Glikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και εγω τσιμπάω τίποτα πρόχειρο ενω περπατάω κάτι φορές. Κανονικό γεύμα όχι,μόνο καθιστός. Και όταν οδηγώ επίσης κάτι πρόχειρο. Τις προάλλες έφαγα πιτογυρο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τα mcdonalds είναι ιδέα μου ή την κάνουν σιγά σιγά; Έχουν κλείσει σε πολλές περιοχές.. και προσωπικά το νιώθω υπερβολικά ανθυγεινό.. και δεν είναι ότι απλά έχουν ζάχαρη ή λίπος.. μου βγάζει κάτι πλαστικό να το πω; Προτιμώ να φάω μια ολόκληρη τούρτα που ξέρω τι έχει μέσα παρά ένα cheeseburger. Κρατιουνται αρκετα ακομα και μαλιστα διαβαζα πριν καποιο διαστημα οτι σκεφτοντουσαν επεκταση ξεκινωντας απο τη Θεσσαλονικη. Εχει καποια ακομα στην Αθηνα, εχει το μεγαλο στο Συνταγμα που ειναι παντα τιγκα, εχει κανα δυο στην Εθνικη και εχω δει και σε μια ακομα περιοχη που δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι. Γενικα παντως η παρουσια τους ειναι πολυ μειωμενη σε συγκριση με αλλες χωρες, πχ Γερμανια, καθως στην ΕΛλαδα παιζει ο ανταγωνισμος του γυρου. Εδω κλεινουν Goody's. Και οσα δεν κλεινουν, αλλαζουν σε burger house για να επιβιωσουν. Ακομα και αυτο του Mall αλλαξε, που θεωρητικα δεν επρεπε να εχει προβλημα
kostaks3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Στην Θεσσαλονικη απο πιτσα venezzia,καλη ποιοτητα και τιμη,αλλα καποιες φορες σου βγαζουν την πιστη να στην φερουν Απο γυρο γιωτης και γυραδικο... Επισης μετρανε τρομερα οι μπομπες απο ενα μαγαζακι στην αγιου δημητριου αλλα κανει σε μικρο range delivery
_linuslost_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ή μπόμπα μετράει πολύ άσχημα!!! Στην Κασσάνδρου είναι συγκεκριμένα.. 1
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τα McDonalds το έχουν γυρίσει σε Drive Through και σε μια υποκατηγορία που απευθύνεται σε νησιωτικούς προορισμούς. Ένα drive through είναι στην Ιερά Οδό. Σε νησιά έχουν ανοίξει γύρω στα 7. Έχει νομίζω Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Σαντορίνη κλπ. Το φαΐ στο δρόμο δεν κάνει, γιατί από την ανάσες που παίρνεις μεταξύ των μπουκιών φουσκώνεις.
kalodrei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 για Θεσσαλονικη http://dimisfood.gr/και xristosgyradiko.gr για delivery πολυ καλα και τα δυο
xpapias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Pizza hut έχουν ακόμα την προσφορά που τρως οσο θες την Τριτη; Χαζομάρα που δεν πάμε σε κανένα μαγαζί για βρώμικο για τα meetings.
gdriver Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 φλώρινα, θεσσαλονίκη , καστοριά , δε μπορούσα να φάω γύρο. πολύ δυσαρεστημένος και τα καλά μαγαζιά ελάχιστα. αντιθέτως καβάλα εξαιρετικό φαγητό. Στην Ευβοια επίσης δε μπορώ να πω πως έχουν μάθει τί θα πει πίτα γύρο. τουλάχιστον στα μέρη της που έχω επισκεφθεί. ευτυχώς αθήνα εάν μείνεις δυσαρεστημένος με κάποιο, υπάρχει άλλο ,λίγο παραδίπλα που θα σε ικανοποιήσει. είναι αμέτρητα οπότε δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην σε ικανοποιήσει. απλώς αλλάζεις μαγαζί. καλάβρυτα όπου και να έχω φάει μου άρεσαν σχεδόν όλα. γενικώς πελοπόννησο έχω φάει πολύ καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα