Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτό δεν είναι τίποτα. Στο παρελθόν έχει τύχει να εξαντληθούν όλες οι μειωμένες κάρτες. Όλες, από παντού.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όντως να πουλάνε κάρτες μόνο σε 2 σημεία σε όλη την Αθήνα είναι εξαιρετικά υπερβολικό, δεν λέω να φτάσουμε στο άλλο άκρο γιατί και εκείνο είναι υπερβολή, αλλά έπρεπε να υπήρχανε σε περισσότερα εκδοτήρια οι μηνιαίες κάρτες. Αν μου πεις για ετήσιες κάρτες, κάτι δηλαδή πολύ πιο εξειδικευμένο τότε να πω οκ να το έχουν σε 2 μόνο εκδοτήρια.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 αγορά ονλάιν ουτε καν, ε;; Eλα man σοβαρεψου Παντως ειμαι με DrLo, υποτιθεται το στανταρ ειναι οι ολοκληρες καρτες, οποτε αυτες θα επρεπε να υπαρχουν παντου οχι οι εκτακτες μειωμενες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αν υπαρχουν κανονικες και μειωμενες, θα μπορουσαν απλα να παιρνουν λιγοτερα λεφτα σε οποιον εδειχνε καρτα Νοεμβριου. σιγα την επιστημη...
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 νομιζω ότι το είχαν βαλει ανακοίνωση γ αυτο σε όλα τα εκδοτήρια.μπορεί ν μην βολευει αλλά είναι λογικό.ούτε καν προσεξα αν είναι διαφορετικο χαρτάκι του δεκεμβριου πραγματικά..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 εμενα παντως ιδιο μου φαινεται, ιδιο χρωμα ακριβως, ουτε γραφει πουθενα εκπτωτικο ή κατι παρομοιο...
haris_216 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι καταλαβαίνω εγώ. "Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών" = οι κάρτες δεν είναι πολλές και αν τις είχαμε μοιράσει σε όλη την Αττική θα έπρεπε να τρέχεις δεξιά κι αριστερά χωρίς να είσαι σίγουρος αν θα βρεις και που. Ενώ τώρα δύο μέρη είναι όλα κι όλα, μπορεί να ξεβολευτείς αλλά θα βρεις σίγουρα με την πρώτη προσπάθεια. Προφανώς εδώ παίζουμε την κολοκυθιά (γιατί 2 και όχι 3) αλλά έχει μια λογική........................ Λίγα facts. Aθήνα (λεκανοπέδιο Αττικής πιο συγκεκριμένα αφού ο ΟΑΣΑ και κατ' επέκτασιν η κάρτα εξυπηρετεί όλο αυτό): Κάτοικοι γύρω στα 4.000.000 (ψιθυρίζεται κάτι για 5). Απλώνεται από Πάρνηθα μέχρι Υμηττό. Από Πεντέλη (και βάλε) μέχρι Πέραμα. Και από Αιγάλεω (μην σου βάλω μέσα και Ασπρόπυργο ή Ελευσίνα) μέχρι Γλυφάδα Βάρη. Καμιά 500αριά τετραγωνικά χιλιόμετρα περίπου Συνεχίζεις να θεωρείς ότι "έχει μια (όποια) λογική" η ύπαρξη 2 εκδοτηρίων σε ένα κεντρικό σημείο; Ακόμα μιλάς για "ξεβόλεμα"; Και τέλος, όπως ανέφερε και ο DrLo", συζητάμε για το κανονικό εισιτήριο. Την κανονική τους παροχή. Θέλεις να το φτάσουμε ακόμα παραπέρα; Γιατί εγώ ζητώντας το κανονικό προιϊόν που μπορούσα να το αγοράσω από παντού ξαφνικά πρέπει να πάω "ταξίδι" στο κέντρο πληρώνοντας ένα επιπλέον εισιτήριο (αφού ακόμα δεν έχω το νέο κουπόνι); Αφού τα σκέφτονται όλα δεν θα μπορούσαν να μου δώσουν ένα εισιτήριο (ή το αντίτιμο αυτού) για την ταλαιπωρία για την οποία σίγουρα δεν είμαι υπεύθυνος; Γιατί τελικά η εν λόγω κάρτα εμένα μου στοίχισε 31,20 (κανονικά δεν είμαι τόσο μίζερος να μιλάω για το ότι μου στοίχισε 1,20 παραπάνω. Το κάνω απλά γιατί βλέπω πως το χάσιμο 2 ωρών για να βρεθώ σε μέρος που κανονικά δεν πάω για κάτι για το οποίο δεν φταίω, δεν αρκεί σαν επιχείρημα)
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Συνεχίζεις να θεωρείς ότι "έχει μια (όποια) λογική" η ύπαρξη 2 εκδοτηρίων σε ένα κεντρικό σημείο; Ακόμα μιλάς για "ξεβόλεμα"; Φυσικά έχει ακόμα λογική. Είναι η λογική αυτή αρκετή για να εφαρμοστεί η πολιτική που εφαρμόστηκε όταν μπει στο τραπέζι μαζί με όλες τις άλλες παραμέτρους; Δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Απλά το ανέφερα γιατί θα μπορούσε να είναι αρκετή και επειδή δεν είχε αναφερθεί κάποιο ανάλογο επιχείρημα νωρίτερα. Γιατί εγώ ζητώντας το κανονικό προιϊόν που μπορούσα να το αγοράσω από παντού ξαφνικά πρέπει να πάω "ταξίδι" στο κέντρο πληρώνοντας ένα επιπλέον εισιτήριο (αφού ακόμα δεν έχω το νέο κουπόνι); Αφού τα σκέφτονται όλα δεν θα μπορούσαν να μου δώσουν ένα εισιτήριο (ή το αντίτιμο αυτού) για την ταλαιπωρία για την οποία σίγουρα δεν είμαι υπεύθυνος; Γιατί τελικά η εν λόγω κάρτα εμένα μου στοίχισε 31,20 (κανονικά δεν είμαι τόσο μίζερος να μιλάω για το ότι μου στοίχισε 1,20 παραπάνω. Το κάνω απλά γιατί βλέπω πως το χάσιμο 2 ωρών για να βρεθώ σε μέρος που κανονικά δεν πάω για κάτι για το οποίο δεν φταίω, δεν αρκεί σαν επιχείρημα) Καταρχήν δεν ξέρω γιατί ρωτάς εμένα, λες και πήρα εγώ την απόφαση. Τώρα πέρα απ' αυτό έχεις σίγουρα κάποιο δίκιο, αν μη τι άλλο οι πελάτες είναι για να εξυπηρετούνται, αλλά τι παρατραβάς άπειρα και τελικά το χάνεις. Τι θα πει "γιατί πρέπει να πάω ταξίδι"; Γιατί έτσι. Εφόσον δε γίνεται να έχουμε εκδοτήριο σε κάθε πολυκατοικία, κάποιοι θα πάνε μακρύτερα από άλλους. Εσύ λες ότι το χάσιμο 2 ωρών είναι απαράδεκτο (δε με ενδιαφέρει να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω). Τι θα ήταν αποδεκτό, το χάσιμο 10 λεπτών; Θα μπορούσε τότε να έρθει κάποιος άλλος και να πει γιατί χάνω 10 λεπτά αντί για 5. Τι απάντηση θα έδινες εσύ σ' αυτόν; Την ίδια μπορεί να δώσει και κάποιος τρίτος σε σένα. Αλλά ξαναλέω, δεν έχω ιδέα γιατί περιμένεις απο μένα να δικαιολογήσω τις αποφάσεις που πήραν άλλοι ζυγίζοντας δεδομένα τα οποία δεν έχω (και ούτε εσύ έχεις).
haris_216 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά έχει ακόμα λογική. Είναι η λογική αυτή αρκετή για να εφαρμοστεί η πολιτική που εφαρμόστηκε όταν μπει στο τραπέζι μαζί με όλες τις άλλες παραμέτρους; Δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Απλά το ανέφερα γιατί θα μπορούσε να είναι αρκετή και επειδή δεν είχε αναφερθεί κάποιο ανάλογο επιχείρημα νωρίτερα. Ok sorry. Απλά σε έχω συνηθίσει να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου (άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ). Με το παραπάνω σκεπτικό που εξέθεσες βέβαια ("δεν ξέρω", "δεν με νοιάζει", "εξαρτάται από τις παραμέτρους"), όλα στη ζωή έχουν λογική (την όποια για τον καθένα).
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ok sorry. Απλά σε έχω συνηθίσει να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου (άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ). Με το παραπάνω σκεπτικό που εξέθεσες βέβαια ("δεν ξέρω", "δεν με νοιάζει", "εξαρτάται από τις παραμέτρους"), όλα στη ζωή έχουν λογική (την όποια για τον καθένα). Δεν είμαι σίγουρος αν συνεννοούμαστε. Το είπα και πριν λίγο ότι αυτά που λέω έχουν λογική, αν διαφωνείς πες μου ποιό είναι το λογικό λάθος που κάνω. Λογική έχει και το ότι θα κλείσω την κόρη μου σε μοναστήρι για να μην κάνει άσωτη ζωή και σεξ με αγνώστους. Επειδή αν την κλείσεις σε μοναστήρι όντως οι πιθανότητες να μην κάνει άσωτη ζωή και σεξ με αγνώστους αυξάνονται δραματικά. Το αν είναι καλή ιδέα να το κάνεις αυτό λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πιθανές παραμέτρους είναι άλλη υπόθεση -- υπόθεση η οποία δε με ενδιαφέρει, αλλά και να με ενδιέφερε δεν έχω τα δεδομένα στα χέρια μου οπότε δε θα μπορούσα να επιχειρηματολογήσω. Αλλά anyway και συ ο ίδιος δεν παραθέτεις κανένα επιχείρημα. Το μόνο που λες είναι "σοβαρά τώρα με στέλνουν 2 ώρες ταξίδι?". Σου εξήγησα πριν ότι αν είχαν ας πούμε 100 όλες κι όλες τις κάρτες και τις μοίραζαν σε 100 σημεία στην Αττική και χωρίς να υπάρχει τρόπος να ξέρεις πού έμειναν και πού όχι, μπορεί να χρειαζόσουν όχι 2 ώρες αλλά 2 μέρες ταξίδι. Διαφωνείς; Ξέρεις πόσες είναι όλες οι κάρτες; Ξέρεις σε ποιά σημεία θα ήταν logistically correct να διατίθενται; Έχεις κάποια πρόταση στο πώς θα μπορούσε να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα πήγαινε κάπου και δε θα έβρισκε κάρτα και θα ήθελε να μάθει πού μπορεί να βρει; Όχι, όχι και όχι. Αλλά παρόλα αυτά κράζεις. Αν ήμουν παντογνώστης μπορεί να έλεγα ότι ξέρεις τι, τελικά έχεις δίκιο και τον έπαιξαν πολύ άσχημα. Αλλά δεν είμαι, και δε μπορώ να το πω, και δε φαίνεται να επιχειρηματολογείς (μιλούσες πριν για το πόσο μεγάλη είναι η Αττική, συνειδητοποιείς άραγε ότι αν η υπηρεσία είναι για το πέος από λογιστικές δυνατότητες αυτό σημαίνει ότι έπρεπε για καλύτερα αποτελέσματα να κάνουν αυτό ακριβώς που έκαναν?), οπότε δε θέλω κιόλας.
haris_216 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σαφώς και δεν ξέρω αυτά που αναφέρεις αλλά σίγουρα σε 500 τ.χλμ η σωστή απάντηση δεν είναι η ύπαρξη 2 εκδοτηρίων (δίπλα/δίπλα), όπως και να το πιάσεις. Βέβαια αυτά μαθαίνονται αφού σε σχετική ερώτηση θα πρέπει να απαντήσουν πχ τιράζ κανονικών/εκπτωτικών κουπονιών, κλπ. Τώρα για το αν είχαν 100 κουπόνια και θα ήταν παράλογο να τα μοιράσουν σε 50 εκδοτήρια (συμφωνώ) και πάλι το λάθος είναι δικό τους. Δεν μου χρειάζεται όμως να μάθω για τον πολύ απλό (για μένα τουλάχιστον) λόγο ότι εγώ πηγα να πάρω την κανονική τους υπηρεσία. Ακόμα και αν αριθμητικά αποτελώ την εξαίρεση, διαδικαστικά η εξαίρεση είναι οι υπόλοιποι (το εννοώ λιγότερο μεγαλομανιακά απ' ότι ακούγεται).
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σαφώς και δεν ξέρω αυτά που αναφέρεις αλλά σίγουρα σε 500 τ.χλμ η σωστή απάντηση δεν είναι η ύπαρξη 2 εκδοτηρίων (δίπλα/δίπλα), όπως και να το πιάσεις. Αν το πιάσω ότι τα εισιτήρια είναι όλα κι όλα 10 και δεν έχω τρόπο να ξέρω πόσα έμειναν πού ούτε πρόβλεψη για να μετακινώ όσα δεν έχουν πουληθεί ακόμα, τότε σίγουρα αυτή είναι η σωστή απάντηση. Οπότε υπάρχουν κάποιες συνθήκες (για να τις βρούμε παίζουμε την κολοκυθιά) υπό τις οποίες είναι η σωστή απάντηση. Αυτό νομίζω πρέπει να το αναγνωρίσεις και να καταλάβεις ότι στο bold είσαι απλά λάθος. Τώρα, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν σωστό; Δεν έχω ιδέα. Αλλά ανέφεραν στο γράμμα ότι παίζουν τέτοιοι παράγοντες, οπότε θα μπορούσαμε να τους δώσουμε το benefit of the doubt και να μην υποθέσουμε αυτόματα ότι υπήρχε καλύτερη προφανής λύση που εμείς τη βρήκαμε σε 10 δευτερόλεπτα αλλά εκείνοι είναι ανίκανοι και δε θα την έβρισκαν ποτέ. Then again Ελλάδα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις.
haris_216 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν το πιάσω ότι τα εισιτήρια είναι όλα κι όλα 10 και δεν έχω τρόπο να ξέρω πόσα έμειναν πού ούτε πρόβλεψη για να μετακινώ όσα δεν έχουν πουληθεί ακόμα, τότε σίγουρα αυτή είναι η σωστή απάντηση. Οπότε υπάρχουν κάποιες συνθήκες (για να τις βρούμε παίζουμε την κολοκυθιά) υπό τις οποίες είναι η σωστή απάντηση. Αυτό νομίζω πρέπει να το αναγνωρίσεις και να καταλάβεις ότι στο bold είσαι απλά λάθος. Τώρα, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν σωστό; Δεν έχω ιδέα. Αλλά ανέφεραν στο γράμμα ότι παίζουν τέτοιοι παράγοντες, οπότε θα μπορούσαμε να τους δώσουμε το benefit of the doubt και να μην υποθέσουμε αυτόματα ότι υπήρχε καλύτερη προφανής λύση που εμείς τη βρήκαμε σε 10 δευτερόλεπτα αλλά εκείνοι είναι ανίκανοι και δε θα την έβρισκαν ποτέ. Then again Ελλάδα είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις. Μάλλον παίζεις λίγο με τις λέξεις στο "όπως και να το πιάσεις". Αν είμαι τόσο "τυχερός" να ανήκω στις μοναδικές 10 εξαιρέσεις του λεκανοπεδίου φαντάζομαι ότι βγαίνοντας έξω από το σπίτι θα πρέπει να κοιτάω πάνω, αφού σίγουρα θα έπρεπε ήδη να μου πέσει κάνα...πιάνο (cartoon style). Αναφορικά με την προφανή "λύση" που βρήκαμε και την απιθανότητα να μην το έχουν σκεφτεί (εν Ελλάδι όπως είπες) σε παραπέμπω στην καθημερινή ειδησεογραφία (διάλεξε εσύ τη μέρα) για να δεις ότι αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Razor_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 εμενα παντως ιδιο μου φαινεται, ιδιο χρωμα ακριβως, ουτε γραφει πουθενα εκπτωτικο ή κατι παρομοιο...Οντως δεν μπορω να κτλβω κι εγω τι θεμα εχουν με αυτο αφου δε γραφουν πανω τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα