Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια.

Τον τελευταιο καιρο εχω γνωρισει ενα στρογγυλο 10αρι αλλα κραταω οσο μπορω ολιγον αποσταση ωστε
να μπορεσω να κανω και κινηση.Δεδομενης της καταστασης εχω κομπλαρει και δεν θελω να βιαστω να κανω κινηση πρωτου προετοιμαστω καταλληλα και να δωσω το καλυτερο τον καλυτερο μου εαυτο γιατι ισως να μην εχω δευτερη ευκαιρια.Αλλα οπως αναφερα εχουμε να κανουμε με ενα 10αρι οποτε ο χρονος τρεχει.Επισης ξερω πως εχουν υπαρξει και αλλα θεματα με συμβουλες αλλα μιλαμε για ενα 10 και οχι για παραπεταμενες που μας βρηκαν σε μια στιγμη πληρους αποβλακωσης και πεσαμε στην παγιδα να παιξουμε το παιχνιδι τους.Θα σας αναλυσω εν συντομια τι προκειται να αντιμετωπισω ωστε να σας κατατοπισω.

Ειναι μελλοντικη δικηγορος με πατερα δικηγορο αρα επαγγελματικα 10αρι.Εχει καταγωγη κατα 25% απο Αθηνα,25% Κρητη και 50% Ισλανδια αρα βγαινει ενας συνδιασμος γνωριμος που εχει ομως κατι το εξωτικο,αρα τουλαχιστον 10αρι.Πτυχιουχος νομικης,μιλαει 3 γλωσσες,με πολλες επιτυχιες σε μαθητικους διαγωνισμους θεωρητικων και θετικων επιστημων παροτι το νεαρο της ηλικιας αρα φτανει το 10.Απο εμφανιση ειναι το 10αρι το καθαρο.Γενικα ειμαι δυσκολος κριτης αλλα αυτη το αξιζει γιατι μιλαμε για φυσικη κοκκινομαλα,με αριστο σωματοτυπο και προσεγμενο ντυσιμο.Οποτε οπως ξαναειπα 10 και μονο 10.Οδηγαει μια mercedes benz(δεν ξερω ποιο μοντελο συγκεκριμενα) και μενει σε μια τριπατη πετροκτιστη μεζονετα οποτε παλι 10.Ειναι ανθρωπος κοινωνικος που τα εχει καλα με ολους.Μιλαμε για εναν κυκλο γνωριμιων που αποτελειται απο διαφορες παστες ανθρωπων χωρις να εχει γυρισει την πλατη σε κανεναν,οποτε 10.Ειναι ενεργος πολιτης με φιλανθρωπικο προσωπο με δεκαδες δρασεις στο ενεργητικο της ακομα και με δικη της πρωτοβουλια.Και σε αυτο 10.Μην κολλησετε στις ταξικες διαφορες θα μπορουσα να γραψω πολλα παραπανω για να καταλαβετε το μεγαλειο της και τι ακομα την κανουν ενα 10αρι αλλα πρεπει να το αποφυγω γιατι εχω ηδη πει πολλα και ισως καποιοι καταλαβουν για ποια μιλαω.

Οσο για εμενα απο καταγωγη ειμαι ενα 5αρι ,με 100% καταγωγη απο χωρια της ορεινης Κρητης.Επαγγελματικα ειμαι ενα 7αρι γιατι εχω δουλεια(μεταφορεας+σερβιτορος) και ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος απο τους γονεις μου και καποια στιγμη το μαναβικο θα περασει στα χερια μου.Απο εμφανιση ειμαι ψηλος με θεληματικο πηγουνι,κουταβισια ματια,ανοικτη πλατη και καλοσχεδιασμενα τατουαζ.Αρα 8 τουλαχιστον.Οδηγαω ενα opel vectra του 7(του πατερα μου) και μενω μονος(μεγαλο +)σε διχωρη γκαρσονιερα αρα αλλο ενα 7αρι.Δυστυχως απο μορφωση με το ζορι εβγαλα το ΕΠΑΛ,απο γνωριμιες γνωριζω αρκετους που κανω πως δεν τους γνωριζω οταν ειμαι με τους δικους μου και απο φιλανθρωπια εχω "υιοθετησει"ενα παιδακι απο την ΑctionAid.Και αυτο περισσοτερο επενδυση ηταν παρα φιλανθρωπια(ευελπιστω σε ανταποδοση αν πετυχει σαν ποδοσφαιριστης).Απο αυτα ενα 5αρι στο συνολο βγαινει.
Οπως καταλαβαινετε αμα εξαιρεσουμε τα τελευταια μειονεκτηματα που για τις περισσοτερες ειναι αδιαφορα αλλα ισως οχι για το 10αρι(μιλαμε για αγνωστα νερα) υπαρχουν καποια μετρια χαρτια υπερ μου.Το μεγαλο - ειναι πως στο αθροισμα απεχω πολυ απο το 10 και μην γελιομαστε μπορει να εχει οποιον θελει οποτε ο ανταγωνισμος ειναι δυσκολος.Καθηκον μου ομως ειναι να προσπαθησω παρα να μεινω με την απορια για αυτο θελω τις συμβουλες σας για την αρτια κινηση μου.

• Like 14
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δύσκολα σε βλέπω

Κάνε την κίνησή σου όπως και να 'χει και φυσικά πες μας τα αποτελέσματα :P

Δημοσ.

Θα παίξεις αμυντική μπαλίτσα με 4-4-2 μπετό στην αρχή to get to know each other αλλά μόνο μέχρι το πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει μετά στην αλλαγή στο ημιχρονο να βάλεις τον τρελό μέσα, αυτή την αλλαγή που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα και θα κάνει τον αντίπαλο προπονητή να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αν δεν της γαμήσεις το είναι απλά δεν. Πρέπει σε κάτι να σε θαυμάσει ή να φάει κοκομπλόκο. Στο τέλος παίζεις 0-0-3000 (με τους φιλάθλους μέσα) και αν παρκάρεις το κλαρκ στη μικρή περιοχή , πήγαινε σε παπά να ξομολογηθείς 

Επίσης 10άρι δεν υπάρχει. Θα πρέπει να ποστάρεις φωτό από αντίστοιχο δεκάρι για να δεχτεί το συνδικάτο αυτή τον ισχυρισμο κατόπιν ΕΔΕ

• Like 21
Δημοσ.

Συγνώμη για να το ξεκαθαρίσουμε, μιλάμε για 10ρι;

Επίσης, το Vectra είναι του 2007 ή ο πατέρας σου είναι 7ρι;

• Like 9
Δημοσ.

Φίλε κάβλωσα με τη περιγραφή και δεν μπορώ να δώσω αξιόπιστη απάντηση

Δημοσ.

Μολις πιασεις το μαναβικο στα χερια σου ορμα!!

Μόλις πάρει μεταγραφή ο Ουντάμπα σε μεγάλη ομάδα όρμα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...