Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενα πιο λιγους να ειμαστε ζωντανοι to be honest :P

οκ ρε φιλε 21 χρ εισαι , και αυτοι που τα εχουν κακαρώσει γκινια ειχαν οι κακομοίρηδες

Πως το βρήκες? ο πητ παπαδάκος είσαι? :P

ελα ριξε ημερομηνία να σου πω και το δικο σου τώρα που γυριζει :-)

Πάντως το θρεντ με τα ζώδια μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά  B)

το λοιπόν

υπάρχει αυτή εδω η σελιδα http://you.regettingold.com/

που σου λεει πόσες φορες εχει χτυπήσει η καρδια σου μεχρι σημερα ποσες ανάσες εχεις πάρει , ποσοι γεννήθηκαν ιδια μερα με σένα πόσοι απο αυτούς  ζουν , πόσοι πεθάναν , τα πάντα ολα μονο ποσες φορές έχεις κλάσει δεν σου λεει !! 

εχει πλάκα καντε το ..

• Like 4
Δημοσ.

οκ ρε φιλε 21 χρ εισαι , και αυτοι που τα εχουν κακαρώσει γκινια ειχαν οι κακομοίρηδες

ελα ριξε ημερομηνία να σου πω και το δικο σου τώρα που γυριζει :-)

το λοιπόν

υπάρχει αυτή εδω η σελιδα http://you.regettingold.com/

που σου λεει πόσες φορες εχει χτυπήσει η καρδια σου μεχρι σημερα ποσες ανάσες εχεις πάρει , ποσοι γεννήθηκαν ιδια μερα με σένα πόσοι απο αυτούς  ζουν , πόσοι πεθάναν , τα πάντα ολα μονο ποσες φορές έχεις κλάσει δεν σου λεει !! 

εχει πλάκα καντε το ..

Ποοοο μας διελυσες πρωινιατικα :P

I am getting old :(

ps:

The total number of candles on all your birthday cakes so far is 666.

• Like 2
Δημοσ.

27/5/78

Και εχω γνωρισει 2!!!! ατομα που γενηθηκαν ακριβως οπως και γω.Και στο ιδιο νοσοκομειο και ολλας απο οτι ανακαλυψαμε μετα!!!

• Like 1
Δημοσ.

17 Φεβρουαρίου.

Στο στρατό είχα γνωρίσει έναν άλλο που ήταν γεννημένος την ίδια μέρα με μένα , καθώς και έναν άλλο που γεννήθηκε μια μέρα πριν αλλά την ίδια χρονολογία με εμένα.

Δημοσ.

3 Δεκεμβρίου και Σαββατογεννημένος  :devil:

Εγώ 10 Μαΐου και επίσης Σαββατογεννημένος. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι στην οικογένεια (μαμά, μπαμπάς, αδερφή και εγώ) όλοι έχουμε γεννηθεί Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω γενεθλια και γιορτη, τελειως απο τυχη ομως την ιδια μερα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι τραβηξα στο σχολειο να εξηγω γιατι εχω 2 γιορτες... εφιαλτης

Δημοσ.

Αυτό νόμιζα ότι πήγαινε στο Fuck y'all και λέω να που κι ο ζίο τα πήρε κρανίο  :lol:

Έχεις δίκιο, ήταν λίγο παρεξηγήσιμο έτσι όπως το έγραψα! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...