Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ ότι είσαι γνώστης το πιστοποιείς εσύ επειδή; Επειδή λες εσύ ότι ασχολείσαι χρόνια; Εάν ναι, τότε τα πόσα χρόνια είναι αρκετά για να το πει κάποιος; Δηλαδή, εάν εγώ αρχίσω να ασχολούμαι, με ό,τι λες εσύ πως ασχολείσαι (με πολύ αργούς ρυθμούς) και περάσουν 10 χρόνια τότε είμαι γνώστης;

Εάν όχι (προφανώς και όχι, επειδή έγραψα ότι θα το κάνω με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, τόσο αργούς που να μην φτάνουν τα 10 χρόνια για οτιδήποτε), τότε πως εσύ αξιολογείς κάποιον (τον εαυτό σου στη προκείμενη) ως γνώστη με κριτήριο τα χρόνια και όχι κάτι άλλο;

Άρα, εσύ ο αυτό-αξιολογούμενος γνώστης μόλις αποδείχθηκε ότι έχεις λάθος στα κριτήρια σου. Οπότε, πόσο βάσιμα τελικά είναι αυτά που έγραψες, δεδομένου ότι και το θέμα είναι "αυτογνωσία";

φιλε καταρχην εισαι πολυ μπερδεμενος μεσα σου για να λες τοοοσα πολλα . πρεπει να εισαι ποιο κατανοητος σε αυτα που λες. επειδη εισαι εσυ χαμενος και εχεις χασει το φως σου και την καλοσυνη σου δεν σημαινει οτι ολοι ετσι ειναι γυρω σου..εγραψες τοσα πραγματα που το μονο που καταφερες ειναι να κουρασεις το μυαλο σου με ανουσια πραγματα…γενικα εισαι ανθρωπος που ψαχνεσε πολυ σε λαθος καταστασεις…και τωρα με αυτα που σου εγραψα παλι θα μου επιτεθεις καπως και θα προσπαθησεις να γεμισεις το εγω σου. οκ εισαι ο καλυτερος.αν αυτο σε κανει να χαρεις πραγματικα μεσα σου. εγω ειπα μεριακ πραγματα που θα βοηθησουν αν ασχοληθεις..τωρα αν δεν σου αρεσουν συνεχισε τον τροπο ζωης σου…καποτε θα καταλαβεις ποσο χρονο σπαταλησες στο να τα αναλυεις τοσο ολα χωρις να υπαρχει νοημα…….ζησε απλα.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε καταρχην εισαι πολυ μπερδεμενος μεσα σου για να λες τοοοσα πολλα .

φίλε, εάν τα βάλεις κάτω ΕΣΥ έχεις γράψει περισσότερα. Μέτρα λέξεις και δες.

πρεπει να εισαι ποιο κατανοητος σε αυτα που λες.

Γράφεις χωρίς τόνους, χωρίς σημεία στίξης, χωρίς παραγράφους. Φαντάζεσαι ότι γράφεις κατανοητά;

Hint: Όχι.

επειδη εισαι εσυ χαμενος και εχεις χασει το φως σου και την καλοσυνη σου δεν σημαινει οτι ολοι ετσι ειναι γυρω σου..

Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι χαμένος και τα έχει πάθει όλα αυτά; Να δεις το ίδιο λέγανε πολλοί άλλοι υπέρμαχοι της δικής τους και μόνης ανωτερότητας (π.χ. διάφοροι δυνάστες).

εγραψες τοσα πραγματα

Είπαμε, εσύ έγραψες περισσότερα.

που το μονο που καταφερες ειναι να κουρασεις το μυαλο σου με ανουσια πραγματα…

Εσύ που και έγραψες περισσότερα και χωρίς κανένα ίχνος σωστής γραφής και αναπόδεικτα;

γενικα εισαι ανθρωπος που ψαχνεσε πολυ σε λαθος καταστασεις…

Αυτό είναι στο κλίμα του "κληρονομικού χαρίσματος"; Το δίνει η "ενέργεια";

και τωρα με αυτα που σου εγραψα παλι θα μου επιτεθεις καπως και θα προσπαθησεις να γεμισεις το εγω σου. οκ εισαι ο καλυτερος.αν αυτο σε κανει να χαρεις πραγματικα μεσα σου. εγω ειπα μεριακ πραγματα που θα βοηθησουν αν ασχοληθεις..τωρα αν δεν σου αρεσουν συνεχισε τον τροπο ζωης σου…καποτε θα καταλαβεις ποσο χρονο σπαταλησες στο να τα αναλυεις τοσο ολα χωρις να υπαρχει νοημα…….ζησε απλα.

Δηλαδή, κάθε φορά που κάποιος κρίνει τα λεγόμενά σου και μάλιστα δείχνει ότι λες λάθη (μόνο λάθη βασικά) επιτίθεται και γεμίζει το εγώ σου; Μόνο το "ναι, έχεις δίκιο" δέχεσαι ως απάντηση;

Επίσης, καταλαβαίνεις ότι ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ επιτίθεσαι λέγοντας όλα τα παραπάνω για εμένα;

Ακόμα, ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ άρχισες να αναλύεις (με εντελώς ευφάνταστο και αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της φαντασίας) τρόπο. Οπότε, "κάποτε θα καταλάβεις πόσο χρόνο σπατάλησες στο να τα αναλύεις τόσο όλα".

Τέλος, δεν είπες τίποτα και αυτό που είπες (επειδή είναι τίποτα) δεν βοηθάει κανέναν. Αοριστολογίες όπου όταν σε ρώτησαν να τις κάνεις συγκεκριμένες άρχισες τις επιθέσεις και τα "δεν ξέρεις τι λες", "είσαι μπερδεμένος" κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ isspro98, το τεκμήριο της απόδειξης το έχεις εσύ -που ισχυρίζεσαι κάτι- και όχι ο συνομιλητής σου :rolleyes:

Άσε λοιπόν το πολύ μπλα μπλα που λες παραπάνω (το οποίο δεν είναι φιλοσοφικός στοχασμός, αν αυτό νομίζεις) και απάντησε με αποδείξεις που στηρίζεις τους όποιους ισχυρισμούς σου. Με απτά παραδείγματα και όχι από υλικό αμερικάνικων χαζοταινιών.

για να τελειωνει εδω το θεμα…εσυ απο ο,τι φενεται βλεπεις χαζοταινιες..εγω δεν ανεφερα οτι οσα γνωριζω ειναι απο ταινιες…επισης θελεις αποδειξεις και εσυ για ολα..δεν μπορω να μιλησω καν μαζι σου δυστηχως. εχω αλλη νοοτροπια, σφαιρικης αποψης και οχι γραμμικης οπως της δικης σου και αρκετων αλλων εδω. εσυ παντα θελεις μια αποδειξη. δηλαδη θα σου λεει η γυναικα σου η το παιδι σου σαγαπω και εσυ θα ψαχνεις τον λογο για τον οποιο σε αγαπαει…ενω πολυ απλα μπορουσες να χαρεις που υπαρχει καποιος να σε αγαπαει για το ο,τι εισαι…..χωρις αναλυσεις…δυστηχως η ευτηχως μερικα θεματα δεν εχουν γηινες η 3οδιαστατες αποδειξεις. η πιστη στην δυναμη της ψυχης και μονο αρκει.αν δεν σου κανει αυτο δεν σου φταιω εγω……..εισαι απομακρυσμενος απο την ιδια σου την ενεργεια..εχεις αποδεχτει την ιδια σου την κακια..δινεις τροφη δηλαδη στην εγωιστικη πλευρα σου και οχι στην συναισθηματικη πλευρα της αγαπης….

• Like 2
Δημοσ.

Το "ζήσε απλά" πέρα από την ακατάσχετη μπουρδολογία περιλαμβάνει και τις ad hominem επιθέσεις;

• Like 1
Δημοσ.

φίλε, εάν τα βάλεις κάτω ΕΣΥ έχεις γράψει περισσότερα. Μέτρα λέξεις και δες.

Γράφεις χωρίς τόνους, χωρίς σημεία στίξης, χωρίς παραγράφους. Φαντάζεσαι ότι γράφεις κατανοητά;

Hint: Όχι.

Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι χαμένος και τα έχει πάθει όλα αυτά; Να δεις το ίδιο λέγανε πολλοί άλλοι υπέρμαχοι της δικής τους και μόνης ανωτερότητας (π.χ. διάφοροι δυνάστες).

Είπαμε, εσύ έγραψες περισσότερα.

Εσύ που και έγραψες περισσότερα και χωρίς κανένα ίχνος σωστής γραφής και αναπόδεικτα;

Αυτό είναι στο κλίμα του "κληρονομικού χαρίσματος"; Το δίνει η "ενέργεια";

Δηλαδή, κάθε φορά που κάποιος κρίνει τα λεγόμενά σου και μάλιστα δείχνει ότι λες λάθη (μόνο λάθη βασικά) επιτίθεται και γεμίζει το εγώ σου; Μόνο το "ναι, έχεις δίκιο" δέχεσαι ως απάντηση;

Επίσης, καταλαβαίνεις ότι ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ επιτίθεσαι λέγοντας όλα τα παραπάνω για εμένα;

Τέλος, δεν είπες τίποτα και αυτό που είπες (επειδή είναι τίποτα) δεν βοηθάει κανέναν. Αοριστολογίες όπου όταν σε ρώτησαν να τις κάνεις συγκεκριμένες άρχισες τις επιθέσεις και τα "δεν ξέρεις τι λες", "είσαι μπερδεμένος" κτλ.

ρε φιλαρακι μου..ποια λαθη??? λεω? οι γνωσεις που εχεις εσυ δεν ειναι καν δικες σου..τα εχεις μαθει ολα ετοιμα απο αλλους…ο,τι σου λενε το πιστευεις…ειδες θεωρεις αυτα που λεω λαθος μονο και μονο επειδη σου ταραξανε τον κοσμο σου..της λογικης που εχεις χτισει τοοοοσαα χρονια….δεν με ενδιαφερει η γραμματικη επισης που πας σαν μανιακος να με προσβαλεις σε αυτο το σημειο….τελοσπαντων συνεχισε να εισαι ετσι….μονο κακο στον εαυτο σου κανεις. εγω σκοπος μου ειναι να βοηθαω οσο μπορω οσους εχουν μια ενδειξη κατανοησης.για τους αλλους υπαρχουν αλλα βοηθηματα…

• Like 1
Δημοσ.

ηθελα να ηξερα γιατι εκατσα και ασχοληθηκα με μερικους εδω μεσα….αφου ηξερα τι απαντησεις θα παρω εξαρχης…καλη συνεχεια παιδια στον μαυρο κοσμο σας..εγω παλι σας συμπαθω ολους γιατι ειμαστε το ιδιο ολοι βαθια μεσα μας….απλα μερικοι το ενθυμηθηκαν και αλλοι το εχουν χασει για πααααντα...

• Like 2
Δημοσ.

Άρα, από εκεί που ΕΓΩ έγραφα πολλά, ΕΓΩ έγραφα μη κατανοητά πάμε στο:

δεν με ενδιαφερει η γραμματικη

Πόσο υποκριτικό είναι κάπως να γράφει και να κατηγορεί τον άλλο:

πρεπει να εισαι ποιο κατανοητος σε αυτα που λες.

και μετά να παραδέχεται:

δεν με ενδιαφερει η γραμματικη

Όσο για τα άλλα... είχα χρόνο επειδή περίμενα κάτι να τελειώσει και είπα να παίξω με κάτι εύκολο για να ξεχαστώ. Time is over όμως και πάλι τα κεφάλια μέσα.

Αυτά που λες μπάζουν τόσο πολύ που ούτε ο ίδιος δεν μπορείς να τα μαζέψεις. Φυσικά μέσα από ένα forum σιγά μην αλλάξεις γνώμη. Λογικό.

Σκέφου πάντως πόσο ανακόλουθος είσαι με αυτά που γράφεις... τουλάχιστον λες που λες μπούρδες. Να τις ακολουθείς κιόλας για να γουστάρεις.

Cheers και thnx για την φάση :)

Δημοσ.

ηθελα να ηξερα γιατι εκατσα και ασχοληθηκα με μερικους εδω μεσα…. αφου ηξερα τι απαντησεις θα παρω εξαρχης…

Διαστροφή λέγεται.

καλη συνεχεια παιδια στον μαυρο κοσμο σας..

Και σε σένα.

εγω παλι σας συμπαθω ολους γιατι ειμαστε το ιδιο ολοι βαθια μεσα μας….

Καλά, μην ορκίζεσαι..

απλα μερικοι το ενθυμηθηκαν και αλλοι το εχουν χασει για πααααντα...

Βοηθάει η αυτοπαρατήρηση.

Oh wait.. "ζήσε απλά" είπαμε.

Δημοσ.

1337, groot, είναι παράνοια αυτό το καταλαβαίνετε έτσι?? Από το nick του λογικά είναι μικρός, εδώ δεν μπορείς να βγαλεις άκρη με ενήλικες που λένε τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

1337, groot, είναι παράνοια αυτό το καταλαβαίνετε έτσι?? Από το nick του λογικά είναι μικρός, εδώ δεν μπορείς να βγαλεις άκρη με ενήλικες που λένε τέτοια.

Το 98 στο nick του δεν είναι ημερομηνία γέννησης. Είναι μεγαλύτερος, το έχει αναφέρει σε άλλο μήνυμα.

Δημοσ.

Το 98 στο nick του δεν είναι ημερομηνία γέννησης. Είναι μεγαλύτερος, το έχει αναφέρει σε άλλο μήνυμα.

Τι να πω. Απλά πιστεύω βαθειά στο διάλογο αλλά όχι σε τέτοιες περίπτωσης, δεν μπορείς να ανακόψει ς τέτοιες αντιλήψεις, είναι μη-διαψευσιμες με τον επιστημονικό και τον λαϊκό ορισμό.
Δημοσ.

ναι πιστεύω πως αξίζει να κυνηγάς στόχους , οι γκόμενες ειναι και αυτές στόχος , άλλος θέλει γκόμενες μια ζωή κ άλλος θέλει μετά απο κάποιο σημείο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. 
Ακόμα και το φαγητό , να δοκιμάζεις νέες κουζίνες είναι και αυτό ένας στόχος , το να βγεις μια φορά την εβδομάδα με τους φίλους για μπύρες και αυτό ένας στόχος είναι , πρέπει να δουλέψεις για να έχεις λεφτά να βγεις , σε βάζει σε κίνηση, άλλος έχει στόχο να φτιάξει ωραίο σώμα , άλλος να έχει καλή υγεία κλπ . Όλοι οι άνθρωποι έχουν στόχους
άνθρωπος χωρίς στόχους = κουφάρι 

• Like 1
Δημοσ.

άνθρωπος χωρίς στόχους = κουφάρι

Κάτι που οι μεγάλοι ανατολικοί φιλόσοφοι λένε το αντίθετο. Άνθρωπος χωρίς στόχους = ήρεμος.

Υ.Γ. Shaolin monk ftw!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...