Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Περιμενα πιο λιγους να ειμαστε ζωντανοι to be honest οκ ρε φιλε 21 χρ εισαι , και αυτοι που τα εχουν κακαρώσει γκινια ειχαν οι κακομοίρηδες Πως το βρήκες? ο πητ παπαδάκος είσαι? ελα ριξε ημερομηνία να σου πω και το δικο σου τώρα που γυριζει Πάντως το θρεντ με τα ζώδια μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά το λοιπόν υπάρχει αυτή εδω η σελιδα http://you.regettingold.com/ που σου λεει πόσες φορες εχει χτυπήσει η καρδια σου μεχρι σημερα ποσες ανάσες εχεις πάρει , ποσοι γεννήθηκαν ιδια μερα με σένα πόσοι απο αυτούς ζουν , πόσοι πεθάναν , τα πάντα ολα μονο ποσες φορές έχεις κλάσει δεν σου λεει !! εχει πλάκα καντε το .. 4
ASFE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 οκ ρε φιλε 21 χρ εισαι , και αυτοι που τα εχουν κακαρώσει γκινια ειχαν οι κακομοίρηδες ελα ριξε ημερομηνία να σου πω και το δικο σου τώρα που γυριζει το λοιπόν υπάρχει αυτή εδω η σελιδα http://you.regettingold.com/ που σου λεει πόσες φορες εχει χτυπήσει η καρδια σου μεχρι σημερα ποσες ανάσες εχεις πάρει , ποσοι γεννήθηκαν ιδια μερα με σένα πόσοι απο αυτούς ζουν , πόσοι πεθάναν , τα πάντα ολα μονο ποσες φορές έχεις κλάσει δεν σου λεει !! εχει πλάκα καντε το .. Ποοοο μας διελυσες πρωινιατικα I am getting old ps: The total number of candles on all your birthday cakes so far is 666. 2
D4rkshadow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 27/5/78 Και εχω γνωρισει 2!!!! ατομα που γενηθηκαν ακριβως οπως και γω.Και στο ιδιο νοσοκομειο και ολλας απο οτι ανακαλυψαμε μετα!!! 1
theoritikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 17 Φεβρουαρίου. Στο στρατό είχα γνωρίσει έναν άλλο που ήταν γεννημένος την ίδια μέρα με μένα , καθώς και έναν άλλο που γεννήθηκε μια μέρα πριν αλλά την ίδια χρονολογία με εμένα.
johnbond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θελω να δω καποιον 30,31 δεκεμβριου να τρελαθω Έχω ένα θείο 30-12.. μας κάνει;
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 3 Δεκεμβρίου και Σαββατογεννημένος Εγώ 10 Μαΐου και επίσης Σαββατογεννημένος. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι στην οικογένεια (μαμά, μπαμπάς, αδερφή και εγώ) όλοι έχουμε γεννηθεί Σάββατο. 1
curiositykilledme Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγω εχω γενεθλια και γιορτη, τελειως απο τυχη ομως την ιδια μερα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι τραβηξα στο σχολειο να εξηγω γιατι εχω 2 γιορτες... εφιαλτης
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτό νόμιζα ότι πήγαινε στο Fuck y'all και λέω να που κι ο ζίο τα πήρε κρανίο Έχεις δίκιο, ήταν λίγο παρεξηγήσιμο έτσι όπως το έγραψα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα