Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Εχω το εξης pc

intel core quad 2.40ghz

gigabyte ga-p31-ds3l

gigabyte 9600gt

2gb (1gb x2)

psu-multirama 500w (τρατζικ, δεν θελω σχολια. το τεσταρα και λειτουργει ρολοι :P :P :P)

θελω να αγορασω μνημουλα μιας και ειναι λιγη. Λεω να παρω αλλες 2 των 1gb. Ποιες μου προτεινετε απο τις πρωτες πρωτες?

http://www.e-shop.gr/ypologistes-mnimes-ram-ddr2-sdram-list?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-193=1

κοιταω τις οικονομικοτερες μιας και το pc δεν ειναι και καινουργιο. Απλα να παρει λιγο αερα.

Δημοσ.

Θα ειναι κομπλε ολες λες spank? Να παρω λες την Mushkin που εχει και την ψυκτρα πανω καλυτερα? η να παω στις gskill?

Δημοσ.

Μια χαρά θα ειναι αλλα τώρα τι έχεις επάνω ακριβώς , κατέβασε λιγο το cpuz αι βάλε μια φωτογραφία απο την καρτέλα spd και memory

Δημοσ.

Θα σου πω αμεσως συγκεκριμενα μιας και δεν το εχω ανοιχτο τωρα. 2 τετοιες εχει και τις εχω σαν dual. Τεσταρισμενες με memtest λειτουργουν αψογα. Περιεργη μαρκα αλλα anyway.

http://www.ebay.com/itm/1GB-AE-PC2-5300U-555-DDR2-667-CL5-AET760UD00-30D-Desktop-Memory-RAM-/271749262226

Δημοσ.

Ευχαριστω για την προταση. Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι στα συγκεκριμενα χρηματα. Επιισης, ειδα στο site της μητρικης οτι υποστηριζει εως 4gb. Εκτος αν καταλαβα λαθος και θελουν να πουν οτι το καθε slot ξεχωριστα υποστηριζει 4gb.

Τελικα ειδα οτι αυτη που εχει chipset p31 παιρνει max 4gb και εγω εχω αυτη. Κριμα. Αυτη που ειναι με p35 παιρνει 8gb.

Δημοσ.

Τα volts ειναι τα ιδια. Τα mhz δεν με πολυενδιαφερουν. Ας τρεχει και στα 667. Το ξερω οτι δεν μου το ειπε τυχαια. Τα timings παιζουν ρολο σε θεμα συμβατοτητας? Αν ειναι διαφορετικα τα timings δεν θα συνεργαζονται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...