the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, δε ξέρω αν υπάρχει καλύτερη ενότητα το ρωτάω εδώ για αρχή. Μου έκλεψαν σήμερα το κινητό. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω σχετικά με το IMEI το οποίο έχω; Μπλοκάρισμα δηλαδή ή ακόμα καλύτερα tracking; Δεν είχα κάποια εφαρμογή σχετική μεσα ή δηλωμένο κάπου. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν;
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω στην εταιρεία κινητής σου; Με ενδιαφέρει και εμένα.
the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στην εταιρεία κινητής ή στον κατασκευαστή; Η κινητή τι άλλο μπορεί να κάνει πέρα απ' το να κλειδώσει το νούμερο; που έτσι κι αλλλιώς θα πεταχτεί; Στην αστυνομία μήπως;
mylo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει πρωτα να κανεις δηλωση κλοπης στην αστυνομια και μετα επικοινωνεις με τον παροχο
saxos55 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για την απενεργοποίηση της συσκευής, οι συνδρομητές πρέπει αρχικά να δηλώσουν την κλοπή στην Αστυνομία και στη συνέχεια να υποβάλουν στον πάροχό τους γραπτό αίτημα απενεργοποίησης της συσκευής, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της δήλωσης κλοπής. ΠΗΓΗ: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0313.html 1
the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ξέρει κανείς χρειάζομαι επιπλέον έγγραφα για τη δήλωση κλοπής ( κάτι που να πιστοποιεί πως είναι όντως δικό μου ) ή η συσκευασία του κινητού με τον αριθμό IMEI αρκεί;
tsifotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εχω και εγω μια αποριαΕαν εχω κλειδωμα σε android με μοτιβο...Αυτο δεν σπαει ετσι; δηλαδη η μονη λυση ειναι να γινει ενα ολικο wipe και να χαθουν ο,τι ειχε μεσα ετσι; passwords, φωτογραφιες κτλή κανω λαθος;
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η εταιρία κινητής μπορεί εκτός από το να σου απενεργοποιήσει την sim, να σου μπλοκάρει και το κινητό με το IMEI. Κάθε εταιρία κινητής (Cosmote, Wind, Vodafone) κρατάει λίστες, και μια φορά τον μήνα ενημερώνονται μεταξύ τους ώστε να μην μπορεί να δουλέψει σε καμιά εταιρία το κινητό. Φυσικά δεν κερδίζεις κάτι αλλά τουλάχιστον ο κλέφτης δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αμα αποθηκευονται στην Sd card απλά βαζει την καρτα σε άλλο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα