Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σε μια τέτοια χώρα δεν θα επιβιωνα ουτε ενα 24ωρο.

Λογοι εκτελεσης -> ειπε τρομπα τον ηγετη της χωρας

- ηθελε να κάνει καμακι και μπ00ρδελοτσαρκα :/

σιγουρα θα εχει ρουφιανακια εκει ακομα και σε ενα απλο καφενειο ή σημειο της χωρας για να ξερει ο ηγετης τι γινεται στους δρομους και αν ετοιμαζεται εξεγερση.

Αν είχες γνωρίσει μόνο αυτή τη χώρα μπορεί να επιβίωνες! Αυτοί νομίζουν ότι ζουν φυσιολογικά πιστεύω.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης το γεγονός ότι στην Β.Κορεα δεν υπάρχει YouTube, Twitter, Facebook κτλ δεν σου λέει κάτι?

Μου λέει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προτιμάνε την ανθρώπινη επαφή παρά το chat στο fb η διασκεδάζουν πχ παίζοντας κιθάρα όλοι μαζί σε παρέες απτο να βλέπουν βιντεοκλιπ στο youtube κλεισμένοι μόνοι στο δωμάτιο τους

• Like 4
Δημοσ.

Ή μήπως θα ξανακάνουμε τα ίδια; :P

(Μπορεί να έχει γίνει ήδη αυτό στο παρελθόν εντωμεταξύ!)

Πολυ πιθανό κάτι τέτοια να έχουν συμβεί στο παρελθόν και είναι γραμμένα στο μυθολογικό(?) Βιβλίο Μαχαμπαράτα
  • Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς τώρα? Αυτό κατάλαβες εσύ δηλαδή? <br><br>

Από Pyongyang γράφεις στο insomnia??<br>

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιτρέπει μόνο 14 συγκεκριμένα κούρεματα για τις γυναίκες, εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι το κάνουν για λόγους αισθητικής σωστα;

• Like 2
Δημοσ.

Μου λέει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προτιμάνε την ανθρώπινη επαφή παρά το chat στο fb η διασκεδάζουν πχ παίζοντας κιθάρα όλοι μαζί σε παρέες απτο να βλέπουν βιντεοκλιπ στο youtube κλεισμένοι μόνοι στο δωμάτιο τους

Αυτο σου λέει ε;

Μήπως σου λέει οτι είναι και επιλογή τους;

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς τώρα? Αυτό κατάλαβες εσύ δηλαδή? <br><br>

Από Pyongyang γράφεις στο insomnia??<br>

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιτρέπει μόνο 14 συγκεκριμένα κούρεματα για τις γυναίκες, εσύ το αντιλαμβάνεσαι ότι το κάνουν για λόγους αισθητικής σωστα;

Αυτο σου λέει ε;

Μήπως σου λέει οτι είναι και επιλογή τους;

99,97% πήρε το εργατικό κόμμα

Προφανώς και οι Βόρειο Κορεάτες μπορούν να τραγουδούν το:

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα φυσικά!

Είναι γνωστές εικόνες εξάλλου οι παρέες ΒορειοΚορεατών που αράζουν στα τεράστια λιβάδια παίζοντας ...κιθάρες ενώ τριγύρω τους πετάνε αγγελάκια μαζί με πεταλουδίτσες. Και στο βάθος ο ηγέτης τους που στοργικά τρέχει να τους αγκαλιάσει!  :ph34r:

• Like 5
Δημοσ.

Μα φυσικά!

Είναι γνωστές εικόνες εξάλλου οι παρέες ΒορειοΚορεατών που αράζουν στα τεράστια λιβάδια παίζοντας ...κιθάρες ενώ τριγύρω τους πετάνε αγγελάκια μαζί με πεταλουδίτσες. Και στο βάθος ο ηγέτης τους που στοργικά τρέχει να τους αγκαλιάσει!  :ph34r:

Εγώ νομίζω πως ο Porg τρολάρει
Δημοσ.

Μα φυσικά!

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Το τι κάνουν εκεί μόνοι τους νομίζω είναι δευτερεύον (και μικρό σχετικά κακό όπως είπα). Το θέμα είναι μην του έρθει να παίξει και με τον υπόλοιπο κόσμο! Ή είναι περίπτωση "σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει" που λένε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...