alexandro7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Θελω να παρω ενα καλο κ ποιοτικο κοστουμι στενης γραμμης και επειδη ειναι η πρωτη φορα θελω προτασεις...βγηκα στις γιορτες στη γυρα να δω τιμες κ διαφορα σχεδια...το μπατζετ ειναι εως 200 ευρω...
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Massimo dutti Glou Υπάρχουν ακόμα glou; Πως είχα την εντύπωση ότι κλείσανε! 2
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν ακόμα glou; Πως είχα την εντύπωση ότι κλείσανε! Κάποια έχουν κλείσει, αλλά πχ Πειραιά είχε σε νέα διεύθυνση πριν φύγω. 1
alexandro7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εχει καποιος καμια αποψη για κοστουμι guy laroche? ειδα ενα καλο στην πατησιων
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εδω είσαι http://www.bertolucci.com.gr/shop/category/25/index.html Κοστούμι Δίκουμπο Classic Fit 119 !!!!!!!!!!!!!!!!
alex_000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θελω να παρω ενα καλο κ ποιοτικο κοστουμι στενης γραμμης και επειδη ειναι η πρωτη φορα θελω προτασεις...βγηκα στις γιορτες στη γυρα να δω τιμες κ διαφορα σχεδια...το μπατζετ ειναι εως 200 ευρω... φίλε πιο πολύ σημασία έχει το fit παρά η μάρκα. http://www.artofmanliness.com/2013/09/25/good-fitted-suit-visual/ Με το budget σου καλύτερα να περιμένεις τις εκπτώσεις αλλά να πας από νωρίς γιατί τα normal νούμερα εξαφανίζονται. Τελευταία συμβουλή αν βρεις κάποιας πολύ καλής μάρκας τίποτα 80% έκπτωση (πχ κάνα boss , armani, cavalli κτλ) και θες να το πάρεις, είναι τελευταίο (σίγουρα θα είναι) και σου είναι ένα νουμεράκι μεγαλύτερο, με 15 ευρω μια μοδίστρα στο κάνει τέλειο. Το μόνο σημείο που δεν φτιάχνει σε καμία περίπτωση στο κουστούμι είναι οι ώμοι. Οι ώμοι πρέπει να είναι τέλειοι τα υπόλοιπα στρώνουν. εχει καποιος καμια αποψη για κοστουμι guy laroche? ειδα ενα καλο στην πατησιων επίπεδο massimo tutti. Έχω και από τις 2 μάρκες αυτές. Middle range, πάνω από zara κάτω από boss Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από alex_000
johnpapoulias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εχει καποιος καμια αποψη για κοστουμι guy laroche? ειδα ενα καλο στην πατησιων Ξέρω που λες. Αν βρήκες σε αυτά τα λεφτά και σου κάθεται καλά χτύπα το. Αλλιώς Massimo Dutti ( έχει και εκπτώσεις ήδη όπως όλος ο όμιλος Inditex)
mylo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 για 200 ευρω μέχρι νταβερο σε κοβω. παραπέρα δεν.
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ρε Μάους με αυτό θα είναι σαν θυρωρός ξενοδοχείου. Στενές γραμμές έχω δει σε Massimo Dutti, Mango, No Name.
alexandro7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να φραφει slim fit
alex_000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να φραφει slim fit καλά κατάλαβες. ότι και να σου λένε οι πωλητές (μα η γραμμή είναι στενή κτλ) γράψτους στα @@ σου. Συνήθως έχει Slim fit, skinny fit, tailored fit, και regular fit. Μόνο Slim fit θα κοιτάς. Όλες οι σοβαρές εταιρίες που έχουν σειρά από suits βγάζουν τουλάχιστον τις 3/4 γραμμές. Και εγώ μπορώ να φοράω μόνο slim fit (λόγω γυμναστηρίου) γιατί είναι τα μόνα με ανοιχτή πλάτη αλλά χωρίς έξτρα χώρο για μπάκα. Σε regular fit στους ώμους μου είναι στενά ενώ το παντελόνι και το κάτω μέρος από το σακάκι πλέει. 3
doctor_667 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με 200 ευρώ πάντως μην περιμένεις να πάρεις τίποτα της προκοπής. Και επειδή σε αυτά τα λεφτά αποκλείεται να βρεις half-canvassed, κοίτα τουλάχιστον να μην είναι καθόλου συνθετικό. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο και αν έχει στην Ελλάδα, κοίτα για Suitsupply. Για τα λεφτά τους μακράν τα πιο τίμια και σίγουρα καλύτερα από κάτι fused Hugo Boss που τα πουλάνε 600 ευρώ. Αν και στην τελική το να σου κάθεται καλά είναι το πιο σημαντικό γι' αυτό δώσε προσοχή εκεί πάνω απ' όλα.
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Επίσης κοίτα για Berto Lucci, αλλά δεν έχουν την τρομερή ποιότητα. Ρίξε μια ματιά και σε M&S, έχουν καλές προσφορές και καλής ποιότητας κοστούμια.
Soufesis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο stock του Varda για κάτι καλό και ποιοτικό κοντά στο budget σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα