leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Η ερώτηση μου εχει να κάνει γενικά με τα κολλαγόνα και οχι τόσο με το collagen pro active, απλά αυτο είναι το πιο γνωστό. Εχει αποτέλεσμα να λαμβάνει κάποιος πόσιμο κολλαγόνο; Συγκεκριμένα για το collagen pro active, όλες οι κριτικές που εχω δει αναφέρουν θετικά αποτελέσματα, αλλα οι επιστήμονες του forum τι λένε; Σίγουρα δεν κάνει θαύματα, αλλα εχει κάποιες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό;
fylatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μια απλή μονολεκτική απάντηση, όχι. Αν θες τη συνθέτη σε παραπέμπω σε άρθρα.
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το κολλαγόνο το συνθέτει ο ίδιος ο οργανισμός. Καλύτερα να του δώσεις τις πρώτες ύλες για να το φτιάξει παρά να πάρεις έτοιμο, το οποίο πιθανότατα να μην αποροφηθει καν. 3
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 https://www.facebook.com/permalink.php?id=540633742618125&story_fbid=725463314135166
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα δώσε τα χρήματα σου να αγοράσεις σωστές τροφές....και όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες...και καλά έκανες και ρώτησες για να μάθεις την πραγματικότητα σε προιόντα που στηρίζονται μόνο και μόνο στην διαφήμιση για το κέρδος. Δυστυχώς ακόμα και το 2016 η παραπλανητική τακτική βασιλεύει και θησαυρίζει κιόλας....
leonidas_fs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ρε παιδιά είναι εντελώς μούφα;; Τελικά φαίνεται οτι το placebo effect κάνει τρομερή δουλειά!!
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ρε παιδιά είναι εντελώς μούφα;; Τελικά φαίνεται οτι το placebo effect κάνει τρομερή δουλειά!! Αν ήξερες πόοοοσα "φαρμακευτικά προιόντα" βασίζονται στο πλασέμπο....θα τραβούσες τα μαλλιά σου... αλλά είπαμε...δεν υπάρχει ενημέρωση...εχουν βρει παραθυράκια και τα επιτρέπουν προς διάθεση...και το κυριότερο απ όλα...υπάρχει μάζα κόσμου....που τα "καταπίνει" αμασητα..επειδή βασίζεται στην "αληθινή μαρτυρία" της κυρα-Κούλας
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δε χρειάζεται να στηρίζεται στο placebo effecto .... ακόμα και απλά αν δε λειτουργεί κάτι (ή τουλάχιστον όχι όπως το περιγράφουν) θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για συνειδητοποιηθεί ... στο μεταξύ σου πιπιλίζουν το μυαλό, κάνουν την αρπακτή τους και πάνω στο επόμενο πιπίλισμα ... κλασσική συνταγή όχι μόνο με τα κολλαγόνα κλπ με πολλά άλλα
telis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οι γκομενες που το διαφημίζουν κάτι λένε. Μέχρι εκεί 1
fotaras13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ρε παιδιά είναι εντελώς μούφα;; Τελικά φαίνεται οτι το placebo effect κάνει τρομερή δουλειά!! Και ακόμα καλύτερη δουλειά κάνει το marketing. Εξάλλου τα περισσότερα χρήματα οι μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και παρόμοιων προιόντων τα μαζεύουν από τις διαφημίσεις.
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως επιτρεπεται να πουλαει ο καθενας την απατη του και να θησαυριζει εις βαρος των αφελων Αν και γιαυτο νομιζω υπηρξαν προστιμα http://www.fimes.gr/2012/11/prostimo-energeiaka-vraxiolia/
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω αυτο που δεν καταλβαινω ειναι το πως επιτρεπεται να πουλαει ο καθενας την απατη του και να θυσαυριζει εις βαρος των αφελων Αν και γιαυτο νομιζω υπηρξαν προστιμα http://www.fimes.gr/2012/11/prostimo-energeiaka-vraxiolia/ Δε ξέρω αν παίζεται και στην Αθήνα αλλά εδώ στο χωρίο σε ένα κανάλι παίζεται καθημερινά ένα αντίστοιο διαφημιστικό για κάποιο βραχιόλοι που κόβει κάτι συχνότητες (ή κάτι τέτοιο) του σώματός σου και γίνεσαι περδίκι από τα πάντα (+ τα ψευτο τεστ ισορροπίας του βραχιολιού του ΓΑΠ) εχουν γυρίσει βίντεο στη ΔΕΘ (κατάντια)
parlapipas25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παιδια το collagen pro active το διαφημιζει καθε πρωι ο τραγκας στο ραδιοφωνο.Δεν μπορει να ειναι απατη. 2
mary Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ναι να σαι σίγουρος ότι μπροστά στο χρήμα και ο τραγκουρας δε θα λέει π@παργιες 1
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παιδια το collagen pro active το διαφημιζει καθε πρωι ο τραγκας στο ραδιοφωνο.Δεν μπορει να ειναι απατη. Αν διάβασες τίποτα απ τα προηγούμενα....έχεις την απάντηση μόνος σου αν είναι ή όχι απάτη,οφέλιμο κτλ κτλ... Αν σου αρκεί να το διαφημίζει ο χ-ψ τράγκας κ εσύ να το πάρεις...έλα κ από δω...έχω το φάρμακο της νεότητας...σε κάνει βρέφος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα