xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κι εγώ τα πλένω. Αλλά όταν τα φοράς τις ώρες που αναφέρω, 6 μέρες τη βδομάδα, ε μετά από κάτι μήνες, δε νομίζω να μοσχοβολάνε κιόλας. Που για να πω την αλήθεια, τα δικά μου δεν μπορώ να πω ότι μυρίζουν άσχημα. Δε μυρίζουν σχεδόν καθόλου, ίσως ελάχιστα. Έλα τώρα - προδωθηκες!
toshd3000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παρτε και ριξτε βανιλια σε σκονη. Θα μυριζουν τελεια. Απλα αν ιδρωνεται πολυ μπορει να κοτρινισουν οι πατουσες σας βανιλια βαζω μεσα στην ηλεκτρικη σκουπα..μυριζει ολο το σπιτι βανιλια οταν βαζω σκουπα.. ναι ρε βαζω σκουπα χαχα
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τα έχετε φορέσει ποτέ από τις 08:00 μέχρι τις 21:00+ στη δουλειά, που κατά τη διάρκειά της ιδρώνει το πόδι συνεχώς; Ή τα φοράτε 2-3 ώρες για να πάτε στο Mall, για καφέ ή στο university; τις δερματινες μποτες μου τις φοραω 8.00-21.00 καθε μερα και τα σαββατοκυριακα και δεν εχω μυρισει ποτε μα ποτε. 1
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι δερμάτινα, δε μου φαίνεται παράλογο. Κι εγώ έχω κάτι Timberland που δε μυρίζουν ποτέ.
21cm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όταν παλιώσουν τα παπούτσια πλένονται πάντα με πιεστικό αυτοκινητου. Το πιεστικό κάνει απίστευτη δουλειά.
theoritikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γενικά έχω παρατηρήσει πως τα αθλητικά που κατα καιρούς αγοράζω είτε θα είναι άοσμα μέχρι να τρυπήσουν ή θα μυρίσουν μέσα σε 5-6 μήνες. Πάντα αγοράζω επώνυμα παπούτσια γιατί οι "κινεζιές" μόνο προβλήματα προκαλούν στα πόδια μου. Το προηγούμενο (ακριβοπληρωμένο) ζευγάρι που είχα μάρκας adidas pro glide,κατάφερα να το τρυπήσω μέσα σε 4 μήνες χρήσης. Το ζευγάρι που έχω τώρα, ενα asics, (και αυτό σχετικά ακριβοπληρωμένο) στους 5 μήνες άρχισε να μυρίζει.
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όταν παλιώσουν τα παπούτσια πλένονται πάντα με πιεστικό αυτοκινητου. Το πιεστικό κάνει απίστευτη δουλειά. Μα τόση μπιχλα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γενικά έχω παρατηρήσει πως τα αθλητικά που κατα καιρούς αγοράζω είτε θα είναι άοσμα μέχρι να τρυπήσουν ή θα μυρίσουν μέσα σε 5-6 μήνες. Πάντα αγοράζω επώνυμα παπούτσια γιατί οι "κινεζιές" μόνο προβλήματα προκαλούν στα πόδια μου. Το προηγούμενο (ακριβοπληρωμένο) ζευγάρι που είχα μάρκας adidas pro glide,κατάφερα να το τρυπήσω μέσα σε 4 μήνες χρήσης. Το ζευγάρι που έχω τώρα, ενα asics, (και αυτό σχετικά ακριβοπληρωμένο) στους 5 μήνες άρχισε να μυρίζει. Μια απο τα ιδια και γω, παλιά έπλενα κάνα αθλιητικό με αποτέλεσμα να διαλυονται σταδιακά και να ξαναμυρίζουν μετά από λίγο καιρό, από τότε, απλα, μετά το εξάμηνο συστηματικής χρήσης (και χωρίς ελείψεις προσωπικής υγειηνής) φεύγουν για σκουπίδια. Τα άλλα παπούτσια μου (δερμάτινα.κλπ)δεν μυρίζουν ποτέ.
Jackson_1919 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμάστε το σπρέι Fresh Step της Scholl, το βρίσκετε στα supermarket γύρω στα 4.5Ε, έμενα μου φαίνεται πολύ αποτελεσματικο.
Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παρτε και ριξτε βανιλια σε σκονη. Θα μυριζουν τελεια. Απλα αν ιδρωνεται πολυ μπορει να κοτρινισουν οι πατουσες σας ιου και να μυριζει μετα ποδαριλα με εσανς βανιλιας
saxos55 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ιου και να μυριζει μετα ποδαριλα με εσανς βανιλιας Η λεγόμενη ποδανίλια 5
Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γενικά έχω παρατηρήσει πως τα αθλητικά που κατα καιρούς αγοράζω είτε θα είναι άοσμα μέχρι να τρυπήσουν ή θα μυρίσουν μέσα σε 5-6 μήνες. Πάντα αγοράζω επώνυμα παπούτσια γιατί οι "κινεζιές" μόνο προβλήματα προκαλούν στα πόδια μου. Το προηγούμενο (ακριβοπληρωμένο) ζευγάρι που είχα μάρκας adidas pro glide,κατάφερα να το τρυπήσω μέσα σε 4 μήνες χρήσης. Το ζευγάρι που έχω τώρα, ενα asics, (και αυτό σχετικά ακριβοπληρωμένο) στους 5 μήνες άρχισε να μυρίζει. μη στεναχωριεσαι και απο δω τα ιδια, πηρα περσι reebok επιτηδες χωρις ραφες και παλι καταφερα να τα σκισω χωρις πολυ περπατημα μεσα σε 2 μηνες
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θυμήθηκα ότι είχε κάνει μια ανάλυση ο Greyhorse σε ένα παρόμοιο θέμα! http://www.insomnia.gr/topic/557390-πως-αποθηκεύετε-τα-παπούτσια-σας/?p=53770510 Και για να το κάνουμε πιο λιανά, και προκαλώ τον οποιοδήποτε να το δοκιμάσει.Άδειασε την παπουτσοθήκη σου από όλες τις σαβούρες, παπούτσια που ήδη έχεις.Αγόρασε καινούργια ζευγάρια.Πλύσιμο ποδιών πάντα πριν μπει το παπούτσι.Καλό στέγνωμα, ιδίως ανάμεσα στα δάχτυλα.Αντιιδρωτικό ταλκ αν ιδρώνεις πολύ στα πόδια.Αγορά πάτου παπουτσιών και εφαρμογή μέσα στο παπούτσι.Πάντα ολοκάθαρη κάλτσα, βαμβακερή και όχι από λαϊκή ή παζάρι, πριν φορέσεις το παπούτσι. Καθαρό καλσόν για τις γυναίκες. Μετά την επιστροφή στο σπίτι, πάνε στα άπλυτα.Με την επιστροφή, αερισμός του παπουτσιού πριν μπει στην παπουτσοθήκη και ψιλοκαθαρισμός των πολλών βρωμιών, χωμάτων κτλ από κάτω.Οι πάτοι αλλαγή μια φορά την βδομάδα.Πλύσιμο του παπουτσιού που φοριέται συχνά μια στις 15 μέρες.Παπούτσι που φοριέται συχνά δεν κρατά πάνω από χρόνο, πέταμα. Μετά αρχίζει τα προβλήματα, χαλά, ραφές, φόρμα, αρχίζει να παίρνει μυρωδιές το υλικό από την καθημερινή επαφή με τις βρωμιές του δρόμου κτλ αν σου φαίνεται ακόμα καινούργιο και το λυπάσαι, χάρισέ το. Επαναλαμβάνω μιλώ για παπούτσι που φοριέται πολύ συχνά. Αν δε είναι και καθημερινό, το αλλάζεις συχνότερα.Κάντε τα αυτά και αν μυρίζουν τα παπούτσια να με φτύσετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οι πάτοι αλλαγή μια φορά την βδομάδα. Πλύσιμο του παπουτσιού που φοριέται συχνά μια στις 15 μέρες. μήπως υπερβάλλουμε; προτιμώ να πάρω 3 ζευγ. παπούτσια και να τα φοράω εναλλάξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα