νέος..Σημασία δεν έχει ο απαριθμητής, που δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί, αλλά η επιλογή του αρχικού σημείου. Δηλαδή αν θες να δοκιμάσεις ένα εκατομμύριο συνδυασμούς μπορείς να τους σπάσεις σε ομάδες και να τους δοκιμάσεις σε χωριστά μηχανήματα..έτσι έχεις διαιρέσει τον απαιτούμενο χρόνο. Μετά μπορείς να κάνεις υποθέσεις, να εξαιρέσεις π.χ. τμήματα όπου έχουν παίξει παλιοί κωδικοί. Στην ουσία το πρόγραμμα που φτιάχνεις θα είναι το πρόγραμμα του ενός..."εργάτη". Απλά πρέπει να δώσεις και το πλάνο εργασίας...Από που ξεκινάει δηλαδή!
Giorgos65ert Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ειμαι δευτερα γυμν. δυστηχως στα σχολεια ουτε την c δεν κανουμε που ειναι πανευκολη . τι να κανοουμε αυτα ειναι τα σχολεια κι αμα δεν σ΄αρεσουν αλλαξε κρατος Ευχχαριστω παντως. Κοιτά η C δεν είναι καθόλου εύκολη πίστεψε με , ίσως να ξέρεις 1-2 πραγματα πάνω στην C και να την θεωρεις εύκολη όμως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Τώρα τι περίμενες δεύτερα γυμνασίου να μαθαίνουν στα παιδιά C,C++,Assembly ... ? Εγώ για αρχάριους που θέλουν να μάθουν προγραμματισμό θα έλεγα Python.(Πολύ εύκολη άλλα επιπλέον προσφέρει πάρα πολλά χρήσιμα πραγματα παράλληλα υποστηρίζει και functional και object oriented programming + κάτι πολύ ενδιαφέρον από άποψη μου είναι να προγραμματίζεις microcontrollers με Python χρησιμοποιώντας raspberry pi + Web Development with Django Framework και άλλα πολλά πραγματα που προσφέρει.)
Rotisakhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βασικα ναι, λαθος εκφραση μαλλον επρεπε να την χαρακτηρισω πολυ ευκολη σχετικα με αλλες.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βασικα ναι, λαθος εκφραση μαλλον επρεπε να την χαρακτηρισω πολυ ευκολη σχετικα με αλλες. Ποιες άλλες; Γιατί η C είναι από τις πιο περίεργες γλώσσες.
Giorgos65ert Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βασικα ναι, λαθος εκφραση μαλλον επρεπε να την χαρακτηρισω πολυ ευκολη σχετικα με αλλες. Σε ποιες άλλες αναφέρεσαι? --Edit-- Με πρόλαβε ο Kercyn.
AlexHello Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τέλεια τοτε.. αφού σου είναι τόσο ευκολάκι η C, διάβασε για brute force online, φτιαξε ένα απλό προγραμματάκι Ο(Infinity!) και δείξτο μας και μας μπας και μάθουμε τίποτα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από AlexHello
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα