*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ DDevil, επειδή εσένα δεν σού'χει πετύχει φιλία με γυναίκα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! Κι εγώ έχω κολλητό, είναι ο αδερφός που ποτέ δεν είχα. Και wingman έχουμε κάνει ο ένας στον άλλο κάμποσες φορές. Και φυσικά τα θέματα συζήτησης που έχουμε δεν περιορίζονται στα γκομενικά μου ή στα δικά του. Πραγματικά, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορεί να πιστέψετε μερικοί ότι όντως υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας.... Εγώ πάντως το ζω και το απολαμβάνω. Γιατί επίσης αν είχα μόνο γυναίκες φίλες θά'χα αυτοκτονήσει. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ DDevil, επειδή εσένα δεν σού'χει πετύχει φιλία με γυναίκα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! Κι εγώ έχω κολλητό, είναι ο αδερφός που ποτέ δεν είχα. Και wingman έχουμε κάνει ο ένας στον άλλο κάμποσες φορές. Και φυσικά τα θέματα συζήτησης που έχουμε δεν περιορίζονται στα γκομενικά μου ή στα δικά του. Πραγματικά, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο μπορεί να πιστέψετε μερικοί ότι όντως υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας.... Εγώ πάντως το ζω και το απολαμβάνω. Γιατί επίσης αν είχα μόνο γυναίκες φίλες θά'χα αυτοκτονήσει. είμαστε απελευθερωμένες από τα κοινωνικά ταμπού - στερεότυπα στενόμυαλων απόψεων. Τσουβάλιασμα και ταμπέλιασμα παντού και πάντα. Ε αμα η αλλη νιωθει ενα κενο να μην την βοηθησουμε ? Τι φιλοι θα ειμασταν ? θα σου απαντούσα, αλλά θα άλλαζε ροπή το νήμα ... και δεν θέλω να αλλάξει από μεριάς μου !!! keep χονινγκ my bro
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 θα σου απαντούσα, αλλά θα άλλαζε ροπή το νήμα ... και δεν θέλω να αλλάξει από μεριάς μου !!! keep χονινγκ my bro Οτι πεις sista.Μην ξεχαστεις ομως και απλωσεις πολυ το χερι μεσα στο κλουβι..θα ξυπνησει ο τιγρης 1
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οτι πεις sista.Μην ξεχαστεις ομως και απλωσεις πολυ το χερι μεσα στο κλουβι..θα ξυπνησεις ο τιγρης Η open-minded κολλητουλα φιλε
defacer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πολύ γέλιο και μεγάλη απόδοση το topic, δεν το περίμεναν οι μπουκ από τέτοιο outsider μέλος να προκύψει τέτοια επιτυχία! Πρώτο ραντεβού πάντα (όσο θυμάμαι τέλος πάντων) προτίθεμαι να κεράσω. Τις περισσότερες φορές το κάνω (ενεστώτας γιατί "ραντεβού" βάζω μέσα π.χ. και το φιλικό γεύμα με μια νέα γνωριμία), άντε με μια παραχώρηση του στυλ next time εσύ. Μερικές φορές δεν το δέχονται και επιμένουν να πληρώσουμε χωριστά. Suits me fine either way, για μένα είναι απλά μια χειρονομία για να δείξω ότι μου αρέσει η παρέα σου αρκετά για να μην υπολογίζω το κέρασμα. Αν πάλι δεν το θες να γίνει έτσι σεβαστό και αυτό, πρώτο ραντεβού ο καθένας μπορεί να σκέφτεται διάφορα. Μια φορά θυμάμαι συγκεκριμένα ότι η κοπέλα έφερε αντίρρηση στο να πληρώσω εγώ και αργότερα έμαθα πως της κακοφάνηκε που μόλις το άκουσα της απάντησα ΟΚ πληρώνουμε χωριστά χωρίς να την παιδέψω. Αυτή η κοπέλα τιμωρήθηκε παραδειγματικά γιατί κάτι τέτοιες είναι που μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια... Την παντρεύτηκα. 11
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πολύ γέλιο και μεγάλη απόδοση το topic, δεν το περίμεναν οι μπουκ από τέτοιο outsider μέλος να προκύψει τέτοια επιτυχία! Πρώτο ραντεβού πάντα (όσο θυμάμαι τέλος πάντων) προτίθεμαι να κεράσω. Τις περισσότερες φορές το κάνω (ενεστώτας γιατί "ραντεβού" βάζω μέσα π.χ. και το φιλικό γεύμα με μια νέα γνωριμία), άντε με μια παραχώρηση του στυλ next time εσύ. Μερικές φορές δεν το δέχονται και επιμένουν να πληρώσουμε χωριστά. Suits me fine either way, για μένα είναι απλά μια χειρονομία για να δείξω ότι μου αρέσει η παρέα σου αρκετά για να μην υπολογίζω το κέρασμα. Αν πάλι δεν το θες να γίνει έτσι σεβαστό και αυτό, πρώτο ραντεβού ο καθένας μπορεί να σκέφτεται διάφορα. Μια φορά θυμάμαι συγκεκριμένα ότι η κοπέλα έφερε αντίρρηση στο να πληρώσω εγώ και αργότερα έμαθα πως της κακοφάνηκε που μόλις το άκουσα της απάντησα ΟΚ πληρώνουμε χωριστά χωρίς να την παιδέψω. Αυτή η κοπέλα τιμωρήθηκε παραδειγματικά γιατί κάτι τέτοιες είναι που μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια... Την παντρεύτηκα. με κόκκινο μαλλί;
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 με κόκκινο μαλλί; Περίμενες τίποτα λιγότερο από μένα;
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Περίμενες τίποτα λιγότερο από μένα; είμαι υπερήφανη !!! ps ακολούθησα τη συμβουλή σου και τα κοκκίνισα 2
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειχα φιλες, ωσπου εσπασε ο διαολος το ποδαρι, τις μπιφτεκωσα και τωρα δεν εχω 5
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Kερναω στο πρωτο ραντεβου παντα. Συνηθως επειδη εγω ειμαι εκεινος που το προτεινει, οποτε προφανως και θα κερασω αφου το προτεινα. Γενικως βεβαια κερναω τις πρωτες φορες, οχι απο στρατηγικη ξερωγω, απλως δε θα κατσω να σκεφτω το εξτρα ποτο ή τον εξτρα καφε οταν εχω περασει καλα με την παρεα της. Eννοειται βεβαια πως οταν δω οτι η αλλη ειναι πολυ firm και αισθανεται καπως, θα την αφησω να κερασει και δε θα το κανω σουπερ τρελο ζητημα. Μου εχει τυχει καποιες φορες να μην κανει κινηση η κοπελα (και οχι μονο στο πρωτο ραντεβου) το αξιολογησα στο μυαλο μου αλλα δεν πεθανα κιολας, plus συνηθως στατιστικα στραβωνει το πραγμα ετσι κι αλλιως οποτε αυτο ειναι το κερασακι. Απο κει και περα το μισα μισα μου φαινεται λιγο καπως. Προτιμω το σημερα κερναω εγω, την επομενη εσυ κ.ο.κ απο το να καθομαι να ψαχνω τα χρηματα για το ποτο ή τα ξεχωριστα ρεστα σκοτωνοντας τον ερωτισμο. Ειναι καθαρα υποκειμενικο παντως, προφανως σε αλλους λειτουργει καλα. Επισης προφανως και υπαρχει κολλητη φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας, (υπο προυποθεσεις βεβαια που περιλαμβανουν την ελλειψη ερωτικης ελξης και απο τις δυο πλευρες) και θεωρω προσωπικα πως παιζει ρολο και η ηλικια της γνωριμιας (και η φαση φυσικα). Ασε που ειναι και βολικο γιατι λαμβανεις και ευστοχες γυναικειες συμβουλες στα ζητηματα σου Απλα δεν καταλαβιανω οσοι πιστευουν πως δε γινεται κλπ, αφου σιγουρα καποιες γυναικες δεν ειναι ο τυπος σας, οπως επισης για καποιες γυναικες δεν ειστε ο τυπος τους, το φυλο πως ακριβως θα περιορισει τη φιλια οταν ισχυουν τα παραπανω? 5
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Kερναω στο πρωτο ραντεβου παντα. Συνηθως επειδη εγω ειμαι εκεινος που το προτεινει, οποτε προφανως και θα κερασω αφου το προτεινα. Γενικως βεβαια κερναω τις πρωτες φορες, οχι απο στρατηγικη ξερωγω, απλως δε θα κατσω να σκεφτω το εξτρα ποτο ή τον εξτρα καφε οταν εχω περασει καλα με την παρεα της. Eννοειται βεβαια πως οταν δω οτι η αλλη ειναι πολυ firm και αισθανεται καπως, θα την αφησω να κερασει και δε θα το κανω σουπερ τρελο ζητημα. Μου εχει τυχει καποιες φορες να μην κανει κινηση η κοπελα (και οχι μονο στο πρωτο ραντεβου) το αξιολογησα στο μυαλο μου αλλα δεν πεθανα κιολας, plus συνηθως στατιστικα στραβωνει το πραγμα ετσι κι αλλιως οποτε αυτο ειναι το κερασακι. Απο κει και περα το μισα μισα μου φαινεται λιγο καπως. Προτιμω το σημερα κερναω εγω, την επομενη εσυ κ.ο.κ απο το να καθομαι να ψαχνω τα χρηματα για το ποτο ή τα ξεχωριστα ρεστα σκοτωνοντας τον ερωτισμο. Ειναι καθαρα υποκειμενικο παντως, προφανως σε αλλους λειτουργει καλα. Επισης προφανως και υπαρχει κολλητη φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας, (υπο προυποθεσεις βεβαια που περιλαμβανουν την ελλειψη ερωτικης ελξης και απο τις δυο πλευρες) και θεωρω προσωπικα πως παιζει ρολο και η ηλικια της γνωριμιας (και η φαση φυσικα). Ασε που ειναι και βολικο γιατι λαμβανεις και ευστοχες γυναικειες συμβουλες στα ζητηματα σου Απλα δεν καταλαβιανω οσοι πιστευουν πως δε γινεται κλπ, αφου προφανως και καποιες γυναικες δεν ειναι ο τυπος σας, προφανως για καποιες γυναικες δεν ειστε ο τυπος τους, το φυλο πως ακριβως θα περιορισει τη φιλια οταν ισχυουν τα παραπανω? Στο firm διαβασα milf, τυχαιο?
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ποιος θα κάτσει να περιμένει 1 ώρα ρε φιλε? σου λεει που κολλησε και περνάς απο εκει αμα ειναι Μην το λες. Φίλος μου συνάντησε τυχαία μια παλιά συμμαθήτρια αντάλλαξαν κινητά και κανόνισαν να βγούν, δεν νομίζω βέβαια να παίχτηκε φλέρτ ή ο ένας να γουστάρει τον άλλον, την κοπέλα δεν την έλεγες και όμορφη εμφανισιακά κάτω του μετρίου. Άργησε 10-15 λεπτά και ο φίλος μου την έγραψε και έφυγε μετά μας εξιστορούσε το περιστατικό και μας έλεγε οτι μάλλον του το έκανε επίτηδες και καψώνι για κάτι παλαιότερα θέματα που έπαιξαν. Όταν τον ρωτήσαμε όμως αν αντι για αυτήν περίμενε μια άλλη που ήταν γκομενάρα εκεί μας λέει θα καθόμουν και μια μέρα να την περιμένω.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στο firm διαβασα milf, τυχαιο? Οτι θεμε διαβαζουμε αγαπητη ε?
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πλήρωνα στο πρώτο ,πλήρωνα στο δεύτερο, το τρίτο είναι σπίτι μου αλλιώς δεν υπάρχει τρίτο. Δε σημαίνει βέβαια πως υπάρχουν υποχρεώσεις. Απλά μου άρεσε.
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι στο διάολο ; Μόνο εδώ έχει γυναίκες που πληρωνουν για καφέ, φαγητό ξενοδοχεία; Εγώ ακόμη πληρώνω πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα