stavi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Διαβάζοντας στη "σχεδία" του Δεκεμβρίου το συγκεκριμένο θέμα, σκέφτηκα να ρωτήσω τις απόψεις σας επι του θέματος γιατί θεωρώ ότι είναι συχνό φαινόμενο ένας άντρας να κακοποιείται απο τη γυναικα του. Έχω τύχει σε κανα δυο περιστατικά κι εχω, στην κυριολεξία αναγουλιάσει. "τα ποσοστά των παντρεμένων αντρών που ανέφεραν οτι ειχαν πέσει θύματα φυσικής βίας (χαστούκι, κλωτσιά, γρατζουνίσματα, πέταγμα αντικειμένων, τραυματισμός, κλπ) χωρίς να έχουν επιτεθεί πρώτοι στο 34,7% (σχεδία)).... Εδώ πρέπει να πω οτι είχα δώσει κι εγώ μια φορά στη ζωή μου μια καρπαζιά σε κάποιον όταν κάποια στιγμή ένιωσα να μου χει σπάσει τόσο πολυ τα νεύρα που το χέρι μου έφυγε αυτόματα και προσγειώθηκε στο σβέρκο του. Αμέσως συνειδητοποίησα τι είχα κάνει και ζήτησα συγγνώμη, αλλά συνέχισα να νιώθω απαίσια και αισθανόμουν ότι εκείνη τη στιγμή δεν απειχα πολύ απο αυτούς τους άντρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους και που τόσο απεχθάνομαι. (In my defence: Αυτός μου ασκούσε ψυχολογική βια κι εγώ ανταπέδωσα με "χειρονακτική") Υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες ασκούν βία και κυρίως ψυχολογική βία στους άντρες τους κάτι το οποιο εινα ακόμα χειρότερο. https://www.youtube.com/watch?v=kuZ4EWIIwn4
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας η γυναικά, η σωματική και ψυχολογική βια δεν κάνει διακρίσεις.Τα ποσοστά λογικά θα διαφέρουν ανάμεσα στα δυο φυλά, γιατί θεωρώ τους άντρες πιο επιρρεπείς στην άσκηση σωματική βίας, τουλάχιστον . 2
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω θελήσει να τον πλακώσω στο ξύλο πολλές φορές αλλά δεν το κάνω γιατί είναι πιό δυνατός και θα χάσω. 9
Ishmael Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γεγονός: οι γυναίκες είναι εξίσου βίαιες με τους άντρες όσον αφορά τη βία μεταξύ αντρών και γυναικών, δηλαδή σε οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις.1 Οι εμπειρίες μου επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα των μελετών.
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω θελήσει να τον πλακώσω στο ξύλο πολλές φορές αλλά δεν το κάνω γιατί είναι πιό δυνατός και θα χάσω. Μαγείρεψε του μπάμιες, αγγινάρες και όλα αυτά τα συμπαθητικά' φαγητά, θα τον πονέσει το ίδιο. 2
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είναι ένα στάδιο πριν τον Bear Grylls στα φαγητά και δεν έχει πρόβλημα, άλλη ιδέα? 1
LongTom Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είναι ένα στάδιο πριν τον Bear Grylls στα φαγητά και δεν έχει πρόβλημα, άλλη ιδέα? Blue balls outa' hell? Ή/και μάνα σου για επίσκεψη; 1
g_alkis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Όπως έλεγε και ο θρυλικός ταξιτζής, τώρα σταματάνε οι γλύκες και αρχίζει η παντόφλα 4
Ison_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 To φύλλο του δέντρου Ο φίλος μου Το θηλυκό φύλο 4
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλά , και να σε δείρει γυναίκα δηλαδή θα πονέσεις? Τα γέλια θα βάλω γαργαλιέμαι εύκολα.. Σταβι στο σβέρκο του την έδωσες? Μήπως είχε κουρευτεί και του είπες με γεια?? 5
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είναι ένα στάδιο πριν τον Bear Grylls στα φαγητά και δεν έχει πρόβλημα, άλλη ιδέα? Βαλε ηλεκτρικη σκουπα, εστω το χτυπητηρι του φραπε αν δεν θελεις να εκτροχιαστει η κατασταση, την ωρα που βλεπει την αγαπημενη του σειρα/ταινια/αγωνα
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω θελήσει να τον πλακώσω στο ξύλο πολλές φορές αλλά δεν το κάνω γιατί είναι πιό δυνατός και θα χάσω. Βάζε αλάτι στον καφέ του
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Έχω δει γυναίκα να βρίζει την μάνα του άντρα της, να τον λέει άχρηστο/μπούλη/μαμόθρευτο... Για μένα φταίει το θύμα που τα ανέχεται και όχι ο θύτης που βρίσκει και τα κάνει. Όσο υπάρχουν πρόβατα, θα υπάρχουν λύκοι... ας πάρει διαζύγιο αν θέλει, αλλά υπάρχει το ρίσκο να μείνει μόνος. 4
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 H κρυψε την ζαχαρη και το γαλα.Υπαρχει μεγαλυτερο μαρτυριο απο το να πινεις; καφε χωρις ζαχαρη και γαλα ?
telis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είναι γνωστό ότι υπάρχει το ισχυρό φύλο και το ισχυρότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις