Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το κέρατο δεν συγχωρείται. Ακόμα και αν συμβιβαστείς και συνεχίσεις την σχέση από αγάπη, θα σε τρώει για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για το πόσο πιστή θα παραμείνει. Πόσο κοστίζει μια εμπιστοσύνη? μια π#$στια. Προσωπικά η ίδια η απιστία θα είναι τιμωρία, πχ βάζω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση..δηλαδή να ημουν ο τριτος..ακομα και αν εκανα κάτι με μια κοπέλα σε σχέση και εκεινη μετα χωριζε, δεν θα συνεχιζα καποια σχεση με εκεινη τουλαχιστον ουσιαστικη..απο την στιγμη που εκανε πο#^$στια με εμενα ενω ηταν σε σχεση τι θα την σταματουσε να το ξανακανει? τίποτα. Οπότε μόνη της θα κατέληγε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το κέρατο δεν συγχωρείται. Ακόμα και αν συμβιβαστείς και συνεχίσεις την σχέση από αγάπη, θα σε τρώει για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για το πόσο πιστή θα παραμείνει. Πόσο κοστίζει μια εμπιστοσύνη? μια π#$στια. Προσωπικά η ίδια η απιστία θα είναι τιμωρία, πχ βάζω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση..δηλαδή να ημουν ο τριτος..ακομα και αν εκανα κάτι με μια κοπέλα σε σχέση και εκεινη μετα χωριζε, δεν θα συνεχιζα καποια σχεση με εκεινη τουλαχιστον ουσιαστικη..απο την στιγμη που εκανε πο#^$στια με εμενα ενω ηταν σε σχεση τι θα την σταματουσε να το ξανακανει? τίποτα. Οπότε μόνη της θα κατέληγε. τοτε ποιος ο λογος να κανεις σχεση μαζι της!?
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ε και στην αλλην απλα μπεικε απο το πσ μου,βρεικα ττων κωδικο μεσο του chrome και δεν μιλαγε με κανεναν,ναι γενικα ολλες οι κοπελες 15-23-24 ειναι σχεδονα σχετες με θεματα εκτος απο φασεμπουκ Κανένας browser από οτι ξέρω δεν εμφανίζει password μεταγενέστερα, εκτός αν το είδες την ώρα που το έγραφε ή έβαλες keylloger από τον υπολογιστή σου όταν ήρθε αυτή και πληκτρολόγησε τον κωδικό της.
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω μάθει ποτέ κάτι αλλά μια φορά το υποψιαζόμουν εντόνως και ανταπέδωσα το κέρατο. Μετά από λίγο χωρίσαμε και όλα καλά. Ο άντρας το έχει κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό γιατί μετά απο χρόνια τα ξανάφτιαξε με μια που τον κεράτωνε στο στρατό μόνο και μόνο για να της κάνει το ίδιο. Είμαστε πολύ εκδικητικοί. τοτε ποιος ο λογος να κανεις σχεση μαζι της!? Ελεύθερη σχέση να περνάει η ώρα.
ScorpioX777 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ...απο την στιγμη που εκανε πο#^$στια με εμενα ενω ηταν σε σχεση τι θα την σταματουσε να το ξανακανει? τίποτα. Οπότε μόνη της θα κατέληγε. Σιγα μην κατεληγε μονη της.Ειναι γατες αυτες.Θα εβρισκε τον επομενο μαλακα θα περναγε ζωη και κοτα και θα τον κερατωνε. 2
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το έγραψα ! δεν θα εκανα ουσιαστική σχέση μαζι της ! να βγω κερατας και γω?? τοτε ποιος ο λογος να κανεις σχεση μαζι της!? Έχω κάνει παρόμοιο με χωρισμό. Με χώρισε, τα ξαναβρήκαμε μετά από έναν χρόνο απλά και μόνο για να την χωρίσω εγώ ! YAY παιδική χαρά. Εποχές ανωριμότητας. Δεν έχω μάθει ποτέ κάτι αλλά μια φορά το υποψιαζόμουν εντόνως και ανταπέδωσα το κέρατο. Μετά από λίγο χωρίσαμε και όλα καλά. Ο άντρας το έχει κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό γιατί μετά απο χρόνια τα ξανάφτιαξε με μια που τον κεράτωνε στο στρατό μόνο και μόνο για να της κάνει το ίδιο. Είμαστε πολύ εκδικητικοί. Ελεύθερη σχέση να περνάει η ώρα.
ScorpioX777 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οχι ρε αδερφε γενικο ηταν το σχολιο δεν υπονοουσα για σενα τιποτα.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εχω συγχωρεσει απιστια, δν την εχω ξεπερασει ποτε! Απιστια-κερατο θεωρω την πραξη της σεξουαλικης επαφης. 3
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Γιατί υπάρχει και άλλο είδος απιστίας ? Σαν του οικονομόπουλου ?
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αλλοι θεωρουν κ το φλερτ, αλλοι ακομα κ το οφθαλμολουτρο
Laurelien Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αλλοι θεωρουν κ το φλερτ, αλλοι ακομα κ το οφθαλμολουτρο Οπως επισης και τη συναισθηματικη απιστια που πολλες γυναικες τη θεωρουν χειροτερη, ενω οι αντρες θεωρουν χειροτερη τη σεξουαλικη απιστια.
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το ραντεβου με αλλη/ο,για πιτσι πιτσι,μουτσου μουτσου,ειναι απιστια; Τι ειναι απιστια;
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά. Το ραντεβου με αλλη/ο,για πιτσι πιτσι,μουτσου μουτσου,ειναι απιστια; Τι ειναι απιστια; Απιστία δεν υπάρχει χειρότερο από την σεξουαλικη επαφη περα του συντροφου. Τουλαχιστον οταν μιλαμε για σοβαρή σχεση αν οχι τοτε απλα μιλαμε για εγωισμο και ευνουχισμο του αλλου ή την απορριψη ως επιθυμητής γυναίκας αντίστοιχα.
Highlander Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το κέρατο είναι σαν το τζατζίκι. Αν το τρώνε και οι δύο δεν υπάρχει πρόβλημα. 7
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με βάση το παρακάτω βίντεο οπού ο τύπος έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με τον φίλο του και της είπε ' συγνώμη για την ενόχληση , have a Nice day ' https://youtu.be/XV_I8nZr3k8 Ας πούμε την γνώμη μας για το μεγάλο αυτό κοινωνικό θέμα που είτε σαν θύτες είτε σαν θύματα μας αφορά όλους ! σας έχει συμβεί λοιπόν ? είστε πιστός η όχι ? έχετε απατήσει ποτέ την γυναίκα η την σύντροφο σας ? σας έχουν απατήσει εσας πότε ? αν σας συνέβαινε πως θα αντιδρούσατε , θα συχωρούσατε το άτακτο ταίρι σας? περνάτε κάτω από καλώδια της ΔΕΗ η φοβάστε μην πάθετε ηλεκτροπληξία ?? Aς μοιραστούμε γνώμες , ιστορίες και εμπειρίες .. υγ1 το να αρχίσουμε όλοι και να λέμε ''αα εγώ ποτέ δεν θα έκανα αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν'' κτλ και να κατακρίνουμε όσους θαρραλέα βγουν και πουν το αντίθετο δεν έχει κανένα νόημα νομίζω !'' ας είμαστε ειλικρινείς , εγώ πχ δεν ήμουν και ο πιο φρόνιμος άντρας στις σχέσεις μου.. αν με έχουν απατήσει δεν το ξέρω , δεν το έχω μάθει ποτέ , νομίζω πως όχι , αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι ... υγ2 αφορμή για το νήμα δεν ηταν μόνο το βίντεο στο νετ -που το εχω δει εδω και πολλές μερες εξάλλου- αλλά και μια καραμπινάτη περίπτωση απιστίας παντρεμένης 45αρας σούπερ καλοδιατηρημένης milfαρας με τελειωμένο αλλοδαπό , και που ήμουν αυτήκοος μάρτυς ! Open-minded τύπος και έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις