phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αν εννοεις ανθρωπους που οταν τους λες για παραδειγμα εχω ενα προβλημα στη δουλεια ή εχω ενα θεμα με τη γυναικα μου και σου απαντανε "ενταξει μωρε σηκω φυγε,χωρησε τη σιγα και τι εγινε" χωρις να σκεφτοντε τις συνεπειες νομιζω ναι αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα θεμα.. Και αυτούς, αλλά και εκείνους που για τους Χ/Ψ λόγους η ζωή τους τα έφερε αρκετά καλά, και έχουν αποφασίσει ότι δε θέλουν τη μιζέρια (= καθημερινότητα για τους περισσότερους πλέον) να τους χαλάει την αισθητική. Κι εκτός αυτού, το παίζουν ότι έχουν κι αυτοί προβλήματα, και «σιγά το πρόβλημα που έχεις, πού να δεις εγώ τι τραβάω», κ.λπ.. Πες ρε φίλε, η ζωή μου τα έφερε καλά επειδή ήμουν πιο άξιος/τυχερός από σένα. Μη μου λες ότι έχεις περισσότερα προβλήματα από τα δικά μου, απλά επειδή νομίζεις ότι θα αισθανθώ καλύτερα.
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες. το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες 3
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες. το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες Δεν το δεχομαι αυτο σαν δικαιολογια. Αμα δεν σ αρεσει κάποια την στέλνεις ή καποιος. Για να τον κρατας σημαινει οτι έχετε κοινα σημεια.
Flaoutistas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στους τοξικούς βάζουμε και τους γκρινιάρηδες ή μόνο αυτούς που κλαίγονται συνέχεια;
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οχι κανεις λαθος γιατι σ'αυτην την περιπτωση νομιζω απλα δεν ξερουνε τι ειναι οι ιδιοι...οι χειροτεροι ειναι αυτοι που κανουν τοξικη ομαδα χαχα..κι αφου μαθαμε και καινουρια λεξη(!) ο ενας θα πρεπει να ειναι και χειριστικος! κάποιοι καριόληδες τα βρίσκουν και μετάξυ τους ισχύει και κάνουν κλίκες εκει πέρα, στη δουλειά ας πούμε και θάβουν τον κόσμο. Κι αν ερθει κανενας νορμαλ άνθρωπος τον κανουν να νομίζει οτι αυτος έχει το πρόβλημα Ετυχε αυτο σε μια γνωστή μου, ακούστε τι της καναν της κοπέλας. Είχα περάσει σε ενα μεταπτυχιακο και πηγα μονο σε κάποια αρχικά 3-4 μαθήματα, όλοι ηταν πολύ φιλικοί και ευγενικοι και ευχαριστοι.... είχα κάτσει και δίπλα απο μια κοπελιά και τα είχαμε πει κάπως στο πρώτο μαθημα. Αναγκάστηκα ωστοσο να κόψω το μεταπτυχιακό για ένα χρόνο και να το συνεχίσω τον επόμενο χρονο. Όταν επέστρεψα με πλησιάζει αυτή η κοπελιά και να πάμε για καφέ και να κάνουμε μαζί εργασία... κατάλαβα εγω ότι βρωμαει η δουλεια... κατι παίζει λέω εδώ. Τελικά γίναμε φίλες και μου ειπε ότι ολο το τμήμα την σνόμπαρε τον προηγούμενο χρόνο και ότι είχε εξαιτίας αυτου πληγωθεί πολύ.. Ε όταν τους γνωρισα και τους άλλους καλύτερα κατάλαβα ότι ήταν βλαμένα τα άτομα. Συμβαινει δηλαδη και η πλειοψηφία να έχει τα θεματακιά της κι αν είσαι εσύ κανενας νορμαλ τύπος να μην μπορεις να συνεννοηθεις με κανεναν Στους τοξικούς βάζουμε και τους γκρινιάρηδες ή μόνο αυτούς που κλαίγονται συνέχεια; το ίδιο πράγμα είναι 1
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στους τοξικούς βάζουμε και τους γκρινιάρηδες ή μόνο αυτούς που κλαίγονται συνέχεια; στους τοξικους βαζουμε αυτους που εχουν ολα τα χαρακτηριστικα τοξικοτητας!!!
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στους τοξικούς βάζουμε και τους γκρινιάρηδες ή μόνο αυτούς που κλαίγονται συνέχεια; Αυτοι που εχουν χαρακτηριστικα βαριας τοξικοτητας.Γιατι μετα μπορει να παμε στο αλλο ακρο.Οι φιλοι στα δυσκολα φαινεται λεει η παροιμια (εκτος απο τις χαρες ).Δηλαδη θελει να πει ο αλλος τα προβληματα του και εσυ λες απο μεσα σου ''ρε δεν @ ΄λεω εγω ' .Τοτε ο τοξικος ειναι ο αδιαφορος εγωισταρος που ''αγανακτει'' με την ''μιζερια'' διπλα του
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Φιλε εδω έχεις λάθος η καλυτερη συμβουλη για κάποιον που δεν περνάει καλα με την γκομενα του ειναι να την χωρίσει τουλαχιστον για ένα διαστημα.Γενικα πιστευω οτι η αναγκαιοτητα κινει την ανθρωπο και μονο αμα κτυπησεις κάποιον εκει που πονάει θα αρχισει να το ξανασκέφτεται και να βάζει μυαλο σ'αυτο εχεις δικιο αλλα εννοω για κατι που νομιζεις οτι αξιζει να προσπαθησεις..να κανεις τον αλλον καλυτερο ανθρωπο ας πουμε!
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 στους τοξικους βαζουμε αυτους που εχουν ολα τα χαρακτηριστικα τοξικοτητας!!! τι εννοείς όλα τα χαρακτηριστικα; αυτούς που νιώθουμε να μας ρουφάνε την ενέργεια λένε τα άρθρα είτε γιατί είναι γκρινιάρηδες και τα βλέπουν όλα μαύρα είτε για ολους τους άλλους λογους
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες. το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες Και το κακό είναι ότι αλλιώς παρουσιάζονται στην αρχή και αλλιώς στην πορεία. Φυσικά έχω μπλέξει και εγώ με τέτοιο άτομο και σιγά σιγά ξέκοψα όταν κατάλαβα ότι είμαι ο μ@λ@κας της υπόθεσης.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενώ όλοι εμείς που τους κράζουμε είμαστε γαμάτοι ξερωγώ και δεν κάνουμε ακριβώς το ίδιο για το οποίο τους κατηγορούμε... Εγώ κάθε τέτοιον που ξέρω πάω και τον κουτσομπολεύω σε άλλους πάντως. Είμαι μετα-τοξική. 5
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενώ όλοι εμείς που τους κράζουμε είμαστε γαμάτοι ξερωγώ και δεν κάνουμε ακριβώς το ίδιο για το οποίο τους κατηγορούμε... Εγώ κάθε τέτοιον που ξέρω πάω και τον κουτσομπολεύω σε άλλους πάντως. Είμαι μετα-τοξική. 1
LongTom Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενώ όλοι εμείς που τους κράζουμε είμαστε γαμάτοι ξερωγώ και δεν κάνουμε ακριβώς το ίδιο για το οποίο τους κατηγορούμε... Εγώ κάθε τέτοιον που ξέρω πάω και τον κουτσομπολεύω σε άλλους πάντως. Είμαι μετα-τοξική. Ποτές δεν το φτιάνουμε αυτό! Αααα,τέτοιο είχε και μια μπατζανάκισα μου.Να πίνεις σόδα εάν είναι.
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι τοξικοί άνθρωποι, όπως και γενικότερα οι κακοί άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυή άτομα κατά μέσο όρο. Μπορεί να φαίνονται έξυπνοι λόγω της πονηριάς που έχουν αναπτύξει ως ταλέντο-skill, αλλά κατά βάθος έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Επίσης πιστεύω ότι αυτοί που βλάπτονται περισσότερο από την αρνητικοτητα των χαρακτήρων αυτών των ατόμων, είναι οι ίδιοι! Γιατί είτε το δείχνουν είτε όχι, αυτά τα άτομα κάποια στιγμή υποφέρουν ψυχολογικά από τον χαρακτήρα,την νοοτροπία και τις πράξεις τους που τους χτυπάνε μπούμερανγκ... Ωστόσο είμαι περίεργος αν υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τοξικότητα-κακια συνδέεται με την χαμηλή νοημοσύνη. 3
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ΟΚ, οι τοξικοί όπως τους αποκαλείτε άνθρωποι είναι ένα θέμα. Θέμα για μένα όμως, είναι και το άλλο άκρο. Εκείνοι που καταναλώνουν πολλή Amita Μotion, για να μην πω χάπια, και το παίζουν ότι όλα είναι εντάξει και όλα βαίνουν καλώς. ή αν εννοεις για τα υπερβολικα αισιοδοξα ατομα π.χ. εισαι με το μηχανακι,βρεχει και σε πιανει λαστιχο..κι εκει που κατεβαζεις ολα τα καντηλια θες ενα τετοιο ατομο να σε καλμαρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις