denexwzwh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει καμια μικρη δουλεια για 10-15ε την ημερα; (καλοκαιρι γινομαι 18)
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει καμια μικρη δουλεια για 10-15ε την ημερα; (καλοκαιρι γινομαι 18) Μικρή δουλειά χωρίς πτυχίο; Δύσκολα... για αυτές θες πτυχίο, προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό, πιστοποιήσεις και 3ς συστατικές από προηγούμενους εργοδότες εκ των οποίων ο ένας να είναι από πολυεθνική. Χωρίς πτυχίο κοίτα για τίποτα ΓΓ δημόσιου οργανισμού, πρόεδρος παιδείας, βουλής κτλ. Αλλά δεν είναι μικρές δουλίτσες και δεν δίνουν 10-15€ την ημέρα. 7
petros_samurai Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Διανομη θα ελεγα αν εχεις κανα παπι.
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Φυλλάδια(?) Σωστό! Φυλλάδια είναι μια κλασσική δουλειά !! Προ κρίσης στα 18 μου φυλλάδια έπαιρνα 25-30 ευρώ το 3ωρο υπεύθυνος group και πληρωνόμουν με ποσοστά! με δυνατότητα κατά δικιά μου επιλογή να φτανα και τα 45-50 ευρώ το 3ωρο . Η καλύτερη δουλειά ever !!! Αυτά τα λεφτά τώρα δεν τα βλέπεις ούτε και σε μια πολυεθνική να σαι προϊστάμενος σε κάποιο τμήμα ! Τώρα φυλλάδια μοιράζω περιστασιακά για ένα μαγαζί που το χουν φίλοι μου . 15 ευρώ το 4ωρο . Κάθομαι σε ενα σημείο σταθερά και δίνω στον κόσμο !!
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σωστό! Φυλλάδια είναι μια κλασσική δουλειά !! Προ κρίσης στα 18 μου φυλλάδια έπαιρνα 25-30 ευρώ το 3ωρο υπεύθυνος group και πληρωνόμουν με ποσοστά! με δυνατότητα κατά δικιά μου επιλογή να φτανα και τα 45-50 ευρώ το 3ωρο . Η καλύτερη δουλειά ever !!! Αυτά τα λεφτά τώρα δεν τα βλέπεις ούτε και σε μια πολυεθνική να σαι προϊστάμενος σε κάποιο τμήμα ! Γιατί ως γνωστόν, τέτοιες θέσεις πληρώνονται με λιγότερα από 17€/ώρα (50€ το 3ωρο = 16.66666€ ανά ώρα) και τώρα με την κρίση κοίταξε ο φίλος μας που έκανε το post και μπορεί να πει ότι στις αγγελίες που είδε για προϊσταμένους σε πολυεθνικές είδε ότι δίνουν μισθό με λιγότερα από 17€/ώρα.
Silverage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή 3-4 χιλιάρικα το μήνα μαύρα ε; Τί λε ρε παιδί μου, σκέφτομαι να φύγω απο τη δουλειά και να πιάσω τα φυλλάδια.
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ως γνωστόν, τέτοιες θέσεις πληρώνονται με λιγότερα από 17€/ώρα (50€ το 3ωρο = 16.66666€ ανά ώρα) και τώρα με την κρίση κοίταξε ο φίλος μας που έκανε το post και μπορεί να πει ότι στις αγγελίες που είδε για προϊσταμένους σε πολυεθνικές είδε ότι δίνουν μισθό με λιγότερα από 17€/ώρα. Tην επίθεση σου δεν την καταλαβαίνω πάντως. Εγω σε ρωτάω αν μέσα στην κρίση ή και εκτός υπάρχουν πολλές εταιρίες στην Ελλάδα που δίνουν ημερομισθιο 128 ευρώ το 8ωρο πες 3000 ευρώ το μήνα χοντρικά . Δεν μιλάω για διευθυντικές θέσεις ή θέσεις στελεχών . Δηλαδή 3-4 χιλιάρικα το μήνα μαύρα ε; Τί λε ρε παιδί μου, σκέφτομαι να φύγω απο τη δουλειά και να πιάσω τα φυλλάδια. Αν δουλεύεις κάθε μέρα ! 1
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα λεφτά στα φυλλάδια - αφίσες δεν παίζουν πιά. Κι εγώ παλιότερα έβγαζα 10-30 την ώρα αλλά έχουν περάσει αυτές οι εποχές. Ο αδερφός μου που το κάνει περιστασιακά παίρνει κάπου 3 ευρώ συν εργόσημο και λέει ότι είναι η καλύτερη αμοιβή που βρήκε.
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα λεφτά στα φυλλάδια - αφίσες δεν παίζουν πιά. Κι εγώ παλιότερα έβγαζα 10-30 την ώρα αλλά έχουν περάσει αυτές οι εποχές. Ο αδερφός μου που το κάνει περιστασιακά παίρνει κάπου 3 ευρώ συν εργόσημο και λέει ότι είναι η καλύτερη αμοιβή που βρήκε. Ε ναι πλέον τα 3 ευρώ την ημέρα είναι αυτό που παίζει στην αγορά . Τότε ανάλογα και την εταιρία που θα δούλευες παίζαν και πολύ καλά ποσά. Για διαφημιστικό καταλογο ΙΚΕΑ προ κρίσης μου δίναν 32 ευρώ και ένσημα 8ωρο !!! Μετά βρήκα δουλειά ως υπευθυνος για παιδιά που μοιράζαν φυλλάδια . Είχα group μερικών ατόμων όπου πληρωνόμουν με βάση πόσα φυλλάδια έχουν μοιραστεί και οχι με την ώρα. Στα 500 φυλλάδια που μοιραζε ένα παιδί έπαιρνα 10 ευρώ και το παιδί 12 ευρώ (και αυτός δηλαδή όχι με την ώρα αλλάμε τον όγκο δουλειάς που έβγαζε) . Συνήθως 500 φυλλάδια φεύγαν σε 2μιση με 3 ώρες . Κανε τον πολλαπλασιασμό επι τα παιδιά που μπορεί να είχα στο group . Απλά είχα επιλέξει να έχω λίγα για να κάνω καλύτερα τον έλεγχο αν και με είχαν αφήσει να αυξήσω το group μέχρι εκει που νομίζω εγώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα .
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Tην επίθεση σου δεν την καταλαβαίνω πάντως. Εγω σε ρωτάω αν μέσα στην κρίση ή και εκτός υπάρχουν πολλές εταιρίες στην Ελλάδα που δίνουν ημερομισθιο 128 ευρώ το 8ωρο πες 3000 ευρώ το μήνα χοντρικά . Δεν μιλάω για διευθυντικές θέσεις ή θέσεις στελεχών . Αδερφέ... καταρχάς δεν μπορώ να καταλάβω την μόδα που όσοι διαβάσουν από κάποιον κάποιον post που να λέει "αδερφέ λες ό,τι να 'ναι" αυτομάτως λένε "δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση", "γιατί επιτίθεσαι" και άλλα τέτοια. Πρόσεξε... χωρίς να υπάρχουν προσβλητικές λέξεις. Π.χ., σύγκρινε το "ο φίλος λέει ό,τι να 'ναι" με το "ρε τι λέει το σούργελο". Δηλαδή, ή κάποιος συμφωνεί μαζί σας ή σας επιτίθεται; Anyway... (και επειδή όλο και κάποιος θα πεταχτεί, ναι το να λες ότι ο άλλος λέει ό,τι να 'ναι, εάν λέει ή εάν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι λέει είναι εντελώς διαφορετικό από το να λες "ρε τι γράφει το σούργελο", "τι λαλακίες τσαμπουνάς ηλίθιε" και άλλα τέτοια). Από εκεί και πέρα. Εάν με το τμήμα εννοείς "τμήμα τυριών" και πολυεθνική = Βασιλόπουλος (και του πουλιού το γάλα) τότε μαζί σου. Όμως, υπάρχουν πολυεθνικές όπως Phazer, Bayer, Novartis (π.χ.) και με τμήματα όπως "Ογκολογικά φάρμακα", "Διαχείριση Προσωπικού", "Μηχανοργάνωση" κτλ. Επίσης, υπάρχουν πολυεθνικές όπως Nissan, HP, Microsoft και με αντίστοιχα τμήματα. Θαρρώ ότι από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις γιατί έγραψες "ό,τι να 'ναι" και γιατί δεν ήταν επίθεση (και άρα δεν είχε κάτι να καταλάβεις).
Dare-Devil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ... καταρχάς δεν μπορώ να καταλάβω την μόδα που όσοι διαβάσουν από κάποιον κάποιον post που να λέει "αδερφέ λες ό,τι να 'ναι" αυτομάτως λένε "δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση", "γιατί επιτίθεσαι" και άλλα τέτοια. Πρόσεξε... χωρίς να υπάρχουν προσβλητικές λέξεις. Π.χ., σύγκρινε το "ο φίλος λέει ό,τι να 'ναι" με το "ρε τι λέει το σούργελο". Δηλαδή, ή κάποιος συμφωνεί μαζί σας ή σας επιτίθεται; Anyway... (και επειδή όλο και κάποιος θα πεταχτεί, ναι το να λες ότι ο άλλος λέει ό,τι να 'ναι, εάν λέει ή εάν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι λέει είναι εντελώς διαφορετικό από το να λες "ρε τι γράφει το σούργελο", "τι λαλακίες τσαμπουνάς ηλίθιε" και άλλα τέτοια). Από εκεί και πέρα. Εάν με το τμήμα εννοείς "τμήμα τυριών" και πολυεθνική = Βασιλόπουλος (και του πουλιού το γάλα) τότε μαζί σου. Όμως, υπάρχουν πολυεθνικές όπως Phazer, Bayer, Novartis (π.χ.) και με τμήματα όπως "Ογκολογικά φάρμακα", "Διαχείριση Προσωπικού", "Μηχανοργάνωση" κτλ. Επίσης, υπάρχουν πολυεθνικές όπως Nissan, HP, Microsoft και με αντίστοιχα τμήματα. Θαρρώ ότι από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις γιατί έγραψες "ό,τι να 'ναι" και γιατί δεν ήταν επίθεση (και άρα δεν είχε κάτι να καταλάβεις). Επειδή εδώ μέσα γενικά πέφτει πολύ ειρωνεία και έλλειψη σεβασμού απο μέλη και το παρατηρώ συνέχεια πες το προκαταλυψη και δικό μου λάθος. παρεξήγησα! Τώρα στο θέμα μας για να γίνω πιο κατανοητός το ποσό αυτό ανα ώρα ελάχιστες θέσεις στην Ελλάδα στο δίνουν και ακόμα λιγότερες τώρα μεσα στην κρίση . Σαφώς για να πάρεις αυτές τις δουλειές θέλει σκίσιμο τρελό και σε κάποιες περιπτώσεις γνωριμίες και μέσο . Ή αυτά τα λεφτά θα τα δεις μετά απο χρόνια δουλειάς. Τότε ήμουν 18 και αυτός είναι ενας παράγοντας που πα η καλύτερη δουλειά ever όπως και ότι σαν δουλειά είχε ευθύνη αλλά ήταν απλή και με υψηλές απολαβές για εναν 18 χρονο χωρίς πτυχία χωρίς γνώσεις χωρίς να έχει φτύσει αίμα. Τότε ήταν αν θυμάμαι καλα 32-35 ευρώ ο βασικός το 8ωρο και ήταν κλασσικό ημερομίσθιο . Αυτά τα λεφτά τα παιρνα στο 3ωρο και με δυνατότητα στο ίδιο 3ωρο να τα φτάσω και 50 -60 ευρώ και όπως έιπα 18 χρονών χωρίς πτυχία part time εύκολη δουλειά ,δίχως ωράρια (εγω κανόνιζα τι και πως) και τόσα λεφτά. Βάλτα όλα κάτω !! Δουλειές των 5000 ευρώ υπήρχαν και υπάρχουν και τώρα. Αλλά είναι μετρημένες και αυτό που πα ότι δεν τα βρίσκεις ούτε σε πολυεθνική τα λεφτά αυτά μιλάω πάντα για εναν 18χρονο ή εναν νεαρό τελος πάντων . Όχι εναν 35 άρι με χρόνια εξέλιξης και ανέγερσης στην ιεραρχία της επιχείρησης .
girologos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 αν θες δουλειά με πανω από 25 ευρω την μέρα ,ΒΓΑΛΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ....
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σχεδόν για όλες τις δουλειές δίνουν 20-25€ για 8-10 ώρες,στην καλύτερη 30€ χωρίς τα νόμιμα.Μόνο κάποιες πολυεθνικές δίνουν παραπάνω χρήματα και με τα νόμιμα δώρα,επιδόματα και ένσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα