kuaniouxos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θα ξεκινήσω με το εξής φιλοσοφικό ερώτημα... όταν σαρέσει κάποιος/κάποια που είναι Α' εθνική και εσύ είσαι στη γ' εθνική τι κάνεις; Προσπαθείς να ανέβεις κατηγορία ή ψάχνεις κάποιον να παίζει και αυτός γ' εθνική; Δηλαδή τι κάνεις αν σαρέσει μια γκόμενα μεγαλύτερου κυβισμού από εσένα; Και όταν βλέπεις ότι ψιλοπροσεγγίεις αλλά αυτή ψιλο αδιάφορη; Πάμε για άλλα ή επιμένεις; Και αν στεναχωριέσαι τι κάνεις;
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ μη μας μπερδεύεις με εθνικές, εδώ δουλεύουμε με αριθμούς Για καθαρό 10άρι μιλάμε? 25
kuaniouxos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αδερφέ μη μας μπερδεύεις με εθνικές, εδώ δουλεύουμε με αριθμούς Για καθαρό 10άρι μιλάμε? χαχα ωραία το λες.. εμένα μαρέσει.. βέβαια με ισοπεδώνει λίγο ότι είναι πιο ψιλή από εμένα.. είμαι 1.83 είναι 1.88 νομίζω (χωρίς τακούνια..) είναι μισή Σουηδέζα και ξανθιά.. και ωραίο κορμί.. και γενικά έτσι όπως είναι αυτή ο Beckham της αξίζει όχι εγώ..
g_alkis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η άλλη μισή είναι από Κρήτη? Από το Αιγάλεω
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και αν στεναχωριέσαι τι κάνεις; ΦΑΠΑΡΕΙΣ. 5
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πήγαινε εκτύπωσε το post του Muchacho και κορνίζαρέ το δίπλα στην οθόνη. Αυτός είναι ο στόχος σου, προσπάθησε να τον φτάσεις μέσα στη χρονιά. Καλή τύχη εύχομαι 2
fotaras13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θα ξεκινήσω με το εξής φιλοσοφικό ερώτημα... όταν σαρέσει κάποιος/κάποια που είναι Α' εθνική και εσύ είσαι στη γ' εθνική τι κάνεις; Προσπαθείς να ανέβεις κατηγορία ή ψάχνεις κάποιον να παίζει και αυτός γ' εθνική; Δηλαδή τι κάνεις αν σαρέσει μια γκόμενα μεγαλύτερου κυβισμού από εσένα; Και όταν βλέπεις ότι ψιλοπροσεγγίεις αλλά αυτή ψιλο αδιάφορη; Πάμε για άλλα ή επιμένεις; Και αν στεναχωριέσαι τι κάνεις; Σταματάς να εισαι ευαίσθητος, αγαπούλης και αποδέχεσαι την πραγματικότητα. Δε ενδιαφέρομαστε ποτέ για κάτι αν δε βλέπουμε σημάδια στον ορίζοντα και έτσι παύουμε να ασχολούμαστε. Ετσι οπως τα λες η γκομενα πρεπει να ειναι η κλασσικη τυπισσα που την εχει δει ντίβα υποκαταστατο της Stacey Keibler η οποία θέλει πολλά προσόντα (και όχι μόνο σωματικά) για να σου ρθει...
momotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 τι κάνεις αν σαρέσει μια γκόμενα μεγαλύτερου κυβισμού από εσένα; Οτι και στον πρωταθλητισμο. Βιταμινες. 4
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 γουεδερ φορ ε κοφι. Θα ξεκινήσω με το εξής φιλοσοφικό ερώτημα... όταν σαρέσει κάποιος/κάποια που είναι Α' εθνική και εσύ είσαι στη γ' εθνική τι κάνεις; Προσπαθείς να ανέβεις κατηγορία ή ψάχνεις κάποιον να παίζει και αυτός γ' εθνική; Δηλαδή τι κάνεις αν σαρέσει μια γκόμενα μεγαλύτερου κυβισμού από εσένα; Και όταν βλέπεις ότι ψιλοπροσεγγίεις αλλά αυτή ψιλο αδιάφορη; Πάμε για άλλα ή επιμένεις; Και αν στεναχωριέσαι τι κάνεις; Μην μασάς. πιαστης την κουβέντα...κοπλιμέντα, μέλια (όχι πολλά), τρίπλες (από κουβέντα σε κουβέντα), παίξε μπαλίτσα αγόρι. μου....τι θελουν αλλώστε οι γκόμενες; μπλα μπλα και μέλια. Άλλωστε δεν @@ οι ωραίοι μόνο, αλλά και οι θαρραλέοι!!!
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια μην αστειευεστε με τον βιασμο...το να βιασεις μια γυναικα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να της κανεις, εκτος αν τη βιασεις και την αποκαλεσεις και χοντρη μετα. 4
saleit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι μάγκες...χάπια και μλκιες άστε τα...ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΑΙ...και πόσο κάτω πέφτεις ρε φίλε για να βιάσεις... βιαζοντας, βιάζεις και τον εαυτό σου... Οτι και στον πρωταθλητισμο. Βιταμινες. όχι φίλε...αυτά ως το επίπεδο της πλάκας....σε καμια περίπτωση σε real life time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις