μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τι παίζει με τα τρένα ρε παιδια; θέλω να πηγαίνω Ξάνθη-Θεσσαλονίκη και είδα 7 ευρώ το εισιτήριο και λέω ώπα εδώ είμαστε. Μετά βλέπω ότι φεύγει 5 το απόγευμα και φτάνει στις 11 Θεσσαλονίκη. 6 ώρες ρε παιδια;;;6 ώρες είναι και το Θεσσαλονίκη-Αθήνα Γιατί έτσι; Μόνο ΚΤΕΛ μάλλον ,αλλά είναι ακριβούτσικο.
Backpacker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τι παίζει με τα τρένα ρε παιδια; θέλω να πηγαίνω Ξάνθη-Θεσσαλονίκη και είδα 7 ευρώ το εισιτήριο και λέω ώπα εδώ είμαστε. Μετά βλέπω ότι φεύγει 5 το απόγευμα και φτάνει στις 11 Θεσσαλονίκη. 6 ώρες ρε παιδια;;;6 ώρες είναι και το Θεσσαλονίκη-Αθήνα Γιατί έτσι; Μόνο ΚΤΕΛ μάλλον ,αλλά είναι ακριβούτσικο. Λογικά είναι ο αργό που πάει από Ορεστιαδα μέχρι αθήνα. Εδώ Σέρρες-Σαλονικη που είναι διπλα και ειναι 45 λεπτα με το αμάξι με το τρένο αυτό επειδή οι ράγες πάνε πάνω στα συνορα με Σκοπια (Μουριες κιλκις) και κατεβαινουν μετα σαλονικη μεσω κιλκις ειναι δυομιση ώρες. Σερρες σαλονικη δυομιση ωρες. Σταματάει και σε ολα τα χωριά. Είναι λύση ανάγκης για φτωχά φανταράκια και μετανάστες/πρόσφυγες. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν το διορθώνουν; Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αεροπλάνα για Αθήνα από Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη; Έψαξα στο airtickets και δεν μου βγάζει δρομολόγια. Νόμιζα είχε καθημερινά. Το ιντερσίτυ πάντως φεύγει νωρίς το πρωί και κάνει 5 ώρες.Όχι Γιάννης-Γιαννάκης.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν το διορθώνουν; Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αεροπλάνα για Αθήνα από Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη; Έψαξα στο airtickets και δεν μου βγάζει δρομολόγια. Νόμιζα είχε καθημερινά. Το ιντερσίτυ πάντως φεύγει νωρίς το πρωί και κάνει 5 ώρες.Όχι Γιάννης-Γιαννάκης. καθημερινα υπαρχουν πτησεις απο Καβαλα και Αλεξανδρουπολη (για και απο) Αθηνα
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 και το airtickets τι ακριβώς κάνει; ψάχνω για 29 γενάρη με 2 φλεβάρη Καβάλα-Αθήνα και βγάζει αυτό Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 και το airtickets τι ακριβώς κάνει; ψάχνω για 29 γενάρη με 2 φλεβάρη Καβάλα-Αθήνα και βγάζει αυτό Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά. Μπες στο site της Aegean. Υπαρχουν δυο πτησεις τη μερα. 97€ πηγαινε-ελα
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω να φανταστώ χαμηλότερες τιμές δεν παίζουν;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω να φανταστώ χαμηλότερες τιμές δεν παίζουν; Για τις συγκεκριμενες μερες που θες οχι. Υπαρχουν μονο δυο πτησεις τη μερα και μαλιστα με αεροσκαφος ΟΑ που μαλλον ειναι ελικοφορο αρα μικρο. Η προσοφρα θεσεων πρεπει να ειναι πολυ περιορισμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα