Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ έχω skype οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν facebook και viber και δε χρησιμοποιούν καθόλου skype. Ακολουθεί το δρόμο του  msn ή έχει ακόμα ζωή;

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ έχω skype οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν facebook και viber και δε χρησιμοποιούν καθόλου skype. Ακολουθεί το δρόμο του  msn ή έχει ακόμα ζωή;

Σκεφτεσαι μηπως να αγορασεις μετοχες τις εταιριας και σε αγχωνει το γεγονος; Οσο θα εχει κοσμο και θα παρεχει την καλυτερη εμπειρια σε βιντοκλησεις οχι, αμα αυτο αλλαξει, ναι. Οταν και αμα φτασει η ωρα, ουτε καν λεπτο δεν θα το σκεφτεις, θα εισαι ηδη στο next best thing.

• Like 2
Δημοσ.

πλέον δε το χρησιμοποιει κανεις για χαβαλέ. όλοι αυτοι  έχουν viber fb και άλλα.  ποιο παλια υπήρχε μόνο το msn οπότε ήταν μονόδρομος.

Δημοσ.

το κακό με το skype είναι πως το αποκτάς και χωρίς να το θες και δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στο λογαριασμό σου. ούτε όνομα να αλλάξεις ούτε διαγραφη δεν αφήνει

Δημοσ.

Hangouts, πολυ καλυτερο. Για messaging WhatsApp που πλεον δουλευει και σε υπολογιστες.

Ναι. Που αν κλείσεις δεδομένα/wifi σε βγάζει εκτός. Δεν είναι σαν το Viber for desktop. To Skype από την άλλη είναι αναγκαίο, όπως και να το κάνουμε, σε μερικούς χρειάζεται κάθε μέρα και σε άλλους λιγότερο.

Δημοσ.

Το skype μου την δίνει που οι περισσότερες επαφές μου είναι Away μόνο και μόνο επειδή έχουν μπει από φορητή συσκευή και δεν τους δείχνει offline αν έχουν κλείσει την εφαρμογή χωρίς logout ή έστω με κλειστα data/wifi.

Μέχρι πριν λίγο καιρό έκανες /remotelogout στο skype από pc και σε πέταγε από όλα τα μέρη εκτός από αυτό που έγραψες την εντολή, πλέον δεν γίνεται σε pc (δεν ξέρω γιατί) αλλά ανακάλυψα πρόσφατα πως λειτουργεί η εντολή αν δωθεί μέσα από φορητή συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω πως παει η απηχηση του στο κοσμο, αλλα ετσι οπως το καταστρεφει εκδοση με την εκδοση η microsoft, δεν θελει και πολυ να πανε ολοι σε καποιο αλλο ανταγωνιστικο προγραμμα.

Δημοσ.

Τo skype αν συνεχίσει έτσι θα πεθάνει ναι. Το χρησιμοποιώ ακόμα αρκετά αλλά:

• είναι πολύ βαρύ σε όλα τα devices. Ειδικά σε mobile τραγικά αργό
  • το interface του είναι δύσχρηστο
  • το σύστημα με τα nicknames (απομεινάρι άλλων εποχών, κάνει πολύ δύσκολο να βρεις κάποια επαφή)
  • η ποιότητα των calls που παλιά ήταν κορυφαία συγκριτικά με ανταγωνισμό πλέον είναι χειρότερη από viber, hangouts και fb messenger. Ειδικά με το messenger έπαθα πλάκα.. θα τα σαρώσει όλα. 

Οποιος θέλει κάτι παρόμοιο με το skype αλλά χωρίς τα άνω προβλήματα ας δει το telegram. 

άντε κλείδωμα και εδώ τώρα. 

Δημοσ.

Δε το χωνευω καθολου και το χρησιμοποιω ελαχιστα. Βασικα μονο για τους κινεζους.

Το σιχαινομαι! :mad:

usk.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...