Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα πόσο περνάν απο έγκριση τα σχόλια / αξιολογήσεις ενός πωλητή στο φόρουμ; 

Άρχισα να ανησυχώ για μια συναλλαγή μου με άτομο που ήταν άριστο κατα 4 χρήστες και τελικά και οι 4 εξαφανίστηκαν απο το φόρουμ μαζί με αυτόν 5.... και αν ναι τώρα τί κάνω; και αν ξαναεμφανιστεί αυριο- μεθαύριο άλλο ενα τέτοιο Scam? ήδη έχασα 286 ευρώ εγώ και 66 ένας άλλος sumforoumiths...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περάσουν από κάποια έγκριση . Kοίταξες καθόλου τα προφίλ αυτών των τεσσάρων χρηστών ; προφανώς ήταν το ίδιο άτομο. Δυστυχώς πέρα από καταγγελία στην αστυνομία δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Αν εμφανιστεί κάτι παρόμοιο καλό θα ήταν να μην την ξαναπατήσεις . 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περάσουν από κάποια έγκριση . Kοίταξες καθόλου τα προφίλ αυτών των τεσσάρων χρηστών ; προφανώς ήταν το ίδιο άτομο. Δυστυχώς πέρα από καταγγελία στην αστυνομία δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Αν εμφανιστεί κάτι παρόμοιο καλό θα ήταν να μην την ξαναπατήσεις . 

πολυ κακό αυτό ρε φίλε :/ πέταξα ενα καλοκαίρι σκληρής δουλειάς στα σκουπίδια και η αστυνομία άλλη όρεξη δεν είχε θα ασχοληθεί με 300-400 ευρω ... :/ πρώτη και τελεφταία φορά που αγοράζω κάτι απο Φόρουμ μάλλον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί ακόμα και για 10 ευρώ και θα το κάνει,εσύ όμως κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς δεν ξέρω,αν και απ'οτι λες ήταν ένα καλοκαίρι δουλειάς,το ότι οι περισσότεροι δεν θ'ασχοληθουν το ξέρουν καλά αυτοί οι τύποι και όσο δεν ασχολείστε θα υπάρχουν..

Δεν φταίει το "μέσον" λοιπόν γιατί η λογική αυτή "κόπηκα με το μαχαίρι - δεν ξαναπιάνω μαχαίρι" καταλαβαίνεις κ εσύ δεν έχει υπόβαθρο,πρέπει να μάθεις το μέσον,να μην στέλνεις χρήματα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα λάβεις το προϊόν,και να ασχοληθείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω + ότι άλλα έξοδα τυχών κάνεις από εδώ και πέρα,ώστε να προφυλάξεις και τους επόμενους όπως θα είχαν προφυλάξει και εσένα οι προηγούμενοι αν είχαν ασχοληθεί..

Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις λοιπόν,ένα forum δεν μπορεί να ελέγχει ποιος είναι ο άλλος και αν είναι οι αξιολογήσεις του σοβαρές η ότι άλλο.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 3
Δημοσ.

Το Forum εφόσον έχει διαχειριστές πρέπει να λαμβάνει σοβαρα τις οποιεσδήποτε καταγγελίες γίνονται είτε από μέρους πωλητή είτε από μέρους αγοραστή.Σιγά μην γραφτήκαμε σε ένα Forum για να τρέχουμε στην αστυνομία την επόμενη μέρα.Δεν το καταλαβαίνετε ότι με αυτά τα δεδομένα εγώ σαν νέος χρήστης θα απομακρυνθώ??? Και καλό θα ήταν οι διαχειριστές να μπουν σε αυτό το νήμα και να μας που τι γίνετε σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή τους ή γίνει αναφορά πως χειρίζονται το θέμα.

Δημοσ.

Το Forum εφόσον έχει διαχειριστές πρέπει να λαμβάνει σοβαρα τις οποιεσδήποτε καταγγελίες γίνονται είτε από μέρους πωλητή είτε από μέρους αγοραστή.Σιγά μην γραφτήκαμε σε ένα Forum για να τρέχουμε στην αστυνομία την επόμενη μέρα.Δεν το καταλαβαίνετε ότι με αυτά τα δεδομένα εγώ σαν νέος χρήστης θα απομακρυνθώ??? Και καλό θα ήταν οι διαχειριστές να μπουν σε αυτό το νήμα και να μας που τι γίνετε σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή τους ή γίνει αναφορά πως χειρίζονται το θέμα.

Σίγουρα το κάνει,αλλά δεν μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω,π.χ δεν μπορεί να διαχειρίζεται το πόσο ευκολόπιστος μπορεί να είναι ο καθένας μας,μπορεί όμως να διαπιστώνει,να διαγράφει,και να δίνει όποια στοιχεία του ζητηθούν και τυχών έχει στην αρμόδια αρχή,αλλά για να συμβεί αυτό πάντα πρέπει εμείς, πρώτα εμείς να ενδιαφερθούμε για εμάς και να κανουμε μήνυση καταγγελία κ μετά αυτό.. αν δεν ενδιαφέρει εσένα που έχασες τα χρήματα γιατί να ενδιαφέρει αυτό ? Αν βρίσκεις υπαιτιότητα στον έλεγχο και όχι στην ευκολοπιστία μου και στις προφυλάξεις που έπρεπε εγώ να πάρω πριν στείλω τα χρήματα,τότε ψάχνεις εξιλαστήριο θύμα.Είμαι δε σίγουρος ότι κάτι θα γράφει για τις συναλλαγές στους κανόνες του,απλά και οι δυο μας δεν τους διαβάσαμε..

Δημοσ.

Κοιτάτε τα προφίλ αυτών που πουλάνε και αυτών που κάνουν κριτική , αν είναι κάποιος ο οποίος έχει πχ και 100 posts και 3 θετικές δεν είναι κομήτης και μπορείς να τον εμπιστευτείς περισσότερο , σε κάποια άλλα sites το κάνουν αυτό δλδ αν δεν έχεις κάποιο διάστημα εγγεγραμμένος και δεν έχεις κάνει κάποια posts δεν μπορείς να βάλεις αγγελία .

Δημοσ.

Ναι αλλα ο σκοπός του φόρουμ δεν ειναι οι αγοραπωλησίες...

Κατα τα αλλα και για εμένα ενα σύστημα που θα επρεπε να εισαι 6 μηνες μέλος και με >50 ποστ θα είχε νόημα...

• Like 2
Δημοσ.

6 μηνες μέλος και με >50 ποστ θα είχε νόημα...

This ^^

Ξερω προσωπικα ατομο που εχει 5+ profiles (για να παρακαμψει το οριο) για αγγελιες εδω μεσα και δεν εχει postarei ουτε μια φορα.

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι και ο τυπος με τα 100posts (μερικοι τα εχουν κανει και σε 2 μερες οπως κατι τυπακια στο OC με χαζοερωτησεις ή ανουσια posts) δεν θα στην φερει.

Απο την στιγμη που δεν ειμαστε καθαρα αγγελιοsite ας γινουν πιο αυστηρες οι προυποθεσεις για καποιον που θελει να ανεβασει αγγελια (αν το επιτρεπει και η πλατφορμα) στην τελικη διπλο οφελος μιας και θα γλυτωσετε και το moderation απο τον καθε newb που ανοιγει 10 θεματα με τιτλο "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ QQ" 

Sleeping Agents αγγελιανθρωποι θα υπαρχουν ακομα αλλα meh..

Δημοσ.

Παιδιά οι αγγελίες είναι απλά μια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θεμάτων σε ένα γενικότερο φόρουμ τεχνολογίας.

Αγγελίες είχαμε και στο bikenet, αγγελίες υπάρχουν και στο avsite πχ.

Είναι μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία που προσφέρει το portal στους χρήστες του. ΔΕΝ είναι EBay!

Με έχουν κοροϊδέψει και εμένα εδώ μέσα. Έκανα καταγγελία στους διαχειριστές αλλά από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι μεταξύ 2 ιδιωτών και όχι μεταξύ του Insomnia και του απατεώνα.

Τι εγγυήσεις έχετε με το car gr?

Τι εγγυήσεις υπάρχουν όταν χρησιμοποιείς την Χρυσή Ευκαιρία?

Ακόμα και οι αξιολογήσεις που υπάρχουν εδώ είναι πραγματικά σωτήριες. Στα περισσότερα φορά οι αγγελίες είναι απλά μια υποκατηγορία.

Πραγματικά με το να γίνονται τόσο συχνά απαιτήσεις στην διαχειριστική ομάδα του Insomnia να "καθαρίσει" κάθε φορά που υπάρχει ένα θέμα στις αγγελίες, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κλείσουν την κατηγορία. Αυτό δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κανέναν μας.

Λίγο κοινή λογική χρειάζεται. Στην τελική αν κάποιος δεν είναι σίγουρος για μια αγγελία ας κάνει μια ερώτηση στο φόρουμ πριν αγοράσει.

• Like 2
Δημοσ.

Τι αγόρασες αν επιτρέπεται;

υποτίθεται μια κάρτα γραφικών απο δική μου αγγελία ζήτησης ... την είχε αυτός!

• Moderators
Δημοσ.

οι διαχειριστες δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω απο το να διαγραψουν το μελος. Να σου δωσουν πχ στοιχεια οπως μειλ εγγραφης ή ιπ που ειναι αχρηστα δεν μπορουν απο νομικης πλευρας και να ηθελαν. Επισης δεν φταιει το φορουμ αν καποιοι δεν προσεχουν απο μονοι τους τι συναλαγες κανουν. Αν εσυ πχ στελνεις 300ευρο σε καποιον που δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι και τι ειναι με την λογικη ειναι καλος ανθρωπος θα μου το στειλει ε δεν φταιει κανεις αλλος περα απο εσενα. Αγορες μεσω ιντερνετ χερι με χερι αντε στην χειροτερη αντικαταβολη!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω να βάλουν έναν οδηγό - προειδοποιηση όταν μπαίνεις στις αγγελίες που να ενημερώνει το τι θα πρέπει να προσέξει ο χρήστης αλλά το θεωρούν  άχρηστο .Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα γλίτωνε αρκετό κοσμάκη . 

• Moderators
Δημοσ.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω να βάλουν έναν οδηγό - προειδοποιηση όταν μπαίνεις στις αγγελίες που να ενημερώνει το τι θα πρέπει να προσέξει ο χρήστης αλλά το θεωρούν  άχρηστο .Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα γλίτωνε αρκετό κοσμάκη . 

ε καλα δεν χρειαζεται και οδηγιες για να βλαεις το μυαλο σου να δουλεψει λογικα ειναι σαν να λεμε να βαλουν οδηγιες εξω απο το φουρνο για να μην τον αναβουν οταν υπαρχει καποιο κατοικιδιο μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...