Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως καταλήγει το μυαλό των τοξικών χαρακτήρων ύστερα απο τη χρόνια κατάχρηση μαλακισμένων σκέψεων

https://web.facebook.com/droleBlague1/videos/1737293553158716/

Sorry αλλά αυτή δεν είναι τοξική, αλλά η ιδανική γυναίκα!

Πέρα από το ότι πρέπει όλοι να βιώσουμε την εμπειρία από ένα τοξικό 10αρι.

• Like 1
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν υπαρχει υπερβολικη ελευθερια..ή ελευθερια ή καταπιεση..δλδ οπως λετε και στα προηγουμενα ποστ καλα να παθει αυτος που εχει μπλεξει με τοξικο ατομο ,αφηνεις τον αλλον  ελευθερο να κανει αυτο που θελει..δλδ τι φοβοσουνα μην κανει κατι με τον gay?ε τοτε δεν αξιζε η κοπελα..

Ειναι θεμα οπτικής φιλε. Κάποιοι νομιζουν οτι τα πράγματα γινονται απο μονα τους ενω άλλοι παιρνουν τον ελεγχο στα χέρια τους και κάνουν αυτο που πρέπει. Θα τους χαρακτηρισεις χειριστικους? κανενα προβλημα αν ο χειρισμος πηγαινει προς το καλυτερο.

Δε γινεται να λες δεν βαριεσαι ας κανει οτι θέλει εχεις και εσυ λογο εφοσον ειναι κοπέλα σου. Δηλαδη δεν σε νοιαζει τπτ? με ποιον βγαινει η άλλη? και ποτε? για μενα δεν ειναι ετσι για εσας οκ ο καθενας οπως νομιζει εδω άλλοι υπογράφουνε εγγραφα αερα στη δουλεια σου λεει δε βαριεσαι τι μπορει να γινει. Ε μολις γινει θα το μετανιώσουν ομως που έδειξαν αυτη την αδιαφορια.

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι να έχεις τέτοιους ανθρώπους στο κοντινό συγγενικό / φιλικό περιβάλλον.

Δημοσ.

το κακό επίσης με τους τοξικούς και προβληματικούς χαρακτήρες είναι οτι πάνε και κολλάνε στα καλύτερα παιδιά γιατί μονο αυτοί τους ανέχονται και καταλήγουν τα καλύτερα παιδια με τις πιο καριολες και αντίστοιχα οι γυναίκες με τους πιο μαλάκες.

το ίδιο συμβαινει και με τις φιλίες

E δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, γιατι εχει τεραστια δοση αληθειας αυτο που ειπες!

Ετσι ειναι....δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.

E δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, γιατι εχει τεραστια δοση αληθειας αυτο που ειπες!

Ετσι ειναι....δυστυχως.

συμφώνησε ελεύθερα, γιατί το σκέφτεσαι;

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Θα συμφωνήσω μαζί σου

κι όμως μαζί σου!

:P

Δημοσ.

Στις φιλίες θα διαφωνήσω. Δεν μπορείς να κάνεις με το ζόρι παρέα κάποιον. Αργά ή γρήγορα θα το διακόψεις.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει μεγαλή τοξικότητα από τις κοινότητες MMO k F2P παιχνίδιων.

μια ματια στα σχόλια είναι αρκετή για να χάσει κάποιος ολη τη πίστη του στο ανθρώπινο ειδος

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι να έχεις τέτοιους ανθρώπους στο κοντινό συγγενικό / φιλικό περιβάλλον.

Έχω,εξ αγχιστείας.Μόνο  Χριστούγεννα-Πάσχα τη βλέπω και πολύ είναι.

Παρ' όλα αυτά προσπαθεί να μου κάνει χάλια τη μέρα, ασχολούμενη με μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω,εξ αγχιστείας.Μόνο Χριστούγεννα-Πάσχα τη βλέπω και πολύ είναι.

Παρ' όλα αυτά προσπαθεί να μου κάνει χάλια τη μέρα, ασχολούμενη με μένα.

Δυστυχώς κάτι εχω και εγώ. :(

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι έχω διώξει πολλούς "τοξικούς" ανθρώπους από την ζωή μου και ότι αισθάνομαι καλύτερα, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τους έδιωξα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τι γίνεται στην περίπτωση που αυτοί οι "τοξικοί" άνθρωποι είναι πολύ στενοί συγγενείς όπως γονείς ή αδέρφια;

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι έχω διώξει πολλούς "τοξικούς" ανθρώπους από την ζωή μου και ότι αισθάνομαι καλύτερα, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τους έδιωξα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τι γίνεται στην περίπτωση που αυτοί οι "τοξικοί" άνθρωποι είναι πολύ στενοί συγγενείς όπως γονείς ή αδέρφια;

Κάνεις Χαρακίρι. Ή υπομονή μέχρι να φύγεις να ζήσεις μόνος.

Δημοσ.

Κάνεις Χαρακίρι. Ή υπομονή μέχρι να φύγεις να ζήσεις μόνος.

Και πες πως φεύγεις, μετά τι κάνεις; του; αφήνεις στην μοίρα τους;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...