Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να μου πείτε άμα γνωρίζει κάποιος τα έξοδα που έχει ένα σπίτι 35-45 τετραγωνικά δεη,ευαθ,φυσικό αέριο.με τις προυποθέσης οτι ζω στο σπίτι μετά τις 6 το απόγευμα.

Δημοσ.

φίλε μου είπα μετά τις 6 γτ ούτε θέρμανση χρειάζετε ουτε κάτι άλλο όταν λειπω.και γενικά ένα ποσό στο περίπου θα ήθελα να ακούσω τον μήνα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπον...

Με ενα πρόχειρο υπολογισμό,

το ενοίκιο σου είναι περίπου στα 200€+-, τα κοινόχρηστα στην καλύτερη των περιπτώσεων 10€ και πάνω, νερό 20€+-, ΔΕΗ ανάλογα και την περιοχή βάλε ενα 40€-+ (πάντα),internet 20€+-, αέριο το χειμώνα να είναι μια 40αρα-50αρα +-...

Να μην είναι και μια 200αρα€ το λιγότερο και τα δικά σου έξοδα?

Καν τα μια σούμα και στο περίπου αυτά χρειάζεσαι..

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπον...

Με ενα πρόχειρο υπολογισμό,

το ενοίκιο σου είναι περίπου στα 200€+-, τα κοινόχρηστα στην καλύτερη των περιπτώσεων 10€ και πάνω, νερό 20€+-, ΔΕΗ ανάλογα και την περιοχή βάλε ενα 40€-+ (πάντα),internet 20€+-, αέριο το χειμώνα να είναι μια 40αρα-50αρα +-...

Να μην είναι και μια 200αρα€ το λιγότερο και τα δικά σου έξοδα?

Καν τα μια σούμα και στο περίπου αυτά χρειάζεσαι..

Τοσο ακριβη ειναι η ΕΥΑΘ? Στην Αθηνα σπιτι 34τμ που νοικιαζουμε εχει καπου 10-15€ το τριμηνο. 

Δημοσ.

Τοσο ακριβη ειναι η ΕΥΑΘ? Στην Αθηνα σπιτι 34τμ που νοικιαζουμε εχει καπου 10-15€ το τριμηνο.

Γι αυτό έβαλα και +-..εγώ σε 70τμ έχω τόσο περίπου... ☺

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να μου πείτε άμα γνωρίζει κάποιος τα έξοδα που έχει ένα σπίτι 35-45 τετραγωνικά δεη,ευαθ,φυσικό αέριο.με τις προυποθέσης οτι ζω στο σπίτι μετά τις 6 το απόγευμα.

Zεις δεν ζεις το σπίτι έχει έξοδα,δεν έχει καμία σημασία αυτό που λες.Έξοδα γύρω στα 350-400€

Δημοσ.

Zεις δεν ζεις το σπίτι έχει έξοδα,δεν έχει καμία σημασία αυτό που λες.Έξοδα γύρω στα 350-400€

Θυμήθηκα κάποιον γνωστό που απορρούσε γιατί ο γιος του φοιτητής (σε άλλη πόλη) πλήρωνε κοινόχρηστα τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν ήταν στο σπίτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...