zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγω σε μια τέτοια χώρα δεν θα επιβιωνα ουτε ενα 24ωρο. Λογοι εκτελεσης -> ειπε τρομπα τον ηγετη της χωρας - ηθελε να κάνει καμακι και μπ00ρδελοτσαρκα :/ σιγουρα θα εχει ρουφιανακια εκει ακομα και σε ενα απλο καφενειο ή σημειο της χωρας για να ξερει ο ηγετης τι γινεται στους δρομους και αν ετοιμαζεται εξεγερση. Αν είχες γνωρίσει μόνο αυτή τη χώρα μπορεί να επιβίωνες! Αυτοί νομίζουν ότι ζουν φυσιολογικά πιστεύω. 2
Porg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επίσης το γεγονός ότι στην Β.Κορεα δεν υπάρχει YouTube, Twitter, Facebook κτλ δεν σου λέει κάτι? Μου λέει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προτιμάνε την ανθρώπινη επαφή παρά το chat στο fb η διασκεδάζουν πχ παίζοντας κιθάρα όλοι μαζί σε παρέες απτο να βλέπουν βιντεοκλιπ στο youtube κλεισμένοι μόνοι στο δωμάτιο τους 4
drake. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ή μήπως θα ξανακάνουμε τα ίδια; (Μπορεί να έχει γίνει ήδη αυτό στο παρελθόν εντωμεταξύ!) Πολυ πιθανό κάτι τέτοια να έχουν συμβεί στο παρελθόν και είναι γραμμένα στο μυθολογικό(?) Βιβλίο Μαχαμπαράτα 2
leonidas_fs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σοβαρά μιλάς τώρα? Αυτό κατάλαβες εσύ δηλαδή? <br><br> Από Pyongyang γράφεις στο insomnia??<br> Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιτρέπει μόνο 14 συγκεκριμένα κούρεματα για τις γυναίκες, εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι το κάνουν για λόγους αισθητικής σωστα; 2
dimpa16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μου λέει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προτιμάνε την ανθρώπινη επαφή παρά το chat στο fb η διασκεδάζουν πχ παίζοντας κιθάρα όλοι μαζί σε παρέες απτο να βλέπουν βιντεοκλιπ στο youtube κλεισμένοι μόνοι στο δωμάτιο τους Αυτο σου λέει ε; Μήπως σου λέει οτι είναι και επιλογή τους; 1
Porg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σοβαρά μιλάς τώρα? Αυτό κατάλαβες εσύ δηλαδή? <br><br> Από Pyongyang γράφεις στο insomnia??<br> Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιτρέπει μόνο 14 συγκεκριμένα κούρεματα για τις γυναίκες, εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι το κάνουν για λόγους αισθητικής σωστα; Αυτο σου λέει ε; Μήπως σου λέει οτι είναι και επιλογή τους; 99,97% πήρε το εργατικό κόμμα Προφανώς και οι Βόρειο Κορεάτες μπορούν να τραγουδούν το:
dimpa16 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ε τοτε κανω λαθος. Αφου πηρε 99,97%,ειναι επιλογη τους.
DrLo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 99,97% πήρε το εργατικό κόμμα Προφανώς και οι Βόρειο Κορεάτες μπορούν να τραγουδούν το: Γεια σου ρε porg ... είσαι πραγματικά από τιυς λίγους πλέον λόγους να διαβάζω insomnia ... Btw: Το υπολοιπο 0.03% ποιος το πήρε? 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μου λέει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προτιμάνε την ανθρώπινη επαφή παρά το chat στο fb η διασκεδάζουν πχ παίζοντας κιθάρα όλοι μαζί σε παρέες απτο να βλέπουν βιντεοκλιπ στο youtube κλεισμένοι μόνοι στο δωμάτιο τους Μα φυσικά! Είναι γνωστές εικόνες εξάλλου οι παρέες ΒορειοΚορεατών που αράζουν στα τεράστια λιβάδια παίζοντας ...κιθάρες ενώ τριγύρω τους πετάνε αγγελάκια μαζί με πεταλουδίτσες. Και στο βάθος ο ηγέτης τους που στοργικά τρέχει να τους αγκαλιάσει! 5
drake. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μα φυσικά! Είναι γνωστές εικόνες εξάλλου οι παρέες ΒορειοΚορεατών που αράζουν στα τεράστια λιβάδια παίζοντας ...κιθάρες ενώ τριγύρω τους πετάνε αγγελάκια μαζί με πεταλουδίτσες. Και στο βάθος ο ηγέτης τους που στοργικά τρέχει να τους αγκαλιάσει! Εγώ νομίζω πως ο Porg τρολάρει
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μα φυσικά! Είναι γνωστές εικόνες εξάλλου οι παρέες ΒορειοΚορεατών που αράζουν στα τεράστια λιβάδια παίζοντας ...κιθάρες ενώ τριγύρω τους πετάνε αγγελάκια μαζί με πεταλουδίτσες. Και στο βάθος ο ηγέτης τους που στοργικά τρέχει να τους αγκαλιάσει! χαχαχαχαχα
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το τι κάνουν εκεί μόνοι τους νομίζω είναι δευτερεύον (και μικρό σχετικά κακό όπως είπα). Το θέμα είναι μην του έρθει να παίξει και με τον υπόλοιπο κόσμο! Ή είναι περίπτωση "σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει" που λένε;
Silverage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και πύραυλο να φτιάξει δεν θα προλάβει να απογειωθεί, θα τον καταρρίψουν κατευθείαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα