xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 πως καταλήγει το μυαλό των τοξικών χαρακτήρων ύστερα απο τη χρόνια κατάχρηση μαλακισμένων σκέψεων https://web.facebook.com/droleBlague1/videos/1737293553158716/ Sorry αλλά αυτή δεν είναι τοξική, αλλά η ιδανική γυναίκα! Πέρα από το ότι πρέπει όλοι να βιώσουμε την εμπειρία από ένα τοξικό 10αρι. 1
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν υπαρχει υπερβολικη ελευθερια..ή ελευθερια ή καταπιεση..δλδ οπως λετε και στα προηγουμενα ποστ καλα να παθει αυτος που εχει μπλεξει με τοξικο ατομο ,αφηνεις τον αλλον ελευθερο να κανει αυτο που θελει..δλδ τι φοβοσουνα μην κανει κατι με τον gay?ε τοτε δεν αξιζε η κοπελα.. Ειναι θεμα οπτικής φιλε. Κάποιοι νομιζουν οτι τα πράγματα γινονται απο μονα τους ενω άλλοι παιρνουν τον ελεγχο στα χέρια τους και κάνουν αυτο που πρέπει. Θα τους χαρακτηρισεις χειριστικους? κανενα προβλημα αν ο χειρισμος πηγαινει προς το καλυτερο. Δε γινεται να λες δεν βαριεσαι ας κανει οτι θέλει εχεις και εσυ λογο εφοσον ειναι κοπέλα σου. Δηλαδη δεν σε νοιαζει τπτ? με ποιον βγαινει η άλλη? και ποτε? για μενα δεν ειναι ετσι για εσας οκ ο καθενας οπως νομιζει εδω άλλοι υπογράφουνε εγγραφα αερα στη δουλεια σου λεει δε βαριεσαι τι μπορει να γινει. Ε μολις γινει θα το μετανιώσουν ομως που έδειξαν αυτη την αδιαφορια.
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οχι ρε συ το εγραψα μετα οτι ειναι βαρυς ορος δεν εννοουσα χειριστικος!
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το χειρότερο είναι να έχεις τέτοιους ανθρώπους στο κοντινό συγγενικό / φιλικό περιβάλλον.
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες. το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες E δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, γιατι εχει τεραστια δοση αληθειας αυτο που ειπες! Ετσι ειναι....δυστυχως. 1
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 E δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, γιατι εχει τεραστια δοση αληθειας αυτο που ειπες! Ετσι ειναι....δυστυχως. συμφώνησε ελεύθερα, γιατί το σκέφτεσαι; Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Θα συμφωνήσω μαζί σου κι όμως μαζί σου!
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στις φιλίες θα διαφωνήσω. Δεν μπορείς να κάνεις με το ζόρι παρέα κάποιον. Αργά ή γρήγορα θα το διακόψεις. 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάνουμε οτι μπορούμε: http://warframe.wikia.com/wiki/Antitoxin_(Mod)
Big Boss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν υπάρχει μεγαλή τοξικότητα από τις κοινότητες MMO k F2P παιχνίδιων. μια ματια στα σχόλια είναι αρκετή για να χάσει κάποιος ολη τη πίστη του στο ανθρώπινο ειδος 1
Lanike71 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το χειρότερο είναι να έχεις τέτοιους ανθρώπους στο κοντινό συγγενικό / φιλικό περιβάλλον. Έχω,εξ αγχιστείας.Μόνο Χριστούγεννα-Πάσχα τη βλέπω και πολύ είναι. Παρ' όλα αυτά προσπαθεί να μου κάνει χάλια τη μέρα, ασχολούμενη με μένα. 1
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έχω,εξ αγχιστείας.Μόνο Χριστούγεννα-Πάσχα τη βλέπω και πολύ είναι. Παρ' όλα αυτά προσπαθεί να μου κάνει χάλια τη μέρα, ασχολούμενη με μένα. Δυστυχώς κάτι εχω και εγώ.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπορώ να πω ότι έχω διώξει πολλούς "τοξικούς" ανθρώπους από την ζωή μου και ότι αισθάνομαι καλύτερα, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τους έδιωξα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τι γίνεται στην περίπτωση που αυτοί οι "τοξικοί" άνθρωποι είναι πολύ στενοί συγγενείς όπως γονείς ή αδέρφια;
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπορώ να πω ότι έχω διώξει πολλούς "τοξικούς" ανθρώπους από την ζωή μου και ότι αισθάνομαι καλύτερα, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τους έδιωξα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τι γίνεται στην περίπτωση που αυτοί οι "τοξικοί" άνθρωποι είναι πολύ στενοί συγγενείς όπως γονείς ή αδέρφια; Κάνεις Χαρακίρι. Ή υπομονή μέχρι να φύγεις να ζήσεις μόνος.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάνεις Χαρακίρι. Ή υπομονή μέχρι να φύγεις να ζήσεις μόνος. Και πες πως φεύγεις, μετά τι κάνεις; του; αφήνεις στην μοίρα τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις